- 10 Ekim 2014
- 32.694
- 147.125
- 798
- Konu Sahibi greengirll
Benim de yükselenim aslan ondan mı bilmem ama monotonluğu ben de pek sevmem, sosyal olmayı severim eşim dostum ailem hep çevremde olsun isterim.. Evde olmayı da severim ama öyle eşimle başbaşa 1-2 günden fazla evde otursam çok sıkılırım sürekli misafir çağırırım, genelde arkadaşlarımız kardeşlerimiz falan olur evimizde geceye kadar otururuz falan beraberce, sohbet muhabbet, oyun çok severim, biraz sessizlik olsa offlar pofflarım, eşim de bilir benim yapımı, 1 gün evde otursak 2. gün yine otururken yüzümün düşmesinden anlar, gel seni şuraya buraya götüreyim falan der sağolsun, hemen zıplar 5 dakkada kapıda biterimSinema planı yapsa yanımıza 5 kişi daha katarım (tabiki onun da vakit geçirmekten hoşlandığı kişiler) Ama bi günden bi güne eşimin "aaaa ne yani sen benden sıkılıyo musun" dediğini duymadım. Çünkü bu kişisel bi mesele değil yani alınacak bi durum değil yapım bu napıyım sevmiyorum sosyalliği insanları seviyorum, sıkılgan da bi yapım var böyle olunca sıkılmıyorum :)
Boşanma mevzusuna gelince ailevi sorunları çözmüş gibi görünüyo eşiniz artık siz de fazla üstünde durmayın bu konunun derim.. Biraz uyum sağlamaya çalışmak biraz da belki terapist desteğiyle bence düzelmeyecek bi sorun yok gibi gözüküyo.. Bi de lütfen unutmayın problemler eşler birbirinden uzaklaştıkça çözümlenmiyo sizin haftasonunu ailenizle geçirmeniz de bu süreçlerde bana pek doğru gözükmedi açıkçası.. Biraz toparlandıktan sonra (ilişki olarak) yeni bir aile bireyi de inşallah aranıza katılır![]()
Hayatinizi okuyunca "ya eşim boyle olsaydi diye korktum"

Esimi ne kadar seversem seveyim boyle bir hayat istegi bana sorun olurdu kaldiramam, 3. Gun ev sessiz kaldi diye surat asanla ugrasamazdim, boşanmaya bile giderdi evliliğim.
Elbette biz de arkadas, aile icine cikiyoruz ama anlattiginiz sekilde bir yaşami herkes yapamaz.
Konu sahibinin eşinin istekleri makul gorunuyor ama bu hayat tarzi diger tarafa eziyette olabilir.
Ikisinde kendilerinden biraz kirpsa sanki daha iyi olacak gibi.