Eşim geliyor 6 ay oldu ama ben gelmesini istemiyorum çok mutsuzum ya

lutfen adamdan bosanin ve onu gercekten hak eden biri olsun hayatinda, siz hic merak edip bakmadinizmi ya allah askina afganistanda hangi sartlar altinda askerlerin yasadiklarini , ozel rebortajlar var askerlerle , cogu geri gelen zaten degisip geliyor , biraz empatie yapin dicem ama sizde o vicdan oldugunu sanmyiorum, dogum gununu unutmus vs diyorsunuz ya yani bende yuh diyorum yaaa , öyle bi gorevde bunlari beklemek vallahi gercekten adamin hayatini bosyere isgal etmeyin yazik adama ya , bukadar vicdansizlik nasil olabilir , sonucta keyif icin miami florida da degil ya , allahim allahim

Son düzenleme:
Konuyu okuyunca şaşırdım, benim eşimde Hakkari'de şark görevinde ve kızımda, bende, eşimde izinlere geleceği zaman saat sayıyoruz. Zamanımızı nasıl kaliteli ve dolu dolu geçirmenin planlarını yapıyoruz.

Bir yılımız bitti kaldı bir yılımız, yazdıklarını duyunca şaşırdım, hatta üzüldüm bile eşinin adına.

Arkadaslar yorumlarınızı okudum.ama beni anlayan bikaç kişinin dışında kimse yok.asıl sorun eşimle çok zıttız.o eve geldiğinde hep oyun oynar,ilgilenmez,genelde kendi mutluluğu için yasar.5yıl boyunca hep onun suyundan gittim.şimdide o yokken kafam dinçti,her istediğimi gönül rahatlığıyla yaptım.en basiti sunu söyleyim.benim ailem 1.5 saat mesafede bana.ayda bir görmek istiyorum.eşim ben gitmicem sıkılıyorum diyo gitmiyo bende gidemiyorum.o gelmeyince ailem üzülüyo bende gidemiyorum.bu sorunlarla uğrasıyorum.ama şimdi istediğim an gidiyorum.onun gelip gelmeme derdi yok.huzur var üzerimde.yada bilgisayar yüzünden kavga etmiyoruz.hergün 7de basına oturur 12ye kadar.arada izne geldiğinde gördümki eşim iyice basına buyruk olmuş.askım sunu yapalımmı diyorum dinlemiyo bile.simdi söyleyin ben haksızmıyım.birazda benim acımdan düşünün

aslında özgürlük istiyorsunu sizz...ve eşinizi sevdıgınıze ınanmıyorum ..çunku sevseydınız onula vakıt gecırmek siz eyeterde artardı bilee

aslında özgürlük istiyorsunu sizz...ve eşinizi sevdıgınıze ınanmıyorum ..çunku sevseydınız onula vakıt gecırmek siz eyeterde artardı bilee

vakit geciremiyoruzki.eşim evdede olsa hep pc basında hiç kalkmıyo.pc basından kalksa telegol izler maç izler.ortak yaptığımız hiçbişey yok.belki yalnız kalınca bazı düşünmeye vakit buldum.yaptığı bazı seyleri unutamıyorum.mesela hamileydim daha 10 haftalık kanama gördüm. Bebeğimi kaybetme riskim vardı.bayramdı benim ailemin yanına geldk.eşim beni o halde bırakıp antepe ailesinin yanına gitti.beni o halde aileme teslim etti gitti. Ama çok üzüldüm ona ihtiyacım vardı.bu yüzden tartıştık.bana bebeği dülürürsen düşür yetti artık dedi.hala unutamıyorum bu lafı.gecen yaz yeni doğum yapmıştm.hiç yanımda değildi.bebeğe bakıyodu tmm ama canım karım deyip sarıldığının hatırlwamıyorum.bunlar beni çok etkildi

6 ay evınden eşinden ayrı kalan bır adamın aldatmayacagına ınanmıyorum ben.
erkek netıcede... ne ıstıyosun anlamadım. ıstemıyorsan eşini boşan

Erkek netıcede... Ne ıstıyosun anlamadım. ıstemıyorsan eşini boşan

ben 5 yıldır güvenemedim zaten.bişeyi buluyorum farzet pc den.yapmadığını kanıtlıyo,ama içim hep huzursuz

2 YIL ÖNCESİNE KADAR HERSEY ÇOK GÜZELDİ.TAKİ AİLESİ PARA İSTEYENE KADAR.BEN VERİLMİYECEK DEDİM EŞİME.SONRA AİLESİ BANA BİR OKADAR LAF SÖYLEYİNCE ARAMIZ BOZULDU.DURUMUMUZ YOKTU.YENİ EV ALMIŞTIK.BENİM AİLEM ARADA DESTEK OLUYODU.Kİ BİZ ONLARA PARA GÖNDERELİM.İSTEDİKLERİ PARADA 5 MİLYAR.BUNA RAĞMEN SETİMİ BOZDUM 500 TL ETTİ GÖNDERDM BEĞENME3DİLER PARAYI.BU OLAYLARDAN SONR eşim tuhaflaştı bana ve ailesine karsıda.artı benim aileme gitmek istememeler.sözde intikam alıyo benden.

İnsanlar uzaklıkta genellikle birbirinin kıymetini anlarlar ama siz onsuzluğun kıymetinden bahsediyorsunuz. İllaki sizi de bu düşünceye iten nedenler vardır tabi ki ama bir görün bakalım bi sarılın belki de şu anki düşüncelerinizin çok yersiz olduğunu farkedeceksiniz yada 6 aylık sürede düşünme fırsatınız oldu ve sevginiz azaldı...Herşey olabilir zamana bırakın bakalım herşey olucağına varır... Sizin içinde hayırlısı olsun

yorumun için sğol.inan bende cok saağlıklı düşünemiyorum.cok yıpranmış ve mutsuz hissediyorum kendimi.ailemin yanında okadar mutluyumki

sabırlı ve tahamülün yüksek olmalı senden ayrı o memlekette neler yaşadı kim bilir ? boşamak kolay yapıcı anlayış bu noktada önemli ,bence anlayışlı ol sor ona ne sıkıntılar yaşadığını tekrar bu ülkeye adapte olmasına izin ver hemen kestirip atma bence , zamanla eskiye eşin dönecektir , allah senin sabrını yoklayacaktır , fazla dırdır etme , adamı mutlu etmeye çalış ,sevecen ol, zamanla herşey düzelecektir ,gurbeti ne sanıyorsun sen ? kolay mı? inan azaman herşeyin ilacı !!!!! civelek ol , kadın gibi kadın ol, adam oralarda hasret kalmış belli , ki orada şeriat kurallarına uymak kolay değil , boşanma lafına açma ,vefazıslık yapma!

erkek netıcede... ne ıstıyosun anlamadım. ıstemıyorsan eşini boşan

Aldatanların hepsini gözünle gördün mü de genelleme yapıyorsun böyle.

Herkes ekmek kazanmanın derdine düşmüş, kadın avlamaya değil.

Sen inanmamaya devam et ama benim eşim 1 yıldır yok (her 2 ayda bir geliyor yanımıza) beni aldatmadı bundan adım gibi eminim.

Artı bunun uzaklıkla yakınlıkla alakası yok, burnunun dibinde de olsa yapacak olan insan yapar, daha çok kişilikle, karakterle alakalı bir durum.

Son düzenleme:
sen parça parça yazdığın için biz de yorumu ona göre yapıyoruz. Bu şekilde düşünmele kendine göre haklısın. Kayınvalidengille olan sorunlarının da etkisi var sanırım. Sadece eşinle ilgili değil. Şimdi sen istediğin gibi annenlere gitmişsin kısıtlama yok, kayınvalidenlere gitmemiş ya da arada gitmişsin. E şimdi eşin gelince onlar da devreye girecek aynı sorunlar yaşanacak o yüzden aslında istemiyorsun eşini. Bide şu bilgisayar oyun olayına gelince.. Burda ne arkadaşlar var eşleri oyun bağımlısı. Bence eşin gelince onunla konuş. İlk birkaç gün rahat bırak istediğini yapsın oyununu oynasın uyusun hakkıdır yani adamın hakkını yemeyelim. Sonra konuşursun bak biz birbirimizi uzun zamandır görmedik. Birlikte bişeyler yapalım. Sonra ailenle de görüşürüz falan de. O kadarına katlanacaksın artık. Bİr de şu var Allah aşkına kayınvalidesigille anlaşan zaten parmakla sayılacak kadar az. Artık çok normal oldu bu sorunlar. Sen de alttan al ilk başta

yorumun için sğol.inan bende cok saağlıklı düşünemiyorum.cok yıpranmış ve mutsuz hissediyorum kendimi.ailemin yanında okadar mutluyumki

eşin temelli mi geliyor yada kısa süreliğine mi geldiğinden bir süre sonra konuşsan rahatsız olduğun hareketleri hakkında ilgisizliğinden bahsetsen seninle ilgilenmediğinden bahsetsen ona karşı duygularının azaldığından ama bunları tatlı dille konuşarak belki de çözebilirsiniz çünkü boşanmak gitmek en kolayı belki hatasını anlayıp seni tekrar kazanmanın yollarını arar ve sende de bu duygular geçerrr zamana bırak bakalım biraz.

merhabalar,
burada bazı arkadaşlar gerçekten çok ağır yorumlarda bulunmuşlar... nerdeyse bir ellerine sopa alıp sizi evire çevire dövmedikleri kalmış.... ilk mesajınızı okuyunca oluşturduğunuz düzenin bozulmasından kaynaklı bir sorun sanmıştım ki bu buzdağının görünen yüzü .. bence sizin asıl meseleniz kendi rahatınız ve bencilliğiniz değil ... sizin meseleniz eşinizin kişiliği.... bir de eşinizin ailesinin üzerinize olan baskısı...eşinizin afganistana gitmediğini farzedelim eşinizin size ve bebeğinize karşı tutumları hoş değil.... kaldı ki tek başına bir bebeğin sorumluluğunu almak , hem işinizle hem bebeğinizle ilgilenmek kesinlikle kolay bir şey değil... ben de asker eşiyim ve dönem dönem kısa aralıklarla da olsa yalnız kaldığım dönemler oldu... zor ve yıpratıcı bir süreç... akşam olur herkes eşiyle çocuğuyla bir kenara çekilirken siz de yavrunuzla başbaşa kalırsınız...içiniz sızlar, eşimin işi, görevi dersiniz , yıpranırsınız ancak yine de sabretmeye çalışırsınız yeter ki gittiği yerden sağ salim dönsün diye.... kim özlemez eşini... inanın yeri gelir onunla kavga etmeyi bile özlerim...inanın yüreğiniz bir taraftan için için eşinizi özlemektedir... eşiniz gelsin ,önce biraz hasret giderin... sonra güzel güzel konuşun, bakarsın bu sefer daha farklı olur.. ..
Allah yardımcınız olsun....

Bu benım düşüncem zaten. herkes ekmek davasında ok. ama farklı amacları olan erkeklerde cok bunuda ınkar edemeyız.
burnunun dıbındekı koca yapıyorsa uzaktakı koca ıcınde acaba ? dıye dusunmeye gerek yok bence. benım dusuncem bu. sızın esınızı alkıslamak lazım

siz yokken 14 sayfa yorum yaptık, onları değerlendirmek istemez misiniz?

14 sayfa yapılan yorumun coğu cocuk istismarcılığı üzerine.bana ancak 4sayfa falan yorum yapılmış.artı 15.sayfadada yazdığım önemli seyler var beni anlamanız adına

Alkışlanacak bir durum değil bence bu, olması gerekenler.

Ama öyle bir artmış ki aldatma ve aldatılma olayları, artık normal olanlar anormal gelmeye başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…