Kızlar toplu cevap yazayım dün bakamadım. Haftasonu eşim iki gün de işe gitti, pazar hatta uyuyordu uyandırdılar.. Akşam 7-8 de geldi iki günde de, çalışma yapıyoruz dedi. Her neyse..Ben iki günde kendim program yaptım gezdim vs. Dün gece arkadaşımla konuşuyorduk, sonra yatarken biraz konuşalım dedi. Geçen hafta ona kendimi anlatan mesajlar atmıştım, hem cinsel hayatımızdaki aksama ile ilgili, onunla ilgili olmadığını psikolojik açıdan sıkıntılı bir dönemde olduğumu sonra düzelince de ona hep adım attığımı ama ondan karşılık alamadığımı yazdım. Her gece geldiğinde boynuna atlayarak karşıladığımı ama onun istemediğini...Sosyallik konusunda da eve hep geç geldiğini kendimi yalnız hissettiğimi , geçen hafta erken geldiği için (ki erken dediğim saat 8 buçuk-9 buçuk arası , normalde 10 dan aşağı gelmez ) evde onunla birlikte zaman geçirdiğim için haftasonu için rahatlıkla program yapabildiğimi ve bunu gerçekten isteyerek yaptığımı yazmıştım.
Bir şeyler yazmışsın, yapamam edemem vs dedi, hayır dedim bunları yazdım sana. Bak iki gündür dışardayım kendi isteğimle kimsenin zoruyla değil , kimse için de değil sadece kendim için dedim. Zaten benim kararım olumsuz olacak değişeceğini sanmıyorum, sanma ki bir iki yapar beni kandırdığını sanarsın hiç bulaşma, bir kere üzülür tam üzülürüz dedi. Ben bundan sonra ne yaparsam kendim için yapıyorum, sen bilirsin kararın için dedim. Yatmaya gittim.
Durum böyle...Beni yıllardır tanıyan yakın bir arkadaşım var, o çok kızıyor niye çekiyorsun bu adamı, bırak daha iyisini bulursun senin gibi birini isteyen birsürü erkek var, hatta çevremde bile var kendine bunu yapma sen boşan diyor.
Ben artık sadece kendim için kendi mutluluğum için yapacağım ne yaparsam. Kimseyi yanımda zorla tutamam, gitmek istiyorsa da gider. Sadece kendime odaklanıyorum bir süre için.
@dgdln ,
@Yasamenerjisi ,
@KudrAlobar ,
@samdan,
nomunomuchua