Merhabalar. Eşim zamanında düğünümüzde takılan paralarla bitcoin tarzı bir sey oynayıp dolandırılmıstı ve üzerine de eniştemden borc almıstı benden habersiz 60 bin tl falan. Enişteme olan borc daha kapanmadı 2 yıldır elimize esktra arttıkca veriyoruz. ve bizim de geçimimiz ucu ucuna yeten bir gücümüz var her ay.Neyse eşim arkadası zor durumda diye arkadası için biraz yüklü miktar ihtiyac kredisi cekmiş benden habersiz 12 ay taksitlendirmiş..Habersiz dediğim izin alması değil fikir danısmasını isterdim. Ki arkadasının geri ödeyememe ihtimali yüksek kendi borcları da var baya.Eşi bile kardeşleri bile yardımcı olmamıs adama.Neyse eşime actım konusu ,ödeyecek ödeyemezse ben bizi zor durumda bırakmam ekstra işe girerim diyor. Bizim zaten hali hazırda ilişkimizde de sorunlarımız vardı duygusal ihmal ve zaman gecirememek gibi birlikte.E bu sefer sen borc ödeyeceğiö diye ne zaman eve bana hayvanlarımıza zaman ayıracaksın sürekli calısacaksan dedim. Arkadasına mesaj da yazmıs ki ödeyemezsen de sorun yok.Ben eşimle birlikteliğimizde maddi sorumlulugu paylasmaya calısıyorum, üzerine her temel ihtiyacımın ucuzunu alıyorum ,kişisel bakımlsrda bile.Calısıyorum da.Aşırı sinirlendim bu davranısına. Kendi ailesi öncelikte değil gibi hissettirdi. Bir de fazla fazla cekmiş ki eniştenr de olan borcu kapatırız diyor.Bana para sakladım köşeye demişti megersem krediden almıs. Zaten hali hazırda bir kredi borcumuz daha vardı. Bu yaptıgın sorumsuzluk gibi hissettirdi. Ha fikrimi sorsaydı negatif konusurdum.Eşim negatif konusacagım durumlarda nedense hep gizli saklı yapmaya calısıyor bir seyleri. Çok doldum hali hazır da sorunların üzerine bir de bu oldu. Bundan 2 hafta öncede mesai kalcam diyip bu arkadas grubuyla toplanmıslardı iş çıkısı. Bunu da yakaladım tabi. Bu ay sık sık görüştüğü için arkadaslarıyla benim kızacagımı sanmıs ondan yalan söylemiş arkadasının son günüymüş iş yerinde. Ki ben ona özel alanın alasını tanıyan biriyim. Kısıtlamam etmem.Evde pc de oyun oynar yine alan tanırım.