- 11 Aralık 2018
- 43.325
- 269.528
- 598
- Konu Sahibi redpinkyellow
Bence eşiniz biraz haklı. Sıradan bir üşütmeyse, ciddi bir hastalık ya da aciliyet yoksa ve profesöre muayene okunmadıysa özel hastaneye gitmek gereksiz. Devlet hastanelerinde, üniversite hastanelerinde, sağlık ocaklarında muayene olmak için çuvalla sgk primi yatırıyoruz. Niye kullanmayalım bu hakkımızı? Üstelik doktorların özel hastanedekilerden fazlası var eksiği yokken.
Sevgililer günü konusuna gelince, önem vermiyorum deyip kafaya takanları, sosyal medyadan etkilenenleri hiç anlamıyorum. Bir ay kadar önce eşimin kuzeni karısına kallavi bir araba almış, içini de yüzlerce gülle doldurmuş. Sürpriz anını da videoya çekip sosyal medyaya atmışlar. Bunu görseydiniz ne yapacaktınız acaba? Elin kocası arabalar alıp romantik sürprizler yapıyor benim kocam cimri ve görgüsüz bi araba bile alamıyor mu diyecektiniz?
Sevgililer günü konusuna gelince, önem vermiyorum deyip kafaya takanları, sosyal medyadan etkilenenleri hiç anlamıyorum. Bir ay kadar önce eşimin kuzeni karısına kallavi bir araba almış, içini de yüzlerce gülle doldurmuş. Sürpriz anını da videoya çekip sosyal medyaya atmışlar. Bunu görseydiniz ne yapacaktınız acaba? Elin kocası arabalar alıp romantik sürprizler yapıyor benim kocam cimri ve görgüsüz bi araba bile alamıyor mu diyecektiniz?