esim goz capkini

Boş ver ya illahim laf sokacak birşey bulurlar gıcık oluyorum bu tiplere adam gibi yorumunu yap canini sıkan birşey oldusa çık sayfadan niye ben sürekli aynı kullanıcı isimlerini birilerini kucumserken eleştirirken görüyorum anlamıyorum hele ki altında ki bir sürü beğenleri hiç hiç niye ki kk popüler kullanılarıya küfür etseler beğenirler artık :47:

Karı kelimesini hangi sıfatla kullanıldığına bağlı.Karı koca, çifti anlatan bir sıfat. Ama karı kız derken aşağılama var. Ondan dolayı da arkadaşlar hassas davranıyor.

hepsi böyle ,hangisi bakmıyo, diye yorumlar okudum :53: yuh diyorum size sizin babanız abiniz kocanız yok mu ?

böyle düşünüp bide söylerseniz böyle pislikler daha çok dolaşır ortalıkta ,

açık giyinmiş nekadar açık giyinebilir tamam kimisi abartıyo ama evli erkek sonuçta kadınmı görmemişte abaza gibi her gördüğüne pis niyetiyle bakıyo ,ben iğreniyorum böyle erkeklerden ,

geçen başıma geldi ,eşimle iftar için dışarda yiyelim dedim ,ya yanında karısı 2 çocuğu var benden en az 20 yaş büyük ahlaksız dikmiş gözlerini ,bide hamileyim yani bu ne densizlik iğrençlik ,Allah bunları ıslah etsin ben çok sinirleniyorum böyle erkeklere

erkek dediğin edepli olacak sanane elalemden sen karınla çocuklarınla ilgilen

Kadınlar çıplak gibi giyinilor tabii ki bakar.
Etrafta çıplak gibi giyinen (ne demekse) kadınlar bitince bu defa başı açıklara bakılır.
Onlar da bitince bu defa kenardan saçı görünenler göze batar.
Onlar da hiç olmasın bu defa "sanki eteği 2 cm kadar kısa mı ne?"...

Eşiniz aman gözünü kapatmasın çok masum o...

Konu yine ah kocişim canım kocişim helal olsun kocişime mi döndü :37: Konu sahibi normal karşılıyor gibi durumu o zaman sorun ne?

Yahu bakmaktan bakmaya fark var. Kor gibi de dolasamazsin ki sokakta.. Bazi hanimlar gercekten cok guzel ve alimli oluyor, kapali veya acik.. Ben bile gozlerimi alamiyorum Allah neler yaratmis diye.. Guzele bakmak sevaptir. Guzel bir tablo da, guzel bir manzara da insana ayni hazzi veriyor. Oylesini gordugum zaman esim gormemisse ben uyarip gosteririm hatta, su kizin guzelligine bak, maasallah diye.. Kaldirir kafayi bakar ama bana muhalif olacak ya, ille de bir kusur bulur, kafayi cevirir gideriz zaten, isimize bakariz. Ben onu bir kadina hoslanma babinda bakarken de yakaladim bir keresinde, iste o acitiyor. Gunlerce yuzune vurdum, surat astim, kavgalar ettik. O bakis farkli, yakaladiginizda hemen anlarsiniz. Almor'un konu cevabinda bahsettigi bakis iste o. Dik dik veya kacamak bakis, hic farketmez, iste o bakis cekilir kahir degil. :20:

açık giyinen güzel hatunlara bende bakarım ve nişanlımada gösteririm :27: ben şöle gizli gizli sapık gibi bakanlardan daha rahatsız oluyorum bakıcaksa açık açık baksın güzele bakmak sevaptır :9::9:

Bir de ben şunu anlayamıyorum mesela bazı semtlerde veya illerde daha rahat giyinebiliyorken ve kimse de öyle yiyecek gibi bakıp rahatsız etmiyorken bazı semtlerde veya illerde normal bir yarım kollu bol tişört uzun pantolon giysen hayatında ilk kez kadın görmüş gibi bakıyorlar şimdi o da erkek bu da erkek aradaki fark ne ?

kim nederse desın her erkek bakmaz aldatmaz arkasıma katılıyorum yok boyle saçmalıkla benım eşim bakacak bıde gelip bana eliştiride buluncak yemın ederım kı gebertırım eşimi orda bırakıp gelirim afedersınız ama agzına ederimm yok boyle bişey gozlerine sahip cıkıcak cıkmazsa cıkartıtrımmm bu kadar basıt allaah şükür eşimle böyle şeyler yasamıyoruz ıkımızde bırbırımızı kıskanıyoruz ve bu durumdan memnunuz kımseyle işimiz yok ne giymiş cıkartmıs bızıı ilgilendirmiyo

Bir de ben şunu anlayamıyorum mesela bazı semtlerde veya illerde daha rahat giyinebiliyorken ve kimse de öyle yiyecek gibi bakıp rahatsız etmiyorken bazı semtlerde veya illerde normal bir yarım kollu bol tişört uzun pantolon giysen hayatında ilk kez kadın görmüş gibi bakıyorlar şimdi o da erkek bu da erkek aradaki fark ne ?

Zihniyet... Yetistirilis tarzi, adamin buyudugu, yasadigi sosyal ortamin yapisi, aliskanliklar.. Bir adami Anadolu'nun ucra bir kasabasindan Izmir'in Alsancak gibi bir muhitine getir, adam hangisine bakacagini sasirir.(genelleme yapmayayim ama boyle cok okuz gordum, cok da rahatsiz ediyorlar) :27: Izmir'in bu semtinde yazin neredeyse kizlarin cogu sortla, askili tisortle dolasir, o semtte yasayanlar da bunu kaniksamistir, hic kimse yadirgamaz. Hele ki bu adami plaja gotur, bikinisi ile yatmis guneslenen butun kadinlari potansiyel o. araniyorlar sanir. Tabi bu uc bir nokta, ornek olarak yazdim. Her Anadolulu boyle olacak diye birsey yok, kimi erkek ortam degistirdiginin farkinda oluyor ve saygisindan hic birsey kaybetmiyor, o da ayri. Diyorum ya, yetistirilis bicimi, zihniyet... Gerci bir bayan olarak ben de gittigim ortamin kosullarina uyarim, plajda mayo, Alsancak'ta sort, koyde salvar.. :34:

siz zaten eşinizi haklı buldunuz konu sahibi.
kimsenin kimseye açık giyindi diye kötü gözle bakmaya hakkı yok.zaten herkesin açıklık sınırı farklıdır.hemcinsleriniz hakkında böyle konuşmanız hiç hoş değil gerçekten.
bakmayan erkek bakmıyor.genelleme yapmak haksızlık.bakanlar da neden bakıyor diye sorgulamak lazım.
zaten bu ülkede kadınlar hep haksız.açık giyindi ya birilerine göre,erkekler istediğini söyleyebilir.ne zaman başkalarını eleştirmeyi bırakıp önce kendimize bakmaya başlarız merak ediyorum.kimsenin kıyafetine yorum yapmak eşinize düşmez.herkesin ayıbı günahı kendine.eşiniz gibi zihniyete sahip erkekler olduğu sürece kadınlar daha çok ezilir

valla bende çok kıskançım eşim karşıdan gelen bi kadına normal bi şekilde bile baksa kıskanırım ama bu kıskançlıgım yavaş yavaş yok olmaya başladı alıştım yani bide benim eşim turistlik bi bölgede magzacı bütün kadınlar acık sacıklar adam alışmış onların normal haline bende alışınca sorun kalmadı ama saolsun eşim hiç bi zaman yorum yapmazdı e ruslarda çok güzel kızlar ben bile bazen agızım açık bi şekilde bakıyorum. rabbim sadece eşlerimizi yoldan çıkartmasın şeytana uyacak şeyler yapmasınlar.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X