• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim habersiz tatile gitti

GeridonTulayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
2
0
1
49
Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu yazmak için. 18 yıllık evliyim. İki çocuğum var. Eşimle çok iyiydik 3 yıl öncesine kadar. Eve internet bağlayınca değişti. Hiç bizimle zaman geçirmiyor. Evde olduğu tüm gün elinde telefon sosyal medyada takılıyor. Haliyle iletişim problemlerimiz var. Son olayda aradı beni ben köye gidiyorum bugün orada kalacağım dedi. Sonra ablamlar bize geldi. Ablamın whatsappında gördüm eşim sahilde fotoğraf paylaşmış. İçki içiyor falan. Normlde alkole mesafeliyiz. Kendi whatsabımdan bakınca göremedim. Beni engellemiş durumdan. Arayıp hesap sorunca da aniden plan değişti seni de götürecem dedi. Ne yapmalıyım şimdi?

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu yazmak için. 18 yıllık evliyim. İki çocuğum var. Eşimle çok iyiydik 3 yıl öncesine kadar. Eve internet bağlayınca değişti. Hiç bizimle zaman geçirmiyor. Evde olduğu tüm gün elinde telefon sosyal medyada takılıyor. Haliyle iletişim problemlerimiz var. Son olayda aradı beni ben köye gidiyorum bugün orada kalacağım dedi. Sonra ablamlar bize geldi. Ablamın whatsappında gördüm eşim sahilde fotoğraf paylaşmış. İçki içiyor falan. Normlde alkole mesafeliyiz. Kendi whatsabımdan bakınca göremedim. Beni engellemiş durumdan. Arayıp hesap sorunca da aniden plan değişti seni de götürecem dedi. Ne yapmalıyım şimdi?

neden gizlemiş ki?

Evet öyle muhtemelen
Ben olsam tabii ki tatile falan gitmem.
Ayrıca köye gidiyorum diye giden tatilden durum paylaşan ve beni engelleyen adama aynısını yaparım.
Ama sizin baska probleminiz de var.internetten sonra değişmiş.ilgisi,sevgisi başka yöne kaymış evinden uzaklaşmış.ben bu adamı koyveririm gitsin bakalım nasıl oluyormuş.
3 sene az değil açıkçası aldatma durumu da aklıma geldi.sizi üzmek istemem ama ben kabul etmem bu eşi.

Back
X