kızlar ya dün gece eşimle çok kötü kavga ettik. görünüşte hiç bir sorunumuz yok gibi. ama dün gece herşey ortaya döküldü. meğersem anası ve görümceler hep onu dolduruyormuş ama bu garibim de farkında değil. benim kaynana ve 2 görümce var hepsi çok tatlı dilli ve çok konuşuyolar. mesela kaynanam ananemleri aramış kandilde duymamışlar açmamışlar bi daha geri dönmedi diye eşime demişki sana bişey söylicem ama sakın kin gütme. ananeleri aradım normalde hep aradığımda geri dönerlerdi şimdi dönmediler bende aramıycam demiş. eşimde şimdi bana diyoki kaç yaşında kadın onlara oturmaya gittiğimizde bile annen nasıl demiyor. bende artık gitmek istemiyorum dedi. benim atama saygı göstermeyene bende göstermem dedi.ve ben çok üzüldüm. duymamışlardır dedim ama kasıtlı gibi dşünüyo. hep böyle insanların hareketlerine bakıp bişey çıkartıyolar. biz daha nişanlıyken de yok ben hep saate bakıyomuşum oraya gitmek istemiyomuşum falan falan...daha böyle bir sürü şey çok bunaldım kızlar ve dün boşanmayı bile düşündüm. çünkü biz bebek istiyoruz birde olmuyo bizim çocuğumuz( her şerde de bi hayr vardır gerçi) . oyüzden korkuyorum çocuk olduktan sonra daha sarpa saracak diye. eşiminde babası yok benimde babam yok bu arada. keşke babam sağ olsaymış en azından arkamda olduğunu bilmek yeterdi