Eşim gereksiz para harcıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu devirde herşey pahalılaştı zaten markette en basit 2-3 şey alsan en az 100-200 lira gidiyor.Orası doğru, yani alması bişey değil de bir oturuşta 4 dondurma, 2 paket bisküvi, 3-4 çikolata, büyük bir paket cips yiyor . Günlük 80-100 lira buna para verir oldu 1 aydır böyle .
Tamamen can sıkıntısı , iş stresi atıyım derken işte kazandığı tüm para gidiyor haberi yok 😂 bir ara bırakmıştı diyet yaparken baya kilo verdi, zayıflayınca yine başladı
Ac olabılır mı?Paradan zıyade sunları yemek normal gelmedı bana.
Saglıklı atıstırmalık falan sunsanız?

Size inanamıyorum. Bahsettiğiniz şeye bakın. Adamın midesi çöp tenekesi olmuş hala para diyorsunuz.

Bir de bişey olmuyor ki demişsiniz de.. O işler öyle gelişmiyor. Neyse fazla bir şey demeye de gerek yok.

Hem vucuduna hem de cebine zarar bir durum. Yani var ki yiyor diyelim açıkçası abur cubur benim de gözümde pahalı grupta. 7-8 parça alsan 100 tl buluyor.

Ya ben neden sizden “bendekidurumlar” hissiyatı alıyorum? Konularınızın anafikirleri neredeyse hep aynı, sadece olay örgüsü falan değişik. Gerçekten inanılmaz bir tesadüf :KK8:

Tahmin edeyim şu anda çalışmıyorsunuz ve eşinizin maaşı ile geçiniyorsunuz? Onun da eşi kaşar sucuk yiyor diye kızıyordu eşine para harcıyor diye. Bilemedim.

Dilerseniz konularına bakın oradaki yorumlar size yol gösterebilir :KK51:

** he söylemeyi unuttum. Derdinizin sağlık değil de, işin maliyeti olması da çok kırıcı ve itici.

Eşiniz çok sağlıksız besleniyor ama bence bunların maliyetine takılmanız pek hoş değil. Eşim bana böyle bir imada bulunsa çok kırılırdım

Eşiniz çok sağlıksız besleniyor ama bence bunların maliyetine takılmanız pek hoş değil. Eşim bana böyle bir imada bulunsa çok kırılırdım
Yok ben söyledim mesela kahvaltıya gitmek, dışarda yemek yemek vs. bunlara acımıyorum ama bu abur cubur vs. bu yiyeceklere bu kadar para gitmesi gereksiz geliyor dedim. Yani kıracak şekilde değil bence. Kendisi de hak veriyor ama alıyor işte 😂

Size inanamıyorum. Bahsettiğiniz şeye bakın. Adamın midesi çöp tenekesi olmuş hala para diyorsunuz.

Bir de bişey olmuyor ki demişsiniz de.. O işler öyle gelişmiyor. Neyse fazla bir şey demeye de gerek yok.
Bişey olmaz diye ben yazmadım yalnız, başka üye yazmış anlamadım 😅 ama konu içeriği abur cubur zaten ona giden paraya acıyorum çünkü yerine bende diyorum eşime onun yerine meyve alalım ,sağlıklı şeyler alalım başka aktiviteler yapalım diye 😅

Ya ben neden sizden “bendekidurumlar” hissiyatı alıyorum? Konularınızın anafikirleri neredeyse hep aynı, sadece olay örgüsü falan değişik. Gerçekten inanılmaz bir tesadüf :KK8:

Tahmin edeyim şu anda çalışmıyorsunuz ve eşinizin maaşı ile geçiniyorsunuz? Onun da eşi kaşar sucuk yiyor diye kızıyordu eşine para harcıyor diye. Bilemedim.

Dilerseniz konularına bakın oradaki yorumlar size yol gösterebilir :KK51:

** he söylemeyi unuttum. Derdinizin sağlık değil de, işin maliyeti olması da çok kırıcı ve itici.
ama abur cubur tarzı yiyeceklere verilen para gereksizdir gayet doğru bir önerme bence 😅 derdim zaten sağlık kısmından kaynaklı, yani sağlıksız yiyeceklere verilen paraya acıyorum. Onun yerine başka bir şey alsa birşey demem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X