eşim gezerken kendini asker hamal olarak görüyor

kızım yorulunca bende oda kucağında taşıyor ya hamallık yapıyormuş.biz kadınlar 9 ay karnımızda taşıyoruz doğuyor her nereye gitsek kucağımızda taşıyoruz sesimiz çıkmıyor.yoruluyormuş iyi çocuk var diye biryere çıkmayalım çocuklarda gezmesin bizde

Yaparken zor gelmiyoda taşırken mi zor geliyormuş. Erkek olsaydı aslan oğlum der omuzlarında taşırdı. Erkeklerin hepsi böylemi ya :19:

kılık kıyafet için alışverişi sevmez eşim. kardeşimle çıkıyorum alışverişe... sizde birlikte birşey yapak istediğinizide parka gidin.

ama eşinin sizi bıraktıntan sonra arkadaşlarıyla çıkmasına sinir oldum. bizim evde olsa, kavga çıkardı herhalde...

bu arada lc waikikinin malı da hepsinden güzel, eşin amma sallamış :9:

kızlar dün eşimle çarşıya çıktık.küçük kızıma birşeyler bakayım dedim korkumdan LC WAİKİKİ ye giremiyorum.mağazayı biz zengin ediyormuşuz.gıcık oluyormuş o mağazaya malı güzel değilmiş.bende nerde kızıma yakışan elbise varsa o mağazadan başka mağazadanda elbise alıyorum.bazen kendide, kendine pantol mont alıyor ordan bize gelince ordan elbise almamıza gıcık oluyor.hadi biraz gezelim çarşıda diyorum ne yapacaksın çarşı aynı çarşı diyor sinir oluyorum.asker ettin beni inek gibi beni peşinde dolandırıyorsun diyor.bende karı koca dolanan çiftleri gösteriyorum bu kadar adam şimdi inekmi ,askermi diyorum bak birtanesinin sesi çıkıyormu diyorum.eve gidene kadar üfleye püfleye acele acele geziyor.2 hafta öncede işte çok yoruldum eve gidelim dedi bende iyi o zaman yorgunsan gidelim dedim.eve geldik 15 dakika sonra arkadaşınla telefonla konuştu abi çaylar sendense gelirim dedi.yorgun uzanacak adam dışarı çıktı.hani yorgundun dedim kızdım gülerek dışarı çıktı.yani çok gezmeyelim diye manalar buluyor.

aynısından bende de var vallahi, bir alışveriş merk. gideriz burnumdan getirir; neye bakıyosun, ne alcan, çocuğu ben tutmam, onu mu beğendin, yorgunum, kendin gelseydin, ben sevmiyorum böyle gezmeyi... ben de senn gibi gösteriyorum, bak herkes eşiyle diyorum. bana ne onlardan diyor. yani sbebi gezmeyi sevmemesi desem, kendine bişey alacağı zaman fellik fellik gezer, ama bana, kızıma bişey bakacağımda surat asılır, dönüş yolu öf puf der, ses etsem kavga kopar. ve senin de dediğin gibi, başkası gel dese koşa koşa gider. acaba adam gezmeyi mi sevmiyor diye düşünsem de ben de deli oluyorum bu hale:( elimden bişey gelmiyor...
ay, yemin ederim, benim eşim de kucağında taşıyınca deliriyor. ama o kendine bişey alırken ben ya kızımı oyalarım ya kucağımda taşırım, gıg da demem. en kötü ihtimal "hayatım yoruldum kızımı sen al" derim, ama o ne yapar; kaynana gibi dır dır....

Son düzenleme:
hey allahım ya insan ailesıyle gezerken ınekmi olurmuş.töbe töbe bence o sızle gezmekten zevk almıyor olabilir malesef gerçekler acı ve doğrudur.

ne acı söylemişsin canm ya:(( ağlamak istedim, çünkü benm eşim de aynı:"(

bizdede durum tam tersi...
eşim alışveriş delisi...
mağazaya gidemese internetten sipariş verir o derece...
bende sıkılıyorum bazen onun yanında mağaza mağaza gezmekten....
ama senin durumun daha zor gerçekten...
aslında gezmeyi seviyoda erkek arkadaşlarıyla gezmeyi seviyo galiba...

Erkeklerin birçoğu alışverişi vakit kaybı olarak görür, bundan sıkılır.
Bunu değiştirmek ise hiç kolay değildir.
Eğer normal zamanlarda ilişkileriniz güzelse bu sizinle olmak istememek değildir.

O etraftaki sesini çıkarmadan gezen çiftlerden çoğuda sizi örnek göstermiştir, bak ne güzel alışveriş yapıyorlar diye. :)
Yani herkes dışarıdan öyle görünür.

bizdede durum tam tersi...
eşim alışveriş delisi...
mağazaya gidemese internetten sipariş verir o derece...
bende sıkılıyorum bazen onun yanında mağaza mağaza gezmekten....
ama senin durumun daha zor gerçekten...
aslında gezmeyi seviyoda erkek arkadaşlarıyla gezmeyi seviyo galiba...

aman tahtaya vur canım.
nazar insanın en çok kendısıne geçermiş.allah bozmasın.

8 yaşında oğlum var, o bile öyle, avm yakın bizim, gel gidelim diyorum, dondurma mı yicez bişeylermi bakcaksın diyo, bişeyler bakcam deyince hayata gelmem diyo, genetik bence erkeklerde,:1: istisnalar kaideyi bozmaz

Son düzenleme:
Erkekler alışverişi sevmez klasiği...Emin ol alışveriş bağımlısıyla daha zor hayat :)

Bizimki her hafta sonu en az 2 avm gezdirir, işten erken geldiyse yemeğe çıkalım der ama öncesinde muhakkak bir, iki gömlek, elbise alınır, kural gb bişey bu...

Ben kabindeyken olsun olmasın, beğenim ya da beğenmeyim illa bakar.Aynen kendi kabindeykende her giydiğini gösterir.NAsıl olmuş, dar mı, hangi rengi alım vs vs vs...Tam anlamıyla alışveriş canavarı.Adam mutfak alışverişinden bile zevk alıyor ya...Bende hiç sevmem hani ne alınacaksa listeleyip alım çıkım isterim, ama ne mümkün :)

Ne güzel çocuklarınızda varmış, alın çıkın onları misss gb :) Alışverişi sevmeyene gerçekten eziyet mağaza mağaza dolaşmak...Ama tabii eşinin tutumu daha düşünceli olsa demeden de edemiyor insan...

Umarım herşey gönlünüzce olur :16:

erkeklerın hemen hemen hepsı hoslanmaz alısverısten benım esım sesını cıkarmasada anlıyorum ben:ssz:hanımlar aslında en keyıflısı yanlız alısverıse cıkmak yada kız arkadasımızla ablamızla felan hem sıtresede gırmemıs oluruz :34:

Yalnız değilsin

:4:hepsı aynı demekkı
benım eşimde hıc sevmez mağaza gezmeyi alışverişe çıkmayı çıksan gelınceye kadar mızmızlanır
cocuklarda sıkılıyor'' burda 3 erkek senı beklıyoruz ne bakıyorsan o kadar beğenmiyorsunda. bırde beğenip alsan üzülmeyecegim beklediğime. aynı magaza 3 gunde butun kıyafetlerını yenıleyecek dğil ya yenı gırdık oraya bıdaha grek yok yavas yavas yurume ne anlıyorsn vıtrın bakmaktan uzayda magaza var deseler ucarsın sen aynısının baska rengı yok mu koleksiyon mu yapacaksın''gıbi her dısarı cıktıgımızda duydugum cumleler bunlar

''yaa ıstediğim yere yalnız gıderim yada gezrken ben sesını cıkarmayacaksın dedım ''sımdılık bıraz rahatım ama uzun surmeyecektir

Ben eşimi takmıyorum peşime.
Rahat rahat gezinip bakınıyorum.
Oturup kahvemi içiyorum.
Ancak ona lazım birşey varsa beraber çıkıp sadece onun alışverişini yapıyoruz.
Daha konforlu oluyor. Tavsiye ederim.

$480393_10151054943344461_347043631_n-600x487.webp:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

kızlar dün eşimle çarşıya çıktık.küçük kızıma birşeyler bakayım dedim korkumdan LC WAİKİKİ ye giremiyorum.mağazayı biz zengin ediyormuşuz.gıcık oluyormuş o mağazaya malı güzel değilmiş.bende nerde kızıma yakışan elbise varsa o mağazadan başka mağazadanda elbise alıyorum.bazen kendide, kendine pantol mont alıyor ordan bize gelince ordan elbise almamıza gıcık oluyor.hadi biraz gezelim çarşıda diyorum ne yapacaksın çarşı aynı çarşı diyor sinir oluyorum.asker ettin beni inek gibi beni peşinde dolandırıyorsun diyor.bende karı koca dolanan çiftleri gösteriyorum bu kadar adam şimdi inekmi ,askermi diyorum bak birtanesinin sesi çıkıyormu diyorum.eve gidene kadar üfleye püfleye acele acele geziyor.2 hafta öncede işte çok yoruldum eve gidelim dedi bende iyi o zaman yorgunsan gidelim dedim.eve geldik 15 dakika sonra arkadaşınla telefonla konuştu abi çaylar sendense gelirim dedi.yorgun uzanacak adam dışarı çıktı.hani yorgundun dedim kızdım gülerek dışarı çıktı.yani çok gezmeyelim diye manalar buluyor.

canım baktığında erkeklerin kendilerini hamal olarak görmeleri normal bi nevi öylelerde sonuçta onlar varken bizmi taşıcaz eşyaları sanırım senin eşin pek arkadaşlarıyla takılamıyor bence biraz onlarla takılsın haftada bi kaç gün ama bu arada sende kendi arkadaşlarınla gez otur onunla birllikte plan yapın bunları hep ark diyosa da gitsin gecede ark yatsın ütüsünü yemeğini ark yapsın b.k çıkarmasın yani

Back
X