Eşim gitti ve ben çok sinirliyim...

Tesekkur ederim cnm 6 ayliklar su an... bize de getirir kb ama getirmese de olur yani esimin tek basina o kadar yol gitmesine degmez. Üstelik birden verildi karar adamcagiz uykusuz konustum sabah varmislar aksam ustu yola cikar gelirler ertesi gun is helak oldu uykusuz uykusuz dönüş yapacak. Görümceyi gormezden gelmeyi dusunuyorum kb ya yapamam da.
Bu arada görümce kocasi ile baristi burada birnev tuttular burada yasiyorlar
haklısın düşüncesizlik olmuş ama eşin hayır diyememiş işte.
bende de ikizler var da birden bakımları konusunda senin adına telaş yaptım:))
Allah kolaylık versin.
bebeklerin iyi olsun da gerisini boşver,cidden boşver.
eşin düşünsün yorgunluğunu vs. yi filan

haklısın düşüncesizlik olmuş ama eşin hayır diyememiş işte.
bende de ikizler var da birden bakımları konusunda senin adına telaş yaptım:))
Allah kolaylık versin.
bebeklerin iyi olsun da gerisini boşver,cidden boşver.
eşin düşünsün yorgunluğunu vs. yi filan
Aminn aminnn hepimize inşallah:) ya aslinda bu bukadar takilacak bir sey olmayabilir ama ne bileyim o kadar doluyum ki o yüzden bu sinir

bebekleri goremedim ya :anne:
Rabbim bağışlasın,Allahın kudretine bak maşallah
konunuza gelince bnce uzulmeyin,bakın ilerde sizinde evlatlarınızdan bitane belki diğerlerine göre size daha düşkün olcak ve bi lafınıza fizana kadar gidecek..14saat yol çok uzun değil bnm eşim annesi için düşünmeden 26 saat yol yapıyor bazen..ve tek çocuk yani ömür boyu böyle olacak kvde de tek..ben aksine hayırlı evlat diye seviniyorum bnmde oğlum var inşallah o da babası gibi hayırlı olur diyorum..dua edin saglıkla gidip gelsinler gerisi boş

bebeklerinizi Allah bağışlasın
kv de den Allah razı olsun..
görümce olayı olmasa çok tepki göstereceğinizi sanmıyorum ben
görümceniz herşeyi düzenliyor karışıyor eşinizi kullanıyor gibi diye kızıyorsunuz haklısınız da

abartılacak birşey yok bence. 14 saatlik yolculuk bilekten bile ameliyat olsa belki zorlayacak kayınpederinizi

Back
X