- 11 Aralık 2018
- 43.321
- 269.522
- 598
- Konu Sahibi redpinkyellow
38 derece ateşli karnım ağrıyor diye kucağınızda ağlayan çocukla 2 saat hastanede beklemek, hastane için acil olmayabiliyor ama benim için orada beklememek için yeterli acillikte, birde dışarıda arabada bekleyen 7 aylık bir bebek daha varsa :) kendim devlet hastanelerini tercih ediyorum ama cocuklarda o an en rahat olan nereyse oraya gidiyoruz. Eşim hastaneye verdiğimiz paranın lafını sabaha kadar ederse ben de takılırım ona. Ha zaten o parayı hiç veremeyecek durumdaysak özel hastane gibi bir alternatif zaten olmaz.
Zorda kalınmıştır, acile gidilir, özele gidilir sizinki gibi özel durumlar vardır ya da sadece özele gitmek de tercih edilebilir ona diyecek bir şeyim yok. Ama sistem bu, öncelikli hastalar alınıyor, bekleyebilecek olanlar bekletiliyor. Beklemek istemeyen de özele gidiyor.
Konuda çocuğun acil bir durumu olduğunu düşündürtecek bir şey okumadım ben. Muhtemelen soğuk algınlığı falan, baba gündüz sağlık ocağına gitseydin demezdi acil durum olsa bence.
Bir arkadaşım var, bebeğinin gözüne oyuncak zarar vermiş geçenlerde. Akşam eşi gelene kadar beklemiş öyle çocuk ağlaya ağlaya. Eşi gelmeden götüremezmiş, zorlanırmış. Konu sahibinde öyle bir durum sezdim ben.
Niye daha orjinal olup sadece kendinize ait özel günlerinize odaklanmıyorsunuz.? He bu da doğum gününde eşim çiçek almamış boşanmalımıyım gibi büyütülecek bir konu olmasın. Değer bilme, bildirmedir en güzel ve özel gün.