- 29 Mayıs 2021
- 14.533
- 94.652
- 548
- 37
- Konu Sahibi pinkycloud
Maşallah maşallah.Tabi ki de bir cok arastırma okudum kafama göre yazmıyorum size. Ayrıca kendim için de yardım alıyorum.Eşim de alıyor. Öyle okuduklarımla kalmıyorum. Kendimi gecistirmek için bir cevap aramıyor ya da vermiyorum. Farkındalıgı yüksek bir insanım.Ama bu süreç her insan da farklı işliyor bir cok sebep etken olabiliyor.Benim şikayetci oldugum evlilij konusuna gelince ona cinsel uzaklık etki eder ama tahmin ettiğiniz kadar fazla değil etkisi. Bunu da zaten yeterince arastırmaya okumaya meraklı olsaydınız bilirdiniz asıl cinselliğin dısında hatta cinsellikten önce nelerin geldiğini cinsellikten daha önemli olan degerlerin ne oldugunu ve cinselliği asıl neyin var ettiğini iki kişi arasında.
Siz çok okumaya meraklı, farkındalığı yüksek bir insan olarak başından beri yalan üzerine yalan yakaladığınız, kaldırıldığınız, değer görmediğiniz bir evlilikte çırpınıp duruyorsunuz. Öyle olmasanız neler yaşardınız kim bilir? Okudularınızın, farkındalığınızın hayatınıza etkisi göz yaşartıcı.