Eşim felç oldu,kaynanam ,eşimin bunun annesi olduğunu hatırladı.NE HOŞ

eşinize çok geçmiş olsun
Rabbim size sabır versin ve yardımcınız olsun
kv boşver sen eşine odaklan
bu durumda bide eşini üzmeye degmez

Hiç kimseyi takmayın, düşünmeyin. Ben annemi 1,5 sene önce beyin kanamasından kaybettim. Allaha şükür ki eşiniz hayatta, keşke bizde bu kadar şanslı olabilseydik. Allah şifalar versin.

eşinize acıl şifalar dilerim

annesı hstalığına rağmen gelmese ozaman ne olurdu düşüncelerınız onu merak ettım

bırakın numaradanda olsa zorlada olsa eşinizin yanında bulunsun

size kötü gelebılır ama eşiniz için manevi destektır bu eşiniz için katlanın

katlanın kelımesı nekadar doğru bılemıyorum ama her anne gıbı oğlunun zor gununde

yanında bulunması oldukça normal bı durum

Allah yardımcınız olsun...ben sizdeki durumu anlamadım yani kaynana oğlu felç olmuş ve onunla ilgileniyor diye mi kızıyorsunuz? Yıllarca soğuk davrandı diye şikayet ediyorsunuz,eminim sıcak davransa da şikayetiniz olacaktı.siz bence eşinizi düşünün kv değil.size nasıl yaranması lazım anlamadım doğrusu...

allah acil şifalar versin. durumunuz gerçekten zor kafanız çok doludur şimdi üzüntü stres. kv nin ahkam kesmesine başka zaman olsa bukadar takmazdınız muhtemelen ama zaten zor bi dönem geçiriyosunuz bununda etkisi büyüktür. siz dua edin eşiniz iyileşsin boşverin ne yaparsa yapsın. eşinizde hasta aranızda sorun olduğunu düşünüp dahada üzülmesin adam. inşallah tez zamanda iyileşir.

birde şuraya yorum yapan arkadaşlar yazan kişinin durumunuda biraz kendinizi yerine koyarak yorum yapsanız. sensin suçlu diyip moral bozmak yada kv suçlu şöyle bçyle diyip daha çok doldurmak olmaz hiç tanımadığınız bi insana ruhsal açıdan zararınız oluyo. ben bir kk arkadaşınız olara sadece uyarmak istedim. sevgiler.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun,Allah şifa versin.

Kayınvalideniz ne yapmış,ne demiş olursa olsun,eşinizin annesidir.
Belki yanlış davrandığını anladı ve oğluna yakın olmak istiyor.

Belki eşinizin duygularını düşünürseniz içiniz biraz olsun rahatlar.
Eşinizin,annesinin ilgisine ihtiyacı olabilir.
Ne kadar büyürsek büyüyelim,ebeveyn sevgisi hepimiz için önemli,hele ki anne...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin eşine seni anlıyorum ben canın sıkkın moralin bozuk birde kv karışınca kızıyorsun tabi:19: benimde görümcemin eşi tam 10 ay önce felç oldu eşin gibi sağ tarafı çok hastane gezdiler ama malesef düzelmedi birde hiç konuşamıyor :19: ve herkafadab bir ses çıkıyor herkes akıl veriyor onlara ve onlarda kızıyorlar tabi akıl verenlere onlar zaten herşeyi yapıyor ama işte dışardan kolay geliyor bazı insanlara .kv de zamanında oğluna soğuktur ama hasta olunca içi yanmıştır evladı sonuçta kaybetme korkusu yaşamıştır :50:

Arkadaşlar,beni kınayana da hak verene de teşekkür ederim.yazdıklarınızı ağlayarak okudum..allah kimsenin başına vermesin ,gerçekten zor günler geçiriyoruz.ama eşimi de kendimi de, biz bir imtihandayız,hayırlısıyla bunu sabırla atlatıcaz diye motive ediyorum. Ben zaten yazımın başlığında da,anne olduğunu hatıladı dedim,değişik bişey demedim.günah çıkardığının farkındayım. Ben eşimin 10 dakiklık uykuya dalması dışında sürekli onunla meşgulüm zaten.. Kimseye ne laf yetiştirmeye , ne de uğraşmaya halim yok.. Herkes yaptığından, dediğinden utansın.. Bırakın bu kadar içim şişmişken ,azıcık içimi dökmek için buraya yazdıklarımı bana çok görmeyin.

Hiç kimseyi takmayın, düşünmeyin. Ben annemi 1,5 sene önce beyin kanamasından kaybettim. Allaha şükür ki eşiniz hayatta, keşke bizde bu kadar şanslı olabilseydik. Allah şifalar versin.

Başınız sağolsun..gerçekten de şanslı olduğumuzu düşünüyorum. allahım onu bana ve çocuklarıma bağışladı

geçmiş olsun sizde ondan yardım etmesini isteyin boşuna gösteriş yaptırmayın gösterişleri dua okumayı bilirim çok sinir bozucu.

evladı hasta olmuş, kadıncağız normalden fazla ilgi tabii ki gösterecek.

inançlıyım diyorsunuz ama, kadının okuduğu duayı bile tiye alıyorsunuz

allah eşinize şifa ve sabırlar versin

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin İnşaallah, eşinizin rahatsızlığı sebebiyle, korku, endişe, stres içindesiniz, haklısınızda, insanın 25 yıl aynı yastığa baş koyduğu, sevdiği insanın aniden hastalanması karşısında kim olsa aynı şeyleri yaşar.
İnşaallah tedaviye olumlu cevap verir eşiniz, kayınvalidenizi de olduğu gibi kabullenmeye çalışın, tepkinizi çok iyi anlıyorum, siz annem beni sevmiyormuş diyen eşinizin kalbi kırıldığı, üzüldüğü için tepkilisiniz kayınvalidenize, eşinize söyleneni ve yıllarca yapılanı unutamadığınızdan dolmuşsunuz, kızgınlığınız kişisel değil, eşiniz namına.

Haklı mısınız? Sonuna kadar haklısınız ama işte ne de olsa sevmiyorum demiş olsa da eşinizin annesi ve eşiniz şu günlerde zor bir dönemden geçiyor, herkesin manevi desteğine ihtiyacı var, eşinizin hatrına sakinliğinizi koruyun, Allah yar ve yardımcınız olsun.

Başınız sağolsun..gerçekten de şanslı olduğumuzu düşünüyorum. allahım onu bana ve çocuklarıma bağışladı

Sağolun, bu sizin için bir mucize, kayınvalideniz her ne kadar gösteriş de yapsa, sizin sinirlerinizi alt üst etmeye çalışsa sabır edin eşiniz için, zamanında oğluna seni sevmiyorum dese bile, şuan gelip gitmesi bile eşinize iyi geliyordur ne kadar kötü olursa olsun annesi. Tekrardan gemiş olsun Tez vakitte eski sağlığına kavuşur inşallah.

Konu başlığını okuyunca bakakaldım...
Kadın eskiden yapmadıklarının pişmanlığı ile vicdan azabı çekiyor ve oğlunun haline kahrolduğu için sevgisini böyle belli ediyor.
Yapmayın nolur, bu kadar art niyet aramayın... :53:

eşiniz, bu durumdayken annesi gelmese ya da ilgilenmese bence çok üzülürdü.sonuçta evlat. sevmemesi gibi bir durum olamaz. tabiki gereğinden fazla ilgilenecek.extra bir durum var ortada.bence yaptığı herşey normal. boş yere öfkelenip canınızı sıkmayın.

çok geçmiş olsun.

kaynana ölmeden merhamete gelmiş, hiç gelmeyende var, ama dlmi, boşver sen yine iyi tarafından bak ,eşine acil şifalar dilerim

Back
X