• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hakkında söylediğim biri şeyi arkadaş ortamında başka bir arkadaşa söyledi.

zilleritakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
33
89
3
40
bende çok berbat bir huy var.dert anlatma.özellikle çokk kötüysem yüzüme gülene anlatıyorum sonra da pişman oluyorum.eşimle alakalı burda yazmak istemediğim bir konuyu güya samimi bir arkadaşıma anlatmıştım.neyse gel zaman git zaman ben bu arkadaşım ve başka bir arkadaşımız daha oturduk konuşuyoruz laf benim eşimden açıldı.ya bu arkadaş diyor ki öteki arkadaşa yaaa zaten bunun eşi de şöyleymiş böyleymiş diyor.durup durup söylüyor çıldırdım ama belli etmedim.
1.si ben bu arkadaşa ne diyeyim? bu durumu sana özel anlattım lütfen başkasına anlatma mı diyeyim napayım?
2.şu dilimi tutmayı nasıl başarmalıyım?

Simdi ya arkadasin da senin gibiyse..
O da senin gibi dilini tutmayi basaramiyorsa..
Sende bu durumdan muzdarip oldugun icin ilimli yaklas derim.Kirmadan soylemeyi dene.
Belki arkadasin 3. kisiyi de samimi gordu,araniz iyi sandi..
ama aben kendim hakkında dilimi tutamam başkalarının sırlarını asla söylemem insanların hayatlarını da merak etmem.

En temel prensibiniz olsun ailenizi asla kimseye anlatmayın. Eşiniz de aileniz. Sonra ileride biri zaten eşin de şöyleydi derler sizin canınız çıkar. Yada size kızınca eşiniz gidip kankasına sizi anlatsa ne hissedersiniz? Eş, anne baba ve çocuk kimseye çekiştirilmemeli. Bundan sonra bunu sık sık hatırlatın kendinize

bende çok berbat bir huy var.dert anlatma.özellikle çokk kötüysem yüzüme gülene anlatıyorum sonra da pişman oluyorum.eşimle alakalı burda yazmak istemediğim bir konuyu güya samimi bir arkadaşıma anlatmıştım.neyse gel zaman git zaman ben bu arkadaşım ve başka bir arkadaşımız daha oturduk konuşuyoruz laf benim eşimden açıldı.ya bu arkadaş diyor ki öteki arkadaşa yaaa zaten bunun eşi de şöyleymiş böyleymiş diyor.durup durup söylüyor çıldırdım ama belli etmedim.
1.si ben bu arkadaşa ne diyeyim? bu durumu sana özel anlattım lütfen başkasına anlatma mı diyeyim napayım?
2.şu dilimi tutmayı nasıl başarmalıyım?

babaannemin bir lafı var derdini kimseye anlatma ya dinlemez ya sevinir ben bunu motto edindim

can dostlarım haric kimseye anlatmam onlarda tum ayrintiyi bilmez

gelin buraya anlatin kimse kimseyi tanımıyor

Birine biri hakında birşey derken
Hakkında konuştuğum kişi bizi dinlese ya
Ne hisseder diye düşünürüm
Hem dert anlatmak hiç beni rahatlatan birşey değil hata acayip rahatsız hissediyorum
Bir kere de burada deneyeyim dedim
Lanet olsun dedirtti🤷‍♀️

arkadaşım kendimle alakalı anlatıyorum bana bişey anlatan birinin sırrını ulu orta açmam.kendim içimi dışımı dökerim.
Ablacim sen kendinle alakali anlatiyorsun,dilimi tutamiyorum diyorsun..
O da baskasi hakkinda konusuyor,dilini tutamiyor muhtemelen.
Ortak paydaniz dili tutamamak.
Yani sen kendin hakkinda o ise baskalari hakkinda konusmaktan kendini alamiyor..
Bu yani.
Bunun cozumu:İkinizin birbiriniz hakkinda,birbirinize herhangi bir sey anlatmamasi olur :)

Ben de bi kere çok bunaldığım zamanda laf arasında ,eşimle ilgili önemsiz bi detay verdim , baktım karşımdaki durup durup aynısını söylüyor ,bir de gitmiş eşine söylemiş

O kadar alakasız bi konuydu ki dillendirmeye bile gerek yoktu, Yani şok oldum kayda değer bişey değildi çünkü

Bu tavrını beğenmedim bıçak gibi ilişkimi kestim , bir daha da konuşmadım ..

birine bişey anlattık diye özellikle ortamda bize ait olan bişeyi ısrarla paylaşmasını ben art niyet olarak görüyorum

Ondan sonra da kimseye detaylı detaysız bişey anlatmadım ,anneme kardeşime söylüyorum çok paylaşma gereği duyuyorsam

Ben sizin yerinizde olsam ,tavrın çok kırıcıydı sana anlattığım bişeyi ortamda meze yapmana gerek yoktu diye uyarırdım,gözden çıkaracağım biriyse zaten direkt iletişimi keserdim ,böyle insanları saygısız buluyorum

Ablacim sen kendinle alakali anlatiyorsun,dilimi tutamiyorum diyorsun..
O da baskasi hakkinda konusuyor,dilini tutamiyor muhtemelen.
Ortak paydaniz dili tutamamak.
Yani sen kendin hakkinda o ise baskalari hakkinda konusmaktan kendini alamiyor..
Bu yani.
Bunun temizi ikinizin birbiriniz hakkinda birbirinize herhangi bir sey anlatmamasi olur :)
ama işte onun söylediği şey söylenecek cinsten bişey değildi.

Back
X