• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceliklerden etkilenmiyor!

Yazıldı mı bilmiyorum. (22 sayfa, insaf, okuyamayacağım.)

Giymeyin!

Hiç bir şey giymezseniz bence etkilenir ve mesajı direk verirsiniz. :)

edit. Konu da eskiymiş ya. 1 buçuk ay geçmiş üstünden.

Simdilik sikayetcisin anliyorum.
Ama ilerde bundan memnun olucaksin.
Kocan seni her turlu arzuluyor.
Cabalamadan bile.
Guzel bisey bu.

Ve evet bencede bi kdin string yada tanga asla asla giymemeli. Cok cirkin.
Ondan ziyade dantelli orasi burasi acik geceliklerede koca bi noo.

yav allah aşkına tek derdin bu mu. Biraz burdaki dertleri oku da derdine şükret.

Merhabalar herkese, başlık biraz tuhaf oldu farkındayım ama konuyu hemen açıp aydınlatayım.
Biz mayıs ayında benim atamalarımdan dolayı yıldırım nikahıyla evlenen bir çiftiz. 3. ayını doldurmak üzere olan şimdilik mutlu bir evliliğimiz var. Şu ana kadar aramızda hiç bir anlaşmazlık olmadı diyebilirim yalnızca bu konu dışında:KK43:
Ben süsüne püsüne çok düşkün ve çeyizime aldığım onlarca geceliği giymek için evlenmeyi beklemiş biriyim. Evlendikten hemen sonra ramazan ayı girdi araya derken yeni yeni alıştım ilişkiye ve bu son zamanlarda o binbir hevesle aldığım gecelikleri giyerek sözde kocamı etkileyeceğim. Ama her giydiğimde beni hayal kırıklığına uğrattı malesef. Görünce etkilenmekten ziyade bön bön bakıyor. :KK12: Neymiş efendim o böyle gecelikleri sevmiyormuş, bana doğal giyinmek daha çok yakışıyormuş bilmem ne. Allah aşkına normal mi bu kızlar? Üstelik sadece gecelik değil makyajdan da hoşlanmıyor beyefendi. Dudağımda ruj olsa asla öpmez mesela. Evlenmeden önce nasıl farkedemedim ben bu özelliğini anlamıyorum. :KK43:
Belki bu mu derdin diyeceksiniz ama gerçekten zoruma gidiyor bu durum. Bu arada geceliklerim de öyle fantezi falan değiller, sıradan güzel şık bazıları tül bazıları saten gecelikler. Zaten hele fantezi geceliklerden hiç haz etmiyor kendisi. Bu gecelik muhabbetleri dışında cinsel hayatımızda bi sıkıntı yok. Ama beni gerçekten çileden çıkartıyor bu durum. Hangi adam karısını seksi gecelikler içinde görür de etkilenmez yahu!?:mad: Bana bir akıl verin kızlar, var mı bunun gibi bir erkek daha dünyada? Yoksa bir bana mı çattı böylesi.:KK67:
Erkekler senin ne giydiyinle deyil ne giymediyinle iygilenirler canim. Tabiki boyle erkekler de var yani. Sen de bu duruma alishsan iyi olur. Cogu erkek de rujla opusmeyi sevmez.siz dizilere bakmayin bir ton makyajla sevisenlere)))

Benim esimde etkilenmiyor ama benim hosuma gidiyor seksi kadinlardan degil tatli kadinlardan hoslaniyo benim kocam ayicikli pijamalar aliyoruz bana birlikte o seciyor evde hep pijamayla aciyorum kapiyi kapiyi actigimdaki bakisi cok hosuma gidiyo esim benim en cok pijamali halimi seviyor bende sevmiyorum bu gecelik seylerini bi kadin pijama takimiyla da gayet seksi olabilir :) yalniz sizin kocaniz hoslanmiyor degil yani

Benim esimde etkilenmiyor ama benim hosuma gidiyor seksi kadinlardan degil tatli kadinlardan hoslaniyo benim kocam ayicikli pijamalar aliyoruz bana birlikte o seciyor evde hep pijamayla aciyorum kapiyi kapiyi actigimdaki bakisi cok hosuma gidiyo esim benim en cok pijamali halimi seviyor bende sevmiyorum bu gecelik seylerini bi kadin pijama takimiyla da gayet seksi olabilir :) yalniz sizin kocaniz hoslanmiyor degil yani
Senin aran duzeldimi kocanla iyimisin?bir ara baya sert yazmisdin merak etdim

E esiniz sizi doğal halinizle beğeniyor demek ki
Üzülmekten ziyade sevinmelisiniz

Ustteki yorumlara katılıyorum. Eşiniz geceliği değil sizi beğeniyor demekki gayet güzel bişey bu :)
Zaten diğer türlüsü saçma. Saten geceliklerle gorup gaza gelecek adam ama beyaz don giysem hevesi kaçacak. Evlerden ırak.

bana sen fazla şey bekliyorsun gibi geldi bu geceliklerden. bazı insanlar gerçekten yapaylıktan hoşlanmıyor abartılı şeylerden hoşlanmıyor. seni gecelikle görmekten rahatsız olmuyorsa sorun yok. çok tahrik olmasını bekleme. gecelikten ziyade kadın vücuduyla ilgileniyorlar zaten.

Bir de sabahlık dene :D

Şaka kızmayın eşinizin yapısı böyledir sahte geliyordur belki kendisine. Cinselliğinizde sorun yoksa bu kadar takmayın zamanla ne sevdiğini de çözersiniz zaten.

yav benimkide jartiyer al deyip duruyor:KK70: bende nefret ederim oyle abartı fantazi geceliklerden..

Tarzı buymuş,boş verin gitsin.İbrahim Tatlıses'in bir filmi vardı.aklıma o geldi.kızın geceliklerini yırtıyordu'naylon gecelik giydirmem 'diye.Evlenmeden böyle yaklaşımlar olmadıysa farkedememeniz gayet normal.

Back
X