Arkadaslar yorumlarınızı okudum.ama beni anlayan bikaç kişinin dışında kimse yok.asıl sorun eşimle çok zıttız.o eve geldiğinde hep oyun oynar,ilgilenmez,genelde kendi mutluluğu için yasar.5yıl boyunca hep onun suyundan gittim.şimdide o yokken kafam dinçti,her istediğimi gönül rahatlığıyla yaptım.en basiti sunu söyleyim.benim ailem 1.5 saat mesafede bana.ayda bir görmek istiyorum.eşim ben gitmicem sıkılıyorum diyo gitmiyo bende gidemiyorum.o gelmeyince ailem üzülüyo bende gidemiyorum.bu sorunlarla uğrasıyorum.ama şimdi istediğim an gidiyorum.onun gelip gelmeme derdi yok.huzur var üzerimde.yada bilgisayar yüzünden kavga etmiyoruz.hergün 7de basına oturur 12ye kadar.arada izne geldiğinde gördümki eşim iyice basına buyruk olmuş.askım sunu yapalımmı diyorum dinlemiyo bile.simdi söyleyin ben haksızmıyım.birazda benim acımdan düşünün
aslında özgürlük istiyorsunu sizz...ve eşinizi sevdıgınıze ınanmıyorum ..çunku sevseydınız onula vakıt gecırmek siz eyeterde artardı bilee
6 ay evınden eşinden ayrı kalan bır adamın aldatmayacagına ınanmıyorum ben.
Erkek netıcede... Ne ıstıyosun anlamadım. ıstemıyorsan eşini boşan
insanlar uzaklıkta genellikle birbirinin kıymetini anlarlar ama siz onsuzluğun kıymetinden bahsediyorsunuz. Illaki sizi de bu düşünceye iten nedenler vardır tabi ki ama bir görün bakalım bi sarılın belki de şu anki düşüncelerinizin çok yersiz olduğunu farkedeceksiniz yada 6 aylık sürede düşünme fırsatınız oldu ve sevginiz azaldı...herşey olabilir zamana bırakın bakalım herşey olucağına varır... Sizin içinde hayırlısı olsun
6 ay evınden eşinden ayrı kalan bır adamın aldatmayacagına ınanmıyorum ben.
erkek netıcede... ne ıstıyosun anlamadım. ıstemıyorsan eşini boşan
yorumun için sğol.inan bende cok saağlıklı düşünemiyorum.cok yıpranmış ve mutsuz hissediyorum kendimi.ailemin yanında okadar mutluyumki
Aldatanların hepsini gözünle gördün mü de genelleme yapıyorsun böyle.
Herkes ekmek kazanmanın derdine düşmüş, kadın avlamaya değil.
Sen inanmamaya devam et ama benim eşim 1 yıldır yok (her 2 ayda bir geliyor yanımıza) beni aldatmadı bundan adım gibi eminim.
Artı bunun uzaklıkla yakınlıkla alakası yok, burnunun dibinde de olsa yapacak olan insan yapar, daha çok kişilikle, karakterle alakalı bir durum.
yorum yapcak yokmu arkadaslar
siz yokken 14 sayfa yorum yaptık, onları değerlendirmek istemez misiniz?
Bu benım düşüncem zaten. herkes ekmek davasında ok. ama farklı amacları olan erkeklerde cok bunuda ınkar edemeyız.
burnunun dıbındekı koca yapıyorsa uzaktakı koca ıcınde acaba ? dıye dusunmeye gerek yok bence. benım dusuncem bu. sızın esınızı alkıslamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?