- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi yorgunyurek
İyi bayramlar. Keşke ne parasını alsanız ne de evinize alsanız o adamı. Lüzümsuz gerilim ve savaş olacak aranızda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu kapiya koyamazsin.cunku zaten alkol aliyor.mahallede rezillik mi ciksin.delirtip ustume gelsin istemiyorum.cunku bana disarda da huzur vermez.okula gelir mudurumle konusur gider yapar.o daha kotu.anlayacak elbet ve kabul edecek evliligin bittigini .sokaklarda sacimi basimi mi yoldurayim.Onu yeni eve götürmek mantıklı gelmedi bana ama tabi sen bilirsin sana ne koy kapıya ne hali varsa görsün parkta yatsın istiyorsa ben olsam öyle yapardım
Luzumsuz gerilim ve savas....ben yillardir bu gerilimin icindeyim.parasina ihtiyacim yok.ben birsekilde tasinirdim zaten.keske esimi tanisaydiniz da oyle yorum yapardiniz.evliligin bittigini anlamasi icin onun bir surece ihtiyaci var.saniyor ki eski hayatimiza devam edecegiz.etmedigimizi gordugunde evden kendi gidecek zaten.olene kadar benimle ayri odalarda yasayacak degil ya.İyi bayramlar. Keşke ne parasını alsanız ne de evinize alsanız o adamı. Lüzümsuz gerilim ve savaş olacak aranızda.
Bence hiç gitmeyecek. Eski iğrenç ilişkilerini sürdürüp, o ve gelecek. Ve Sonuna kadar seninle kalmak isteyecek. Her yolu da deneyecek.Luzumsuz gerilim ve savas....ben yillardir bu gerilimin icindeyim.parasina ihtiyacim yok.ben birsekilde tasinirdim zaten.keske esimi tanisaydiniz da oyle yorum yapardiniz.evliligin bittigini anlamasi icin onun bir surece ihtiyaci var.saniyor ki eski hayatimiza devam edecegiz.etmedigimizi gordugunde evden kendi gidecek zaten.olene kadar benimle ayri odalarda yasayacak degil ya.
Canim evden işten vs uzaklastirma karari aldir benim bir arkadasimda yasadi ilk seferde para cezası ve deneyimli serbestlik veriyorlar hergün karakola imza falan atiyorlar tabi sen bilirsin en iyisini ama en kısa zamanda umudunu kesip kendi yoluna bakması senin için en iyisi olur bu arada boşanma davası actin mi ??Onu kapiya koyamazsin.cunku zaten alkol aliyor.mahallede rezillik mi ciksin.delirtip ustume gelsin istemiyorum.cunku bana disarda da huzur vermez.okula gelir mudurumle konusur gider yapar.o daha kotu.anlayacak elbet ve kabul edecek evliligin bittigini .sokaklarda sacimi basimi mi yoldurayim.
yorum yaparken lutfen ben olsaydim diye yorum yapmayin.karsinizdaki adam benim esim gibi olmayabilir.o zaman kapinin onune koyarsiniz.ama esimi ben taniyorum.sokak ortasinda dayak mi yiyeyim tv de gostetilenler gibi
Koruma ne ise yarayacak ki arkadaslar.kotuyle vas edemezssin.o tv de oldurulen kadinlarin hemen hemen hepsi savciliktan korumasi cikartilmis kadinlardi.muhtarlikran ogrenemesin.insan bulmak isterse bulur zaten.okul cikisi oglunu takip etse yine bulur.olene kadar kacacak degilim ya.oglumun liseyi bitirmesine uc yil kaldi.uc yil sonra bu sehirden ayrilacagim zaten.eski mesajlari okudusaniz bilirsiniz zaten.biz cok polislik olduk polis birsey yapmiyor zaten.oyle savciliktam korumadan tirsacak biri degil.bu isi cebellesmeden bitirmem gerek.yoksa hayatimi mahfeder.oyle cok yoruldum ki.onunla olene kadar savasamam.saniyorum ki yurtdisina cikacak .umarim orda kendine hir hayat kurarKoruma iste yarın birgün birlikte olmak isteyecek kabul etmesen evde yolacak saçını başını sizin deyiminizle karakoldan aldığınız yazı olunca asla muhtarlıktan öğrenemez yerinizi hiç biryerden
Işid ne ki asıl savas benim evde.hergun bir terorist ile savasiyorum.silahimiz ise sozlu.eskiden kaba kuvvetti.eskiden dedigimiz iki ay evveline kadar.bu başlık ilk açıldığında hiç dikkatimi çekmemişti ama bakıyorum haftalardır en başta...mesaj sayısı olmuş 29.bin küsür.. ne dönüyor yahu burda
not: hımmm biraz baktım... evet ciddi bir sıkıntı varmış... Allah yardımcınız olsun
Allah yardım etsinKoruma ne ise yarayacak ki arkadaslar.kotuyle vas edemezssin.o tv de oldurulen kadinlarin hemen hemen hepsi savciliktan korumasi cikartilmis kadinlardi.muhtarlikran ogrenemesin.insan bulmak isterse bulur zaten.okul cikisi oglunu takip etse yine bulur.olene kadar kacacak degilim ya.oglumun liseyi bitirmesine uc yil kaldi.uc yil sonra bu sehirden ayrilacagim zaten.eski mesajlari okudusaniz bilirsiniz zaten.biz cok polislik olduk polis birsey yapmiyor zaten.oyle savciliktam korumadan tirsacak biri degil.bu isi cebellesmeden bitirmem gerek.yoksa hayatimi mahfeder.oyle cok yoruldum ki.onunla olene kadar savasamam.saniyorum ki yurtdisina cikacak .umarim orda kendine hir hayat kurar