eşim, görümcem ve kayınvalidem

angels26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
70
42
34
kızlar ya dün gece eşimle çok kötü kavga ettik. görünüşte hiç bir sorunumuz yok gibi. ama dün gece herşey ortaya döküldü. meğersem anası ve görümceler hep onu dolduruyormuş ama bu garibim de farkında değil. benim kaynana ve 2 görümce var hepsi çok tatlı dilli ve çok konuşuyolar. mesela kaynanam ananemleri aramış kandilde duymamışlar açmamışlar bi daha geri dönmedi diye eşime demişki sana bişey söylicem ama sakın kin gütme. ananeleri aradım normalde hep aradığımda geri dönerlerdi şimdi dönmediler bende aramıycam demiş. eşimde şimdi bana diyoki kaç yaşında kadın onlara oturmaya gittiğimizde bile annen nasıl demiyor. bende artık gitmek istemiyorum dedi. benim atama saygı göstermeyene bende göstermem dedi.ve ben çok üzüldüm. duymamışlardır dedim ama kasıtlı gibi dşünüyo. hep böyle insanların hareketlerine bakıp bişey çıkartıyolar. biz daha nişanlıyken de yok ben hep saate bakıyomuşum oraya gitmek istemiyomuşum falan falan...daha böyle bir sürü şey çok bunaldım kızlar ve dün boşanmayı bile düşündüm. çünkü biz bebek istiyoruz birde olmuyo bizim çocuğumuz( her şerde de bi hayr vardır gerçi) . oyüzden korkuyorum çocuk olduktan sonra daha sarpa saracak diye. eşiminde babası yok benimde babam yok bu arada. keşke babam sağ olsaymış en azından arkamda olduğunu bilmek yeterdi

kızlar ya dün gece eşimle çok kötü kavga ettik. görünüşte hiç bir sorunumuz yok gibi. ama dün gece herşey ortaya döküldü. meğersem anası ve görümceler hep onu dolduruyormuş ama bu garibim de farkında değil. benim kaynana ve 2 görümce var hepsi çok tatlı dilli ve çok konuşuyolar. mesela kaynanam ananemleri aramış kandilde duymamışlar açmamışlar bi daha geri dönmedi diye eşime demişki sana bişey söylicem ama sakın kin gütme. ananeleri aradım normalde hep aradığımda geri dönerlerdi şimdi dönmediler bende aramıycam demiş. eşimde şimdi bana diyoki kaç yaşında kadın onlara oturmaya gittiğimizde bile annen nasıl demiyor. bende artık gitmek istemiyorum dedi. benim atama saygı göstermeyene bende göstermem dedi.ve ben çok üzüldüm. duymamışlardır dedim ama kasıtlı gibi dşünüyo. hep böyle insanların hareketlerine bakıp bişey çıkartıyolar. biz daha nişanlıyken de yok ben hep saate bakıyomuşum oraya gitmek istemiyomuşum falan falan...daha böyle bir sürü şey çok bunaldım kızlar ve dün boşanmayı bile düşündüm. çünkü biz bebek istiyoruz birde olmuyo bizim çocuğumuz( her şerde de bi hayr vardır gerçi) . oyüzden korkuyorum çocuk olduktan sonra daha sarpa saracak diye. eşiminde babası yok benimde babam yok bu arada. keşke babam sağ olsaymış en azından arkamda olduğunu bilmek yeterdi

çok takıntılıymış karşı taraf,telefona bir kere geri dönüş olmadı diye bu kadar abartılır mı

Her evde , her evlilikte olur boyle seyler bosanmayi dusundurecek kadar buyuk sorunlar goremedim acikcasi.
Esinin annesiyle tatli bir dille konus gormemislerdir, annem sever seni blablabla...

Anneniz misafirlige giden kvlidenize soguk duruyor mu peki gercekten

canımm bence kayınvalidenlerle açık açık konuş sorun nedir diye..emin ol rahatlarsın ve en azından yanlış anlaşılma varsa düzeltilir....

kocamı çok seviyorum ama çok korkuyorum . çok takıntılılar sorma yani yok ablam onlara gidince somurtup k..çını dönüp olturmuş falan fala...

Böylelerine halk arasında biz "pinpirikli" diyoruz. Fakat pinpirikli olmaları illa da haksızlık anlamına gelmiyor.
Birisini ararsam, açmazsa, sonra da geri dönmezse ben de öyle çok pozitif pollyannacılık oynayamam hani. Duymayabilirsin, ama geri dönersin görünce. Bana eşinizin annesiyle yaptığı konuşma normal göründü, kadın gerçekten de alınmış ve bunu oğluyla alenen paylaşmış olabilir, çünkü ortada -aslında gerek olmasa da- alınılabilecek bi durum var biraz, hiç yok değil.

Her evde , her evlilikte olur boyle seyler bosanmayi dusundurecek kadar buyuk sorunlar goremedim acikcasi.
Esinin annesiyle tatli bir dille konus gormemislerdir, annem sever seni blablabla...

Anneniz misafirlige giden kvlidenize soguk duruyor mu peki gercekten
hayır soğuk durmuyor bence ama onlar çok aşırı sıcak insanlar ve hep canım cicim ben ve ailem biraz daha mesafeli insanlarız onlar gibi yağcılık yapamıyoruz.onlarda başka tarafa çekiyolar konuyu

öncelikle şu şartlarda bence bebek düşünme.
Ama bu yaşadığın sıkıntı inan her evde oluyor. Benim kayın validem de annemi bayramda aramıştı annem bakamamış , görünce de geri dönmemiş. Tabi ben bundan dolayı anneme çok kızdım , çünkü bence de bu kale almamaktır. Yani 2 saniye arasa kimse bir şey kaybetmez. Bu konuda annen haksız olabilir ama eşinin tavrı baya sert olmuş..Üzülme geçer bunlar hemen boşanmayı düşünmeyin..

eşin 5 yaşındaki çocuk değil ki anası abalası onu doldursun, dolmasın madem.onun bunun sözüne bakarak seni azarlamasın,olay çıkartmasın.

bence hatayı birazda kendi annende ara,siz oraya gittiğinizde eşine annesini sormuyor,aramalarına geri dönmüyor..annen de bana pek masum gelmedi.

kızlar annemi aramamış. annemin yaşı küçük kayınvalideden annem zaten onu aramış onda sorun yok. ananemleri aramış. sonuçta yaşlı insanlar görmez telefondan çok anlamaz yani. benim kızdığım bir kere aramış geri dönmemişler onu laf yapıp eşime anlatması

benimki de öyle canım, öyle şizofrenik uyduruyorki ağzım açık kalıyor adeta.
onun kendi kendine düşünüp uydurduğu şeylere cvp bile bulamıyorum.
hiç canını sıkma.

hayır soğuk durmuyor bence ama onlar çok aşırı sıcak insanlar ve hep canım cicim ben ve ailem biraz daha mesafeli insanlarız onlar gibi yağcılık yapamıyoruz.onlarda başka tarafa çekiyolar konuyu
Tatli dilli insandan zarar gelmez canim. Yilan gibi surekli sokan kaynanalar da var sukret.
Al karsina guzel guzel konus kadinla, yada go3umcenle daha iyiyse araniz ona anlat arada kaliyorum diye dert yan. Allah baska dert vermesin.
Esine de annesinden aldigi laflari sana soylememesi konusunda bir ders ver.

benim kv dede öyle. beni bi kere arar. açmazsam hemen eşimi arar. aradım açmıyo diye. ben oğluna laf yetiştiren bi kv dede fazla iyi niyet göremedim. açık arar gibi bi durum var. konuşmayı çok istiyosan bi daha ara yani. ne var bunda.

ama bunun içinde boşanmayı düşünmeyin. kv ile mesafeyi koruyun. hatta ben olsam neden böyle davrandığını sorardım. büyütülecek bi durum olmadığını anlatırdım.

Her hareketinden bir anlam çıkarıp

kin gütme sakın evladım diye bir güzel dolmuşlar eşini, oda dolduruşa oldukça müsaitmiş ki böyle şeylerden dolmuş.

2 grümcem var birde.bi görümcemle de aram iyi ama diğeriyle de aram iyi değil. çünkü kına gecemizde küçük görümceye hoşgeldin dememişim. ona ağlamış benim kına gecemde. bende sonradan öğrendim.ve belki önce öğrenseydim bu durumdan dolayı ayrılcaktık. küçük görümcem uzakta oturuyor. geçen yaz ne olduysa yine bi türlendi bunlar. sonra bir akşam eşimi arayıp sadece sen gel diye çağırdılar. ve ben buna çok alındım. beni ayırdılar diye. dün eşime sordum kardeşimle benim aramda bi sorundu dedi ve anlatmadı. böyle bişey olabilirmi yaa

Telefona dönüş yapmayan anneniz değil anneannenizmiş, bunda abartılacak ne var ki kayınvalideniz olayı bu kadar abartmış, kaç yaşında kadın o an duymamıştır daha sonra da arayanlar olduysa onu farketmemiş olabilir ya da gözünden kaçmış olabilir. Benim annem mesela cep telefonu kullanmaya alışamadı bir türlü ben bile onu arıyorum eğer duymazsa bir süre sonra tekrar arıyorum çünkü annem gerçekten gelen çağrılardan ya da mesajlardan pek anlamıyor. Yeğenlerim annemin telefonunu aldığında babaanne sana mesaj gelmiş ya da seni biri aramış dediklerinde bak bakayım kim aramış ya da ne mesajı kimden gelmiş kızım diye soruyor o derece yani. Sadece birini aramak ve arandığında telefonu açıp cevap veriyor o kadar. Çocu zamanda telefonunu dışarı çıkarken evde unutuyor.

Kayınvaldeniz çok abartmış,açık seçik yapandansa böyle tatlı tatlı dolduran insanlardan çok korkmuşumdur hep.
Tehlikeli insanlar,sizde mesafeli durmakta haklısınız bence.
Boşanacak duum yok bence eşinizden memnunsanız bu tipler her ailede var malesef..

Telefona dönüş yapmayan anneniz değil anneannenizmiş, bunda abartılacak ne var ki kayınvalideniz olayı bu kadar abartmış, kaç yaşında kadın o an duymamıştır daha sonra da arayanlar olduysa onu farketmemiş olabilir ya da gözünden kaçmış olabilir. Benim annem mesela cep telefonu kullanmaya alışamadı bir türlü ben bile onu arıyorum eğer duymazsa bir süre sonra tekrar arıyorum çünkü annem gerçekten gelen çağrılardan ya da mesajlardan pek anlamıyor. Yeğenlerim annemin telefonunu aldığında babaanne sana mesaj gelmiş ya da seni biri aramış dediklerinde bak bakayım kim aramış ya da ne mesajı kimden gelmiş kızım diye soruyor o derece yani. Sadece birini aramak ve arandığında telefonu açıp cevap veriyor o kadar. Çocu zamanda telefonunu dışarı çıkarken evde unutuyor.
işte tatlım ben de onu analtamıyorum eşime bunda abartılcak bişey yok ama kaynan bunu abartıp niye anlatıyo maksat doldurmak değilmi?

Kayınvaldeniz çok abartmış,açık seçik yapandansa böyle tatlı tatlı dolduran insanlardan çok korkmuşumdur hep.
Tehlikeli insanlar,sizde mesafeli durmakta haklısınız bence.
Boşanacak duum yok bence eşinizden memnunsanız bu tipler her ailede var malesef..
canım bende çok korkuyorum eşiminde babası yok benimde yok . ve kaynana görümceler tatlı tatlı öyle güzel işliyorlar ki eşimi. normalde anlatmaz eşim bana bunları. ama dün kavga edip geçmişi eşeleyince döküldü bunlar ortaya

X