eşim gezerken kendini asker hamal olarak görüyor

efsun00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
130
0
26
İstanbul
kızlar dün eşimle çarşıya çıktık.küçük kızıma birşeyler bakayım dedim korkumdan LC WAİKİKİ ye giremiyorum.mağazayı biz zengin ediyormuşuz.gıcık oluyormuş o mağazaya malı güzel değilmiş.bende nerde kızıma yakışan elbise varsa o mağazadan başka mağazadanda elbise alıyorum.bazen kendide, kendine pantol mont alıyor ordan bize gelince ordan elbise almamıza gıcık oluyor.hadi biraz gezelim çarşıda diyorum ne yapacaksın çarşı aynı çarşı diyor sinir oluyorum.bende karı koca dolanan çiftleri gösteriyorum .eve gidene kadar üfleye püfleye acele acele geziyor.2 hafta öncede işte çok yoruldum eve gidelim dedi bende iyi o zaman yorgunsan gidelim dedim.eve geldik 15 dakika sonra arkadaşınla telefonla konuştu abi çaylar sendense gelirim dedi.yorgun uzanacak adam dışarı çıktı.hani yorgundun dedim kızdım gülerek dışarı çıktı.yani çok gezmeyelim diye manalar buluyor.

Son düzenleme:
eşin kendini hamal olarak mı görüyor bilemiyorum ama sizi yük olarak görüyor heralde :20:
yahu bir adam karısını kızını tutup ellerinden gezdirmeyi ineklik olarak yorumluyorsa arkadaslarıyla gezerken ne oluyor ?
Tövbe ya rabbim. :41:

kızlar dün eşimle çarşıya çıktık.küçük kızıma birşeyler bakayım dedim korkumdan LC WAİKİKİ ye giremiyorum.mağazayı biz zengin ediyormuşuz.gıcık oluyormuş o mağazaya malı güzel değilmiş.bende nerde kızıma yakışan elbise varsa o mağazadan başka mağazadanda elbise alıyorum.bazen kendide, kendine pantol mont alıyor ordan bize gelince ordan elbise almamıza gıcık oluyor.hadi biraz gezelim çarşıda diyorum ne yapacaksın çarşı aynı çarşı diyor sinir oluyorum.asker ettin beni inek gibi beni peşinde dolandırıyorsun diyor.bende karı koca dolanan çiftleri gösteriyorum bu kadar adam şimdi inekmi ,askermi diyorum bak birtanesinin sesi çıkıyormu diyorum.eve gidene kadar üfleye püfleye acele acele geziyor.2 hafta öncede işte çok yoruldum eve gidelim dedi bende iyi o zaman yorgunsan gidelim dedim.eve geldik 15 dakika sonra arkadaşınla telefonla konuştu abi çaylar sendense gelirim dedi.yorgun uzanacak adam dışarı çıktı.hani yorgundun dedim kızdım gülerek dışarı çıktı.yani çok gezmeyelim diye manalar buluyor.

valla eşinde bi gariplik yok, hangi erkek mağza mağza karısıyla gezmesini sever ki, sanırım pek azı
emin ol, o gösterdiğin çiftlerden de çoğu erkek zorla gelmiştir
hatta bazı erkekler kendilerine bile alıncak olsa alınacak şey yine de mızmızlanırlar
ayrıca evet lcw nin mallarını bende hiç beğenmiyorum, eskisi gibi değil bozdukça bozdu kendini
:27::27:

ama teknoloji mağzasına gidin onlardan mutlusu olmaz, klasik erkek bence

benimki de böyle oflaya poflaya avm gezer hatta gezmez bir iki mağazaya girer çıkar ama ona bile tahammülü yok:23:karısıyla çocuklarıyla zevkle çarşı pazar gezen erkeğe helal olsun diyorum ama bence de az var çoğu mecburiyetten gidiyordur kimisi söyleniyor kimisi söylenmiyor işte tek fark bu:31:

eşiniz biraz haksız davranmış gibi görünüyor ama belkide mağaza gezmekten sıkılmıştır bazen ben bile sıkıyorum, bugünlerde dışarı çıkarken alışverişe değilde bir çay bahçesinde çay içmeye öyle parkta gezmeye çıkalım derseniz belki o zaman heveslenir

ama teknoloji mağzasına gidin onlardan mutlusu olmaz, klasik erkek bence

doğru söylüyorsun canım benimki de önce teknoloji mağazalarına girer bakar hatta sadece onları gezer dersem yeridir :31:
ben başka bir mağazayı söylediğimde adamın yüz ifadesi değişiyor sanki işkence ediyoruz adama:27:
artık onunla alışverişe çıkmama kararı aldık kızlarımla:19:

benimki de böyle oflaya poflaya avm gezer hatta gezmez bir iki mağazaya girer çıkar ama ona bile tahammülü yok:23:karısıyla çocuklarıyla zevkle çarşı pazar gezen erkeğe helal olsun diyorum ama bence de az var çoğu mecburiyetten gidiyordur kimisi söyleniyor kimisi söylenmiyor işte tek fark bu:31:

bizde durum tam tersi ben kocamı avm de kaybediyorum adam bir anda elimden kayıp gidiyor benden fazla alışveriş tutkunu sabah 9 da girip akşam 5 de çıktığımızı biliyorum alışveriş delisi resmen ben arkasında oflaya poflaya geziyorum :1:

ben teknosa da takılırken o kıyafet mağazalarında :27:

eşin kendini hamal olarak mı görüyor bilemiyorum ama sizi yük olarak görüyor heralde :20:
yahu bir adam karısını kızını tutup ellerinden gezdirmeyi ineklik olarak yorumluyorsa arkadaslarıyla gezerken ne oluyor ?
Tövbe ya rabbim. :41:

kızım yorulunca bende oda kucağında taşıyor ya hamallık yapıyormuş.biz kadınlar 9 ay karnımızda taşıyoruz doğuyor her nereye gitsek kucağımızda taşıyoruz sesimiz çıkmıyor.yoruluyormuş iyi çocuk var diye biryere çıkmayalım çocuklarda gezmesin bizde

hey allahım ya insan ailesıyle gezerken ınekmi olurmuş.töbe töbe bence o sızle gezmekten zevk almıyor olabilir malesef gerçekler acı ve doğrudur.

hey allahım ya insan ailesıyle gezerken ınekmi olurmuş.töbe töbe bence o sızle gezmekten zevk almıyor olabilir malesef gerçekler acı ve doğrudur.

bizde durum tam tersi ben kocamı avm de kaybediyorum adam bir anda elimden kayıp gidiyor benden fazla alışveriş tutkunu sabah 9 da girip akşam 5 de çıktığımızı biliyorum alışveriş delisi resmen ben arkasında oflaya poflaya geziyorum :1:

ben teknosa da takılırken o kıyafet mağazalarında :27:

ciddi misiniz :53:kıymetini bilin bence:1:

benim eşim de çoğu erkek gibi.sevmez öyle mağaza mağaza gezmeyi.bi mağazaya gir alacağını al çık der...alıştım ben artık..daha teklif bile etmiyorum.kendim gidip geziyorum ..

valla eşinde bi gariplik yok, hangi erkek mağza mağza karısıyla gezmesini sever ki, sanırım pek azı
emin ol, o gösterdiğin çiftlerden de çoğu erkek zorla gelmiştir
hatta bazı erkekler kendilerine bile alıncak olsa alınacak şey yine de mızmızlanırlar
ayrıca evet lcw nin mallarını bende hiç beğenmiyorum, eskisi gibi değil bozdukça bozdu kendini
:27::27:

bakıyorum şunumu alalım, bunumu alalım birbirlerinle konuşuyor diye çiftler.kadın giyiniyor eşi kabinin önünde bekliyor karısına fikir veriyor benimkide kabinin yanına yanaşmıyor uzakta duruyor bazende mağazanın önünde duruyor içeri girmiyor.bakıyorum kapının önünde bekleyen koca sadece benim koca hepsi içerde.almadan çıkıyorum.

kızlar dün eşimle çarşıya çıktık.küçük kızıma birşeyler bakayım dedim korkumdan LC WAİKİKİ ye giremiyorum.mağazayı biz zengin ediyormuşuz.gıcık oluyormuş o mağazaya malı güzel değilmiş.bende nerde kızıma yakışan elbise varsa o mağazadan başka mağazadanda elbise alıyorum.bazen kendide, kendine pantol mont alıyor ordan bize gelince ordan elbise almamıza gıcık oluyor.hadi biraz gezelim çarşıda diyorum ne yapacaksın çarşı aynı çarşı diyor sinir oluyorum.asker ettin beni inek gibi beni peşinde dolandırıyorsun diyor.bende karı koca dolanan çiftleri gösteriyorum bu kadar adam şimdi inekmi ,askermi diyorum bak birtanesinin sesi çıkıyormu diyorum.eve gidene kadar üfleye püfleye acele acele geziyor.2 hafta öncede işte çok yoruldum eve gidelim dedi bende iyi o zaman yorgunsan gidelim dedim.eve geldik 15 dakika sonra arkadaşınla telefonla konuştu abi çaylar sendense gelirim dedi.yorgun uzanacak adam dışarı çıktı.hani yorgundun dedim kızdım gülerek dışarı çıktı.yani çok gezmeyelim diye manalar buluyor.

eşinin söylenmesi normal olabilir.erkekler sevmez alış verişi
ama sen eve gidelim dediğinde hemen atlaması garip bir durum, sonuçta surat asarak eve gelıceğini biliyor ve bu durumdan rahatsız olmuyor.
istemeye istemeye alış verişi tamamlaması gerekırdı.bu denli düşüncesizliğine anlam veremedim.

ve gerçekten LC waikiki gerçekten bozdu kendini o kısmına katıldım sadece.

ciddi misiniz :53:kıymetini bilin bence:1:

benim eşim de çoğu erkek gibi.sevmez öyle mağaza mağaza gezmeyi.bi mağazaya gir alacağını al çık der...alıştım ben artık..daha teklif bile etmiyorum.kendim gidip geziyorum ..

benimkideniye ben almıyorum diye bıdı bıdı yapıyor bana :37:

yerinde olsam kızımla ikimiz çıkarız alışverişe sizde öyle yapın zira ben kendim çıkıyorum alışverişe eşimde beni akşam alıyor:8: böylece dırdırını dinlemiyorum:52:

Alışveriş yapmak mı istiyorsun? Alacaksın kartı elinden gideceksin kızınla kafana göre alacaksın istediğini kendi de ne hali varsa görsün...:51:

Back
X