esim geliyor.bu gece ipler kopacak

yorgunyurek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
236
104
83
Saniyorum esim bu gece yurtdisindan donuyor.sanirim diyorum.cunku 13 gundur ne biz (oglumla ben) onu aradik.ne de o bizi aradi.
simdi eve gelince kapiyi acinca yani bu adama hosgeldin demeyi dusunmuyorum.demem gerekiyormu bana bunlari yapan adama .gelince konusmayi deneyecegim.ayrilmak evliligi bitirmek istedigimi soyleyecegim.kalbim küt küt.allah yardim etsin bana

Ayrıntıları vermemişsiniz ama eşiniz 13 gündür yurtdışında ve 1 kez bile konuşmamışsınız. Bu herşeyi belli ediyor sanırım.
Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısını dilerim..

Eski mesajlarimda sorunu yazmistim.gerci sorun degil sorunlar.cok uzun....oofff heyecanliyim.korkaklikla cesaret arasinda bir yerdeyim.iki dakikada bir tuvalete gidiyorum.ya adam beni ne hale koymus.allahtan guc diliyorum onun karsisinda.psikolojimizi nahfetti

Saniyorum esim bu gece yurtdisindan donuyor.sanirim diyorum.cunku 13 gundur ne biz (oglumla ben) onu aradik.ne de o bizi aradi.
simdi eve gelince kapiyi acinca yani bu adama hosgeldin demeyi dusunmuyorum.demem gerekiyormu bana bunlari yapan adama .gelince konusmayi deneyecegim.ayrilmak evliligi bitirmek istedigimi soyleyecegim.kalbim küt küt.allah yardim etsin bana

Seni dinlemeyip yine gitti mi:KK62: Konusmadiniz mi?Gitmeden önce birsey demedimi? konumuz hatırlıyorum ama sonunu bilmiyorum o yüzden sordum...

Eski mesajlarimda sorunu yazmistim.gerci sorun degil sorunlar.cok uzun....oofff heyecanliyim.korkaklikla cesaret arasinda bir yerdeyim.iki dakikada bir tuvalete gidiyorum.ya adam beni ne hale koymus.allahtan guc diliyorum onun karsisinda.psikolojimizi nahfetti

hayır! siz karı koca oğlunuzu mahvettiniz. Şu sitede okuyup da unutamadığım bir şey varsa o da sabaha karşı annasıyle balkondan kaçmak zorunda olan erkek çocugudur. O da sızın oğlunuz oluyor.

kusura bakmayın ağır konuşmak istemiyorum ama nefret ediyorum sizin gibi ana babalardan. yani bir de anlamıyorum insan kendini öldürmesinden korktugu bir adamla kıskançlık kavgası, eve gelmiyorsun kavgası yapar mı? karıya kıza mı gidiyor kumara mı gıdıyor hangi cehenneme gıdıyorsa gıtsın.

Yok tatile giden es benim degil.hapa gelince ...ben de cok hap buldum cuzdanda filan.biz konusamiyoruz.psilopata bagliyor cunku

konularınızı okudumm..
eger kendi maddi özgürliüğünüz varsa bence evliliğinizi bitirmekten başka sansınız yok.. cocugunuz da 15 yasına gelmnıs büyümüş artık .. eğer kucuk olsaydı size sabredın derdım ama dayanılcak gibi değil rabbim yardımcınız olsun böyle bir adamla ömür gecmez . saglınızı kaybedersınız.. allah sizi ve oglunuzu korusun ... dualarım senınle caanım.

Tama
hayır! siz karı koca oğlunuzu mahvettiniz. Şu sitede okuyup da unutamadığım bir şey varsa o da sabaha karşı annasıyle balkondan kaçmak zorunda olan erkek çocugudur. O da sızın oğlunuz oluyor.

kusura bakmayın ağır konuşmak istemiyorum ama nefret ediyorum sizin gibi ana babalardan. yani bir de anlamıyorum insan kendini öldürmesinden korktugu bir adamla kıskançlık kavgası, eve gelmiyorsun kavgası yapar mı? karıya kıza mı gidiyor kumara mı gıdıyor hangi cehenneme gıdıyorsa gıtsın.
m

Tamam dogru soyluyorsun.neteye giderse gitsin.beni rahat biraksa.adam hem istedigini yapiyor hem istedigini yaptiriyor.uzaktan sana konusmasi kolay.cunku bu evde sen yasamiyorsun.karsinda adam olursa konusursun.bosanma davasi acarsin.adam evegeliyor ikinci ayakkabisini cikarmadan icki koy diyor.offf oyle dediginiz gibi kolay olmuyor onu sunu yapmak

Cesaretli olun.
Ve bol dua okuyup. Konuşun.
Bi an öncede boşanma işlemlerini başlatın. Oglunuzu böyle gelgitte bırakmayın.
Sorunlu biri eşiniz. Düzelmesinide beklemeyin.

Back
X