• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim göreve gidiyor...

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
kızlar 27 haftalık hamileyim ve cok zor geciyor hamileliğim.doğumum kısmetse haziran 10-15 arası.benim derdim eşimin en geç 2haftaya kadar mersine göreve gitmesi.ve 45 günlüğüne.yani 1.5 aylığına. biz hiç ayrıkalmadık.şimdi inanın okadar kötüyümki.kendimi çok berbat hissediyorum.nisan 10 gibi gidip mayıs sonu dönecek. benmi abartıyorum yardım edin.buaralar pek iyi düşünemiyorumda hiçbirseyi.onsuz napıcam diyorum. ailemin yanına gidicem orda kalıcam ama eşimi özlerim gibi geliyor.dayanamam gibi

canım bence çokta düşünülcek bişe değil eşini askerde bekleyenler var o yuzden sıkma canını hıc derım ben cunku düşündükçe daha zor gelir daha çok takarsın uzulursun zorlanırsın gerçi dmesi kolaydır yaşaması zor ama bence çokta uzun bi süre değil tatlım

canım bence çokta düşünülcek bişe değil eşini askerde bekleyenler var o yuzden sıkma canını hıc derım ben cunku düşündükçe daha zor gelir daha çok takarsın uzulursun zorlanırsın gerçi dmesi kolaydır yaşaması zor ama bence çokta uzun bi süre değil tatlım

sağol canım ya. buaralar dedim ya kendimi çok kötü hissediyorum.hamilelikten sanırım. ailemden uzaktayım.tek dayanağım eşim. burda kimsemiz yok. alıştım 4 yıldır çok. şimdi birde hamilelik eklenince 45 gün olunca cok tuhaf hissettim kendimi.zaten eğer oraya gitmezse libyayay gidecek 6aylığına.

anlıyorum tatlım ailenden uzak olmak eşine dahada bağlamış seni ama dediğin gbi ailenin yanında geçir bu sürede tek başına kalma daha kolay atlatırsın sen bebeğinin tadını çıkar sıkma canını oda hisseder :)

45 gün ne ki gelir geçer yeterki sağlık olsun.gitceği yerde karışık bi yer değil aklının onda kalması gibi bi durumunda yok.ben nişanlıyım evlenmek için nişanlımın gelmeisni bekliyorum evlilik daha farklı zor olabilir ama ben yıllardır bekliyorum ve de gittiği yer benden binlerce km uzakta haritadan bile baktığımızda zıt köşelerseyiz.ara sıra telefonların çekmediği oluyor gitmesi gelmesi görüşmemiz ayları buluyor bunun gibi biçok şey.şimdilerde kolay teknolji gelişmiş açarsın kamerayı konuşursun.bence haline şükretmen gerek hassaslığın hamilelikten kaynaklı bence sevinmelisin senin yerinde olmak isteyen o kadar çok hanım vardırki keşke 45 gün sonra gelse diyen.Allah görevi nedeniyle tüm uzakta olanlara sağlık versin bizlerede sabır versin.dualarımız onlarla..bence takma kafana ailenin yanına git bi müddet çok zor geliyorsa yada onlar yanına gelsin.kardeşin kuzenin falan birileri gelebilir yanına

45 gün ne ki gelir geçer yeterki sağlık olsun.gitceği yerde karışık bi yer değil aklının onda kalması gibi bi durumunda yok.ben nişanlıyım evlenmek için nişanlımın gelmeisni bekliyorum evlilik daha farklı zor olabilir ama ben yıllardır bekliyorum ve de gittiği yer benden binlerce km uzakta haritadan bile baktığımızda zıt köşelerseyiz.ara sıra telefonların çekmediği oluyor gitmesi gelmesi görüşmemiz ayları buluyor bunun gibi biçok şey.şimdilerde kolay teknolji gelişmiş açarsın kamerayı konuşursun.bence haline şükretmen gerek hassaslığın hamilelikten kaynaklı bence sevinmelisin senin yerinde olmak isteyen o kadar çok hanım vardırki keşke 45 gün sonra gelse diyen.Allah görevi nedeniyle tüm uzakta olanlara sağlık versin bizlerede sabır versin.dualarımız onlarla..bence takma kafana ailenin yanına git bi müddet çok zor geliyorsa yada onlar yanına gelsin.kardeşin kuzenin falan birileri gelebilir yanına
sağol cnm ya.inan bunları duymak bana moral veriyor.insan alışıyor belli bir müddet sonra belki ama ayrılırken ondan kopamıcakmışım gibig geliyor.doğumumda yanımda olsun istiyorum.ne bileyim işte ne düşünceğimide saşırdım

seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ben de hamileyken alışverişe bile yalnız gitmek istemezdim.. işe gittiği zaman üzülürdüm.. 45 gün ayrı kaldığımı düşünemiyorum.. sanırım bunun sebebi korku.. eşimi kaybetme korkusu yerleşmişti o dönemde çok sık kabus görürdüm bu konuyla ilgili :( hala düşündüğüm zaman kötü olurum o kabusları..
ne görevi olduğunu yazmamışsın ama eğer mümkünse sen de onunla git.. ya da bi akraban ya da arkadaşın kalabiliyorsa seninle kalsın.. eşin yanında olmasa da birilerinin varlığı seni rahatlatacaktır.. ve korkma ne bebeğine ne sana ne de eşine bişi olmayacak.. inşallah sağlıklı ve mutlu bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına :16:

canım yanlış anlamadysam asker eşisin... durumunu gayet iyi anlıyorum üstelik bir de hamilesin .insan hamileyken normalden daha da hassas olabiliyor .. çalışmıyorsan ve eğer imkanın varsa bu 45 günü kendi annenin evinde geçir. çalışma durumun varsa ya annenler gelsin ya da sen rapor al annenlerin evine git.

Ah canım benim 45 gün ne dir ki :)))) tabi özlersin ama birde hamilesindaha hassas yaklaşıyorsun duruma haklısın birazda ama hemen böyle çok dert etme kendine canım geçicek günler sayılı günelr çabuk geçiyor hemen gelir yanına çok üzme canını :49:

bende hamileyken 2 ay eşimden ayrı kalmıştım. seni çok iyi anlıyorum.
çok zor günler geçirmiştim ben. sakın üzülme, bebeğin etkilenir.
kendini nerde mutlu,rahat hissedeceksen orada kal.
eşin gidince ilk 1 hafta çok zor geçecek ama sonrasında alışıyor insan.
bebeğini düşün, yalnız değilsin:emir_bebek:

bence bununda tadini çıkar..1,5 ay çokta uzun bir zaman değil..nasıl olsa ALLAHIN İZNİYLE geri gelecek..tekrar kavuşacaksınız...
bazen uzak kalmak iyi oluyor..birbirinizin değerini kıymetini anlıyorsunuz..daha çok özlüyorsunuz..ne kadar çok sevdiğinizi farkediyorsunuz...hem sabredilmeyecek kadar değil bu süre....

hem bu arada ailenle de daha çok vakit geçirmiş olursun...bidaha eline böyle fırsat geçmez tatlım..dedim ya kıymetini bil keyfini çıkar...

düşüp durursan
mutsuz edersin kendini

Canım abartmıyon bende sen kadar hamileyken eşimde ayrı kaldım 2 aya yakın her yatağa girdiğimde ağlıyodum hamileyken insan dahs duygusal oluyor eşini yanında istiyor ama sağlık olsun canım sayılı gün geçiyor allah yardımcın olsun

45 gün uzun bir süre değil ki canım :50:zaten günler su gibi akıp gidiyor.bir bakmışsın eşin dönmüş bile:31:
aklına hiç olumsuz düşünceler getirme aksine ailenle güzel zaman geçirip tadını çıkarmaya bak:34:

canım diğer konularına baktım da daha önceleri de eşin göreve gitmiş.. bu ilk değil yani.
evet hamilesin hormonların da etkisiyle daha fazla duygusalsın ama biraz alışık olman lazım bu duruma.
allah kolaylık versin arkadaşım.. bu süreci ailenin yanında geçirecek olman sana kolaylık sağlar gibi geliyor bana..

allah kavuştursun. bebeğinizi de sağlıla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin..

canım hamıle oldugun ıcınde ıyıce stres yapmıssın 1.5 ay cabuk gecer Allahın ıznıyle,esın dogumunda yanında olcak olmayanlar napsın o daha kotu bı durum,hem senın ve bebısın ıcın calısıyo gıdıyo esın onu dusun tatlım

Canım Allah kavuştursun,güçlü olmaya çalış bebeğin için :71: benimkide 3 aylık göreve gidecek oraya gitmezse Libyaya gideceklermiş inan seni okadar iyi anlıyorum ki. :43: Allah çok büyük ama zaman su gibi akıp geçecek inşallah,Allah onları korusun her daim :( şu libya meselesi çok canımı sıkıyor benim çok!!!...

Ah ah insan kocasını özlemezmi
bende hamileliğimin 5 ayını eşimden ayrı geçirdim askerdi oda
zaman bir şekilde geçiyo ama gelde sor
çabuk geçer merak etme :90::90:

Son düzenleme:
Back
X