canım bence çokta düşünülcek bişe değil eşini askerde bekleyenler var o yuzden sıkma canını hıc derım ben cunku düşündükçe daha zor gelir daha çok takarsın uzulursun zorlanırsın gerçi dmesi kolaydır yaşaması zor ama bence çokta uzun bi süre değil tatlım
sağol cnm ya.inan bunları duymak bana moral veriyor.insan alışıyor belli bir müddet sonra belki ama ayrılırken ondan kopamıcakmışım gibig geliyor.doğumumda yanımda olsun istiyorum.ne bileyim işte ne düşünceğimide saşırdım45 gün ne ki gelir geçer yeterki sağlık olsun.gitceği yerde karışık bi yer değil aklının onda kalması gibi bi durumunda yok.ben nişanlıyım evlenmek için nişanlımın gelmeisni bekliyorum evlilik daha farklı zor olabilir ama ben yıllardır bekliyorum ve de gittiği yer benden binlerce km uzakta haritadan bile baktığımızda zıt köşelerseyiz.ara sıra telefonların çekmediği oluyor gitmesi gelmesi görüşmemiz ayları buluyor bunun gibi biçok şey.şimdilerde kolay teknolji gelişmiş açarsın kamerayı konuşursun.bence haline şükretmen gerek hassaslığın hamilelikten kaynaklı bence sevinmelisin senin yerinde olmak isteyen o kadar çok hanım vardırki keşke 45 gün sonra gelse diyen.Allah görevi nedeniyle tüm uzakta olanlara sağlık versin bizlerede sabır versin.dualarımız onlarla..bence takma kafana ailenin yanına git bi müddet çok zor geliyorsa yada onlar yanına gelsin.kardeşin kuzenin falan birileri gelebilir yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?