Eşim görümcem konusunda baskı yapıyor....

cnm ben seni çok iyi anlıyorum fazlasını yaşadım..
kaynanamda bende ozamanlar bende kalıyor...
evde kaynanam var eltim var görümcem görümcemin kocası çocukları herkes var..
bu kadarın insanın içinde eşime gider ayak "senin evine bunun (bu benim) yüzünden gelmek istemiyorum dedi..
bunun yüzünü görüyorum dedi..
ve cvp veremedim eşim susturdu..
eşim bana hemen sus dedi kendide cvp vermedii bana onca insanın içinde hakaret etti resmen
neden hesap aramam istenmedi neden ben sana naptım die soramadım..
susturuluyodum..
izin verilmiyodu konuşma hakkım yoktu..
3 maymunu oynamak zorundaydım..
niye eşim kücük düşer ben kücüğüm sonraa ben gelinim her hakaret edilmeli bana hak ediyorum o kız ben el kızı..
ama noldu..
gün oldu devran döndü..
Eşim 3 yıldır ablasıyla küs..
aralarında münakaşa olmuş (benle alaksı yok)
3 yıldır bayramda dahi görüşmüyor..
Hak yerini buluyor hiç görüşmüyoruz hayatımızda yok gibi..
sildi eşim..
Noldu kalbimin kırıldığıyla kaldım bana edilenle kaldım..
O da anladı ablasının yüzünü bana hak verdi..
ahhh neler yaşadımmm

Bana eşim senin eşin gibi davranıyordu işte..
ablan laf sokuyo hep iğneliyo diyordum o büyük sen suscaksın diyordu..
der ablam diyordu..

Ama sen susma
tamam sustum hak yerini buldu ama hasta oldum ben içime atmakdan..
antidepresanlar doktorlar çok çektim..
atma içine
:71:

evet benm eşimde öyle ablası diye cvp vermiyor bi kere bile yumruğunu vurmadı masya bu kadın benim karım demedi inş benim de senin gibi olur hak yerini bulur susma diyorsun canım ama eşim beni söz konusu ailesi oluncak konuştrmuyor ki onlarada bANa yaptığını yapsaydı şimdi bu durumlarda olur muyduk gideceğim o zaamn gitsin gelsin ailesine ablasına bakalım sonu nereye varacakk....

canım öncelikle geçmiş olsun... saçma sapan şeyler yaşamışsın allah beterinden saklasın diğerlerini de ıslah etsin inş..

ben derim ki pazara kadar hiçbirşey çaktırma aynen küsmeye devam et ya da istersen biraz yumuşayabilirsin yani iyice inatlaşırsan olaylar çığrından çıkabilir ve müdahale edemeyebilirsin.. ne bileyim eşin zorla seni görümcene falan götürmeye kalkar vs şimdi ev ortamını bilmediğim için net birşey söyleyemiyorum..

gelelim konuya birşey çaktırma arkadaşım pazara kadar ders çalışmaya devam sınavına gir iyi çalıştım diyorsun emeklerin heba olmasın.. ailene de sürekli sürekli haber verme onları da üzme..
pazar günü olsun evinden valizinle çık önce sınava gir sonra doğru annenin evine ama bunları iyi planla..eşin gitmeyeceğini düşünsün..

ben olsan böyle yapardım sanırım.. allah kimsenin başına vermesin bu tür olaylar ama insanız işte herşey insanlar için.. yaşayıp görüyoruz..

allah kolaylık versin arkadaşım.. işleri daha beter etmek istemem ama benim fikrim bu..
tşk ederim canım evet öyle yapıcam çünkü sınavada girmem gerek ama gidecem bu sorunlar 6 aydır geçci olarak çözüme kavuştrulyor hatta sorun olarak kalıyo sürekli gitmesen yine ib yerden patlak vericek...

Bekle, sınavına gir.
Ne demek ya orası senin de evin, senin de emeğin var o evde.
Hiç muhatap olma eşinle sınav gününe kadar.
Yazık değil mi onca emeğine, o kadar hazırlanmışsın sınava?
Pire için yorgan yakma.

Bekle, sınavına gir.
Ne demek ya orası senin de evin, senin de emeğin var o evde.
Hiç muhatap olma eşinle sınav gününe kadar.
Yazık değil mi onca emeğine, o kadar hazırlanmışsın sınava?
Pire için yorgan yakma.

beklicem canım mecburen ama pazar günü çıkar giderim çünkü eşim konuşmuyorz idye eve bile gelimyor doğru dürüst bi yatmaya geliyo okadar bende bu hayata niye tahammul edeyim ben her şeiy göze aldım boşanmayı bile....

Bu erkeklerin akıllarından şüphe ediyorum bazen.
Görümcenizle görüşmüyorsunuz diye, sizden vazgeçiyor öyle mi.
Böyle kocaya güle güle diyip arkanı dönüp gitmek lazım aslında.
Mezunuzda haklıysanız hiç te görüşmek zorunda değilsiniz.

Mutsuz olduktan sonra ev ne işine yarar ruh denen bir organ var değil mi o hastalandıktan sonra evde kurtarmaz insanı nedir bu insanlarda maddiyat sevgisi sağlık olduktan sonra herşey yapılır,nerde mutlu olacaksan orada ol

Madem sınava girmek istiyorsun şöyle yap. Eşin eve geldiğinde yaval yavaş eşyalarını hazırla ağır hazırlan sınav gününne kadar o sana ne yapıyorsun derse istediğini yapıyorum anneme gidiyorum de kavga ederse hiç cvp verme sessiz kal soru sorasa veya ablama gitseydin evi terketmezdin felan derse beni sevmeyen bi adamla neden kalayım ki sen beni bitirmişsin bende seni bitirdim sana ablanla huzur diliyorum gün gelecek bakalım oda seni eniştene tercih edecek mi yoksa sen yuvanı daıttığınla mı kalacaksın de.. Sonra sınavına gir al topladığın valizleri git.. yok seni tutarsa kal ablama da gitmek zorunda değilsin ozaman kalırsın.. Senin için dua edicem hakkında hayırlısı olsun..

en güzel cavap bu olmuş bende aynen katılıyorum yazmak istediklerimi yazmış emelhan arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun

Evliliğini kardeşiyle olan ilişkisine göre yaşayacaksa evlenmeseymiş yani...
Ben babamdan biliyorum bu istekler hiiiç bitmiyor, kardeşi akrabaları için ailelerini yok sayıyor bazı tuhf psikolojili adamlar ....
Taviz vermeyin ,ailenizle irtibata geçin...
Sakinleştiğinde Sizin onun ailesiyle olan mesafenize saygı duymazsa bu işin yürümeyeceğini anlatın...
Kendisi istediği gibi yaşasın aile ilişkilerini ama Siz mecbur değilsiniz...

eşimle bugün yine tartıştık bana ben onların haksız olduğunusuçlu olduğunu biliyorum ama huzursuxluk çıkmasın diye yapıyorum dedi
ailesnden nefret etttğimi ve bunu hazmettğini söylüyor arada sıkıştığını falan söylüyor da
ama kılını bile kıpırdatıp gıkını çıkarmıyor bende senin ailenle görüşmem konuşmnam falan diyor
ama ben şunu anladım ablasını için adam boşsnmayı bile göze alıyo ve bunu düşündükçe kahr oluyorum..

eşimle bugün yine tartıştık bana ben onların haksız olduğunusuçlu olduğunu biliyorum ama huzursuxluk çıkmasın diye yapıyorum dedi
ailesnden nefret etttğimi ve bunu hazmettğini söylüyor arada sıkıştığını falan söylüyor da
ama kılını bile kıpırdatıp gıkını çıkarmıyor bende senin ailenle görüşmem konuşmnam falan diyor
ama ben şunu anladım ablasını için adam boşsnmayı bile göze alıyo ve bunu düşündükçe kahr oluyorum..

yazdıklarını okuyunca üzüldüm. eşin haklı olduğunu kabul ediyor ama yine de seni kaybetmeyi göze alıyor. erkek milleti işte aileleri haksız da olsa onları savunurlar. herkes de var bu sorun. bence evi terketme. eşinle aranı düzelt. görümcenle barış. evliliğini böyle bir sebebten bitirme sakın. görümcenin evine git bi kereye mahsus olmak üzere. sonra yine görüşmezsin olur biter. bi başkasıyla evlenince o kişi ailesinden önce seni mi düşünecek sanıyorsun. bütün erkekler aynı ailelerini 1. sıraya eşlerini 2.sıraya koyarlar. herkes ettiğini bulur. boşver sen eşinle mutlu olmaya bak.

beyzaesraya katılıyorum evi terkeden sen olma, çok istiyosan kapı orda beni kimseyle zorla görüştüremezsin madem kardeşin evliliğinden vazgeçecek kadar kıymetli o zaman buyur git de, sen neden gideceksinki.

Madem sınava girmek istiyorsun şöyle yap. Eşin eve geldiğinde yaval yavaş eşyalarını hazırla ağır hazırlan sınav gününne kadar o sana ne yapıyorsun derse istediğini yapıyorum anneme gidiyorum de kavga ederse hiç cvp verme sessiz kal soru sorasa veya ablama gitseydin evi terketmezdin felan derse beni sevmeyen bi adamla neden kalayım ki sen beni bitirmişsin bende seni bitirdim sana ablanla huzur diliyorum gün gelecek bakalım oda seni eniştene tercih edecek mi yoksa sen yuvanı daıttığınla mı kalacaksın de.. Sonra sınavına gir al topladığın valizleri git.. yok seni tutarsa kal ablama da gitmek zorunda değilsin ozaman kalırsın.. Senin için dua edicem hakkında hayırlısı olsun..

bence hiiç bişi belli etme hazırlandığını falan görmesin dediğime gelecek diye için için sevinsin egosunu tatmin etsin şurda pazara kadar bekle ne kaldı neden kendi hayatından vazgeçeceksin ama sınavdan sessiz sedasız habersiz çek git dumur olsun yüreğine otursun bence gideceğini belli etme

eşim son 6 aydır yanigörümcemle küs olduğum zamandan beri bana baskı yapıoyr onlara gitmem konusunda görümcem 6 ay önce falAN GElip EVİMİ BASTI KAYINVALİDEMle ve bana saldırdı ağza alınmayacak kelimeler sarf etti kapımı kitleyip önünde oturdu çıkmamam için ve eşim bunları bile bile şimdi beni zorluyo aBlasının yani eniştesinin evine gime konusunda onun için 3 gündr küsüz ve ayrı odalarda uyuyoruz ya gidersin yada ailenin yanına gidersin diyoo açık bi şekilde ben ailemin yanbına gidicem ama bu pazar ales sınavım var beklesem mi gitsem mi bilemedim sınavada çok iyi hazırlandım ama burdada duramıyorum....[/QUOT

Allah ıslah etsin böyle görümceleri.bende 19 günlük evliyken kocamdan tokat yedim.pislik görümcem yüzünden.ablası suçlu olduğu halde eşinden vazgeçen adamdan koca olmaz.hem suçlular hem güçlüler.ablasının yaptıklarına ettiklerine bişey demiyoda seninle odaları mı ayırıyor.ay çok sinir oldum yaaa.sınavına kadar sabret bence canım.sonra gidersin ailenin yanına.görümcende bi doysun kardeşine.evlenince kıymete biniyo bunların oğulları.

sana böyle söylüyorsa evliliğini bitirmeyi göze alamaz bence. seni sindirmeye çalışıyor olabilir mi?

ya okudukça sinir oldum. ne kötü ne edepsiz insanlar var ya! madem ablası için senden vazgeçmeyi göze alıyor, sor bakalım ablası da kocasından vazgeçermiymiş kocan için? aynısını yaşasa ne hissederdi acaba o enişte? hayret bişey ya...

bana kalırsa evden gitme, sen gidince arkandan kına yakacak oh be bunları ayırdım diye sevinecek. bence sen onlardan ayrı bir muhite, şehire falan taşınmaya çalış. çok nadiren görürsüni mesafeni korursun. kocana da de: biz ayrılınca mutlu olacak heralde de. ama sen yalnız kalmışsın umrunda değil, kardeşinin mutluluğunu istemeyen nasıl bir insan bu? de. senin yerinde başka bi kızolmuş olsa ona da aynısını yapacaktı, sorun sende değil onda.. bunu aynen söyle bi kafasında yer etsin. senden boşanmak çözüm olacak sanıyor, baoşandınız diyelim. bu adam günün birinde başkasıyla evlenmeye kalksa yine aynı durumu yaşayacak. bunu onun o koca kafasına iyice sok..aklını başına toplasın kocan.. en kısa zamanda uzaklara taşınırsınız inşallah..

Back
X