• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim gay mi nasıl anlayacağım...

Niye caniniza kiymaya kalkiyorsunizki . Degermi bir erkek için . Degmez. Boşa gitsin ne hali varsa görsün .

Buradaki insanlar neye şaşırıyor da dalga geçiyor onu anlayamadım.
Tabii ki bir cinsel ilişkide, kadın da erkeği tatmin edecek, erkekte. O zaman kadın sadece kendi hoşuna giden şeyleri yapsın. Böyle birşey var mı? Bazen böyle konular oluyor, "ya kocanda çok bencilmiş ilişkinizde" yorumları yapıyorsunuz. Şimdi bu yorumlar.. Garip gerçekten..

O mutlu olsun diye ne demek yaa atıyorum bi oral seksi zevk almadan mı yapıyorsun, hem de bu kadar aldatılmışken, erkekle aldatmasın da kadını kursağım alır mı diyosun nedir anlamadım ben
Tabiki hayır asla ne erkek ne kadınla sanal da yakaladım yıllar önce gerçekte olsa Allah bilir ya cocugum için yine affetmem

Niye caniniza kiymaya kalkiyorsunizki . Degermi bir erkek için . Degmez. Boşa gitsin ne hali varsa görsün .
Haklısın degmezmis bir kez daha olursa bosayacagim ama artik daha temkinli sanitim bu yuzdrn mi yoksa yapmıyorda mi yakalamadim kac yıldır bilmiyorum üç yil oldu o olayın üzerinden geceli

Haklısın degmezmis bir kez daha olursa bosayacagim ama artik daha temkinli sanitim bu yuzdrn mi yoksa yapmıyorda mi yakalamadim kac yıldır bilmiyorum üç yil oldu o olayın üzerinden geceli
Bu arada teşekkür ederim evet dalga geçeni ve nasıl olur diyeni anlamiyorum insanlar başına gelmeyince bilmiyor önceden bende bilmiyordum

eşim yeter ki beni boşamasin istediği her şeyi yaparım mantığına sahip birisiniz madem buna niye takiliyorsunuz ki
yeter ki sizi bosamasin bu yolda her şey mubah :KK66:
Hayır oyle bir düşüncem yok olsa burda nasıl anlayacağım demezdimçünkü anlarsam yani emin olursam dönüşü olmaz bu kez

Benim gay bi arkadasim var cinsel hayatiyla yargilamadim hic cok severim insan iyisidir. Gay olsa kadinlara asla yanasamaz o oyleydi ama bence macera aramis kocaniz merak etmis olabilir biseksuelde olabilr ama gay degildir. Tabi digerleride igrenc ve korkunc Allah korusun cinsel tercihleri icin kimseyi yargilamam ama kocam oldugunu dusununce öyle

Adamin gayligine takilmisiz ama dupeduz defalarca aldatmis bu da var. En azindan adi konmus bir probleminiz var adam gay degilse aynen yola devam mi bu aldatmalara ragmen??
Bu defalarca dediğiniz iki kez olan birsey hoş bu da normal değil farkındayım ama suan elim kolum bağlı

Benim gay bi arkadasim var cinsel hayatiyla yargilamadim hic cok severim insan iyisidir. Gay olsa kadinlara asla yanasamaz o oyleydi ama bence macera aramis kocaniz merak etmis olabilir biseksuelde olabilr ama gay degildir. Tabi digerleride igrenc ve korkunc Allah korusun cinsel tercihleri icin kimseyi yargilamam ama kocam oldugunu dusununce öyle
Bende önceden oyle düşünüyordum zaten bu durum benim kaldiramiycagim birsey olduğu için kendi canıma kastemistim şükür ki kurtuldum

Esinden midem bulandi gay olup olmamasi degil de sana boyle igrenc bir iliskiyi teklif etmesi benim cok zoruma gitti
Bir an once bu adamdan kurtulmaya bak ataniyor musun calisiyor musun ne yaparsan yap defet su adami hayatindan.

zerafetli zerafetli ya biz senin sorununu tam anlayamadık herhalde,
ne soruyorsun tam olarak?

eşin gay değil, çünkü seninle birlikte olduğu gibi sanırım evliliğin ilk yılında başka kadınlara da yazılıyordu.
biseksüel olabilir, olmayabilir,
anlamanın yolu dersen,
belki süper seksi erkeklerin olduğu spor salonuna gönderebilirsin, oradan birileri ile takılmaya başlarsa şüphelenebilirsin,
ama sonra kendi elimle gönderdim kocamı diye üzülme :)

hamile misin bir de ya, anlamadım o kısmı?

Kızlar yanlış anlamayın ama ben sorunu anlayamadım.
Sizinle sevişmişse gay değildir değil mi?
Biseksüel olabilir, hiç sanmıyorum bence dalga geçmiştir adamla.
Anal seks yapmak isteyen herkes gay olmuyor değil mi, birçok çift yapıyor bunu.
İstemezseniz yapmazsınız.
Ama defalarca aldatılmışsınız buna mı takıldınız?

Eşiniz gayse boşanacaksınız, değilse problem yok mu?

Bunca şey dediğiniz nedir ?

Hanımefendi sabah sabah bizimle dalga mı geçiyorsunuz ? Adam sizi kadınla yazışarak aldatmış. Gay bir erkekle randevulaşmak üzereyken basmışssınız yapacakken eylemi yarıda kalmış. Ölümlerden dönmüşssünüz sizi suçlamış psikolojinizi bozmuş. Yok ya boşanmayın siz harika bir evlilik bu. Bir kadınla ya da erkekle aynı yatakta basarsanız belki....

Back
X