- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
Hamile olan görümcem değil evlenip boşanan görümcem istiyor pedi kocama benim 2 görümcem varNeyse görümce hamileyse uzun bir süre ped isteyemez rahatsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile olan görümcem değil evlenip boşanan görümcem istiyor pedi kocama benim 2 görümcem varNeyse görümce hamileyse uzun bir süre ped isteyemez rahatsınız![]()
Eşiniz marketde çalışıyor sanırım?Ben bebek için doktora gittim benim esime ablasi doktor ne dedi diye soruyor bana sormuyor ablasida şuan hamileymiş
Küçük gorumcede adet olur abisinden ped ister getiriver diye
Sizin uzuleceginizi düşünüyor olamaz mı nispet yapıyor demenizden çekiniyor olabilir mi neticede hamile kalmış sizde tedavi sürecinde siniz( hakkınızda hayırlısı olsun) boşanan kardeşide belki babasından isteyemiyor annesine diyemiyor abisinden istiyor en ucuzu olmuş 50 TL çalışmıyorsa olabilir ne yapsinBen bebek için doktora gittim benim esime ablasi doktor ne dedi diye soruyor bana sormuyor ablasida şuan hamileymiş
Küçük gorumcede adet olur abisinden ped ister getiriver diye
Ha evlenip boşandıysa tamam siz kesinlikle haklısınız falan mı dememizi bekliyorsunuzHamile olan görümcem değil evlenip boşanan görümcem istiyor pedi kocama benim 2 görümcem var
Bende senin gibi büyüdüm utanır istemez isteyenez yeri geliyor eşinden bile çekiniyor insan bunlarda utanma vs kalmamış ve yaptıkları hareketler canımı sıkıyorBen de sizin gibi düşünüyorum. 4 abim var aklımın ucuna gelmez ped istemek. Ayrıca onlar bilmezdi regl miyiz değil miyiz. Bu mantık da büyüdük biz.
Tuhaf geldi bana da.
Ha evlenip boşandıysa tamam siz kesinlikle haklısınız falan mı dememizi bekliyorsunuzyahu ne alakası var medeni durumun burda anlamıyorum sizin gibileri! evlenip boşanınca noluyor regl boyut mu değiştiriyor
![]()
Boşanan kız kardesi kimseden isyemeyr hakkı yokki çalışıyor kendi parasını kazanıyor yani erkekden değil kız kardeşinden isteyebilir millette utanma sıkılma kalmamış benim yetiştirme farklıSizin uzuleceginizi düşünüyor olamaz mı nispet yapıyor demenizden çekiniyor olabilir mi neticede hamile kalmış sizde tedavi sürecinde siniz( hakkınızda hayırlısı olsun) boşanan kardeşide belki babasından isteyemiyor annesine diyemiyor abisinden istiyor en ucuzu olmuş 50 TL çalışmıyorsa olabilir ne yapsin
Yeni konuya gelin bi deBen artık cahil genç görmek istemiyorum.Şu kadarcık dayanma gücüm kalmadı.
Zor durumda kalir ister de surekli peti esinizden istemesi tuhaf gercekten.bnm esim marketten almaya utaniyo.utanilacak bisey degil. saglikla ilgili ama bu kadar da acik olmaya gerek yok bnce. Evet esler, kayinvalideler ve gorumceler bizim hicbir hastaligimizi onemsemezler ama kendilerinin en kucuk biseyinde olay oluyor. Bir arkadasimin cocugu alerjik kaynanasi hastaneye gittiklerinde hic arayip sormazmis.onemsenmiyoruz. malesefMerhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
2 gündür evli görümcemin başı donermis galiba hamile test vs veriyor
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
Belliki esin karı gibi onlar da ondan saklamıyor biseyi, ayıp görmüyorlar..Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Benim çocuğum yok 1 yıllık evliyim kadın hastaliklarina gidiyorum bebek için gorumcelerim bana değil eşime soruyorlar
Eşime dedim ablan bu sekilmis kayinvaldem dedi banada her neyse arayıp sorsana dedi
Bende evlendim evleneli kaç kez doktora gittim hic arayipta sormadilar bende aradığım yok umrumdada değil dedim bı sizde görülmüş adet olur pet goturursun hastaneye giderim sana sorallar sende en ince ayrıntısına varasiya anlatırsın dedim bı sizde görülmüş bu dedim kız erkek kardeşine pet istemez hasta olduğunu demez bı sizde görülmüş bu dedim adil değilsin dedim saydım bir sel kizlar siz olsanız ne tepki verirdiniz bu olaya
saklamak ayri bisey.her seferinde baska evde yasayan kardesi ozellikle aramak soylemek farkli.Regl olduğumuzu aile bireylerimizden saklıyor muyduk? E bana söylenmedi ki bu...
Yoo bende yeri gelir kardeşimi ped almaya yollarım hatta tuvaletteysem mecbur durumlarda seslendiğim oldu bana ped at diye. Zaten kafası başka yönde atar gider şimdi evliyim ama aynı evde yaşasak gene ihtiyaç anında normal bu.Şu abla kardeş arasına girmeyi bırakın size sormaması bebek işini emin olun daha iyiMerhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor
Modernlik diye diye özel birşey bırakmadılar zaten bize. Bence adet olmak özel birşey ve herkesin bilmesinede gerek yok. Ya benim abim veyahut kardeşim neden vajinamdan akan kafan haberdar olsun ki. Arkadaşlar sex te çok normal birşey uatanılacak birşey değil ama önümüze gelenede aaa bugün sex yaptım yada kardeşim hazır marketteyken banna da bir kondom al falan demiyoruz. Şu modern insanlar baydııııı artııık..Merhabalar arkadaşlar birşey soracağım size görümcem adet olsa eşimin haberi oluyor yerine göre ped istiyor eşimden evden al getir diye eşimde goturuyor