- 7 Ocak 2016
- 5
- 7
- 6
- Konu Sahibi Kelebegimrr
Konuya direk giriyim, annem ve babam bize hep maddi manevi destek oldular yani ben ve kardeslerim, maddi durumlari cok sukurki cok iyi ve surekli biz masraf etmiyelim diye hediyeler yapiyor babam mesela evimizin insaat masrafini karsiladi catimiza oda yaptirdi, ablamin ve abiminde ayni sekilde evde balkonu falan yaptırmıştı bu arada onlarda evli , yani tek bana yapilmiyor, arada tatile gonderir falan, abime gencliğinde araba almıştı bekarken ablamada,, bizi ayrım yapmaz hiç, şimdide bana dedi kızım araba almak istiyorum size diye ben tabi cok heveslendim ama esim Hic istemiyor bi yandan oda hevesli ama millette ne dicem kayınpederim bize araba mı aldı dicem ? Dedi Zaten millet dedikodumuzu yapıyor, esimin aileside rahatsiz bu durumdan onlarin maddi durumlari iyi degil ve hic yardimlari dokunmadi esimle ben yaptik herseyi evimizi dugunumuzu ve babamin destegiyle , ama herkezin gucu yettigi kadar, esim gurur yapiyor sanki kaynata parasi yiyormusum'gibi oluyor falan diye bende diyorum ki kardeslerimide yapiyor bu iyiligi sonucta ben niye faydalanmayim... Yani onunda gucu yetiyorsa neden. Yapamiyasin Babamin dusunceside hic kotu niyetle dgil aksine ben gencligimde zorluklar cektim siz rahat yasayin siz iyi yasayin gelinmis damatmis kiziymis ogluymus hic ayrimcilik yapmadan sever ve kollar bizi bilmiyorum ne yapacagim ne dysunuyonz