Eşim gitmek istedigi düğün

Çok zaman olmuş ve halası ile bağı tamamen kopmamış. Üstelik evlenmişsiniz yani ne olabilir ki. Ha illa rahat değilseniz birlikte gidin kol kola 🥳
Birlikte gidebilir miyiz onu hic dusunmemistim.

Beraber gidin işte
Kızın abisinin düğünüymüş, ayıp olur
Bir de kıskanıyor görünürsünüz
Onlar sizin düğüne gelmedi mi

Bir de ek olarak; kuzenle sözlenmek ve evlenmeyi düşünmek bile iğrençtir
Ensest ne kadar yaygın ya bizim ülkede
Ben olsam başka sebepten değil de eşimden bu sebepten soğurdum, sen sapık mısın ensest misin diye
Ya bi nevi mantik evliligi gozuyle bakmis zamaninda.
Ben dugune gidersem dedikodu olur mu acaba

bence gitmeyelim falan demeyin eşinize sanki bir şeyden şüphe duyuyormuş gibi algılanmayın gereksiz yere. siz neden beraber gitmiyorsunuz ki?
Yani ben istemedim. Istesem beraber gideriz. Gitme ihtimalini hic dusunmemistim

Yok aralarinda birsey olmasi mumkun degil. O konuda icim rahat da ne gerek var diyordum
Ya şimdi aile ilişkilerine bağlı olarak da değişir dediğim gibi ama, benim halamın oğlunun düğününe gitmemem demek kardeşimin düğününe gitmemekle eşdeğer.

O yüzden ne gerek var diye bakabilmem mümkün değil.
İçiniz rahatsa bırakın gitsin istiyorsanız beraber gidin.

Kız evlenmiş mi evlendiyse eşim tek gitse umrum olmazdi sanirim bekarsa muhakkak birlikte giderdim 🌝

Eşiniz de sözlenecek başka birini bulamamış mı yani ya ayrıca bu kadar kafaya takıyorsanız tek göndermeyin siz de gidin yanında.

Merhabalar
Yaklaşık bir yıldır evliyim. Eşim biz tanısmadan iki yıl once kadar halasının kızıyla sözlenip daha sonra ayrılmışlar. Bu kızın abisinin dügünü var ve bizimle aynı ilcedeler. Aileden de esimden baska gidebilicek kimse yok. Kayinvalidemler falan baska sehirdeler. Esimde aileyi temsilen ve akraba olduklari icin gitmek istiyor. Soz atma olaylarindan sonra halalariyla bir problem yasamamislar, iletisimleri azalmis ama tamamen kopmamislar. Ben esimin gitmesini istemiyorum yanlıs mi dusunuyorum. Zaten gecmis bitmis mesele. Aile iliskilerine karismamali miyim? Ama gitmesin ne olucak ki kimsede niye gelmediler diye sormaz diye dusunuyorum. Esimle tartissam asla gitmeni istemiyorum desem gitmez. Ama yorumsuz kalsam istemedigimi bile bile gider. Sizce gitmesinde bir sorun yok mu gercekten.
Yorumlariniz icin tesekkurler simdiden.
SEn de git,takıyı verin gelin.

Sende git tabii , sonrada bize haber ver ☺️

Back
X