Eşim haksız yere bana bağırdı

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
hemen kısaca anlatmak istiyorum;
ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum.
eşimin şirketi.(ama ben eşim sayesinde çalışmıyorum bende bu işin okulunu eğitimlerini bitirdim bu şirkete girdim,4 yıl sonra evlendim eşimle)
neyse ben asla eşimin mevkisinden konumundan yararlanmadım
hatta gerekmedikçe ben şu beyin eşiyim de demem..
yani demek istediğim ciddi planlı düzenli çalışan biriyim.
işimi, yaparım çıkarım
neyse eşim 1 aylık gibi bir süreyle şehir dışındaydı butün faturalarla ben ilgilenmek zorunda kaldım
1 tanesinde yanlışlık yapmışım.
bugün sabah eşim o yüzden bana kızdı
tamam kızabilir ama salak veya gerizekalı gibi bişeyler dedi..
o kadar faturaları işleri yapmışım bir tek o yanlış olmuş ama çok yoğundum o yokken
çoğu defa işleri eve taşıdım vs vs
bütün herşeyi doğru yapmışım sadece onu yanlış yapmışım tamam
ama bu onun bana bağırıp çaığırmasını gerektirirmi sizce ???

hiçbişey demedim şuan kendisine ama çok kırıldım üzüldüm ağlamak istedim hatta

hemen kısaca anlatmak istiyorum;
ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum.
eşimin şirketi.(ama ben eşim sayesinde çalışmıyorum bende bu işin okulunu eğitimlerini bitirdim bu şirkete girdim,4 yıl sonra evlendim eşimle)
neyse ben asla eşimin mevkisinden konumundan yararlanmadım
hatta gerekmedikçe ben şu beyin eşiyim de demem..
yani demek istediğim ciddi planlı düzenli çalışan biriyim.
işimi, yaparım çıkarım
neyse eşim 1 aylık gibi bir süreyle şehir dışındaydı butün faturalarla ben ilgilenmek zorunda kaldım
1 tanesinde yanlışlık yapmışım.
bugün sabah eşim o yüzden bana kızdı
tamam kızabilir ama salak veya gerizekalı gibi bişeyler dedi..
o kadar faturaları işleri yapmışım bir tek o yanlış olmuş ama çok yoğundum o yokken
çoğu defa işleri eve taşıdım vs vs
bütün herşeyi doğru yapmışım sadece onu yanlış yapmışım tamam
ama bu onun bana bağırıp çaığırmasını gerektirirmi sizce ???

hiçbişey demedim şuan kendisine ama çok kırıldım üzüldüm ağlamak istedim hatta

Ayıp etmiş gerçekten. Eşiniz bile olsa işinizle ilgili yaptığınız hatayı bu şekilde yüzünüze vuramaz. Tamam kızabilir, dikkat etseydin dyebilir ama kimse kimseye gerizekalı falan diyemez.

Ayıp etmiş gerçekten. Eşiniz bile olsa işinizle ilgili yaptığınız hatayı bu şekilde yüzünüze vuramaz. Tamam kızabilir, dikkat etseydin dyebilir ama kimse kimseye gerizekalı falan diyemez.

sabah oldu bu olay,şuana kadar ben hiçbişey demedim..
kendi masamda işimi yapıyorum şimdi..
mutlaka bir şekilde cevap vereceğim zaten
cevap derken bağırıp çağırmam da tavrımı koyacağım ama
çok üzüldüm kırıldım..
başka şeylere de sinirli sanırım benden çıkardı acısını

ha bu arada fatura için artı kdv yerine ben kdv dahil kesmişim..
600 tl gibi bir zarar oluyormuş.. hatamıda söyleyeyim

Son düzenleme:
Tavır çok önemli işte, her erkek inceliklerle donatılamıyor maalesef, mayasında da olacak. Belkide anlık bir öfkeyle ağzından çıkmıştır bilemiyorum, eşinizin karakterini en iyi siz bilirsiniz :97:

çok üzüldüm kırıldım..

Patron işçi acısından düşünürsek kızabilir. Ama asla hakaret edemez. Ona acık acık söyle; "sen bu ofiste benim patronumsun, hatalarım için üslubunca beni eleştirebilir/kızabilirsin ama asla hakaret edemezsin. Sınırını koru lütfen..." gibi

ne demek salak gerizekalı ya terbiyesizlik etmiş resmen. ne yani başka bi çalışanı yapsaydı bu lafları edebilcekmiydi de karısına etmiş birde :47::47::47::47::47::47::47::47:

Tavır çok önemli işte, her erkek inceliklerle donatılamıyor maalesef, mayasında da olacak. Belkide anlık bir öfkeyle ağzından çıkmıştır bilemiyorum, eşinizin karakterini en iyi siz bilirsiniz :97:

Patron işçi acısından düşünürsek kızabilir. Ama asla hakaret edemez. Ona acık acık söyle; "sen bu ofiste benim patronumsun, hatalarım için üslubunca beni eleştirebilir/kızabilirsin ama asla hakaret edemezsin. Sınırını koru lütfen..." gibi

normalde kocam olarak çok iyidir anlayışlıdır
sever saygılıdır,her konuda yardımcı olur bana
kalkıp yemek bile yapar

işyerinde patron olduğu içindir sanırım çok serttir,
yani herkese karşı,tabiki öyle hakeretler felanda etmez ama

bazen çok sinirleniyor ve örkesini kimseden çıkaramıyor
bana patlıyor,

ama bu sabah hakaret etmesi beni çok üzdü
bende öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedim o anda sustum masama geldim

şimdi ofisten çıktı toplantıya gidiyorum ben dedi bende hiç yüzüne bakmadım
birkaç kez daha dedi ben gidiyorum diye yine bakmadım
sonra geldi özür dilerim dedi.ben yine bakmadım
gitti..

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, lütfen konularınıza böyle başlıklar yazmayın. Eski de bir üyesiniz, sizin bu kuralı daha iyi pekiştirmeniz gerekir diye düşünüyorum. Hem bu tarz konu içeriğini belirtmeyen konu başlıkları yazmak yasak.

Konunuza dönecek olursak, gerçekten ayıp etmiş. Zaten bir insanı sırtında taşırsın taşırsın bi kere sırtından indirsen senden kötüsü olmazmış ya, siz o kadar emek gösterin uğraşın didinin, ufacık bi hatada eşiniz size böyle bi tepki göstersin... Böyle vefasızlık olmaz... umarım hatasını biran önce anlar da kırdığı kalbinizden adam gibi özür diler...

normalde kocam olarak çok iyidir anlayışlıdır
sever saygılıdır,her konuda yardımcı olur bana
kalkıp yemek bile yapar

işyerinde patron olduğu içindir sanırım çok serttir,
yani herkese karşı,tabiki öyle hakeretler felanda etmez ama

bazen çok sinirleniyor ve örkesini kimseden çıkaramıyor
bana patlıyor,

ama bu sabah hakaret etmesi beni çok üzdü
bende öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedim o anda sustum masama geldim

şimdi ofisten çıktı toplantıya gidiyorum ben dedi bende hiç yüzüne bakmadım
birkaç kez daha dedi ben gidiyorum diye yine bakmadım
sonra geldi özür dilerim dedi.ben yine bakmadım
gitti..

İnsan en kolay en sevdiğini hırpalıyor zaten.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, lütfen konularınıza böyle başlıklar yazmayın. Eski de bir üyesiniz, sizin bu kuralı daha iyi pekiştirmeniz gerekir diye düşünüyorum. Hem bu tarz konu içeriğini belirtmeyen konu başlıkları yazmak yasak.

Konunuza dönecek olursak, gerçekten ayıp etmiş. Zaten bir insanı sırtında taşırsın taşırsın bi kere sırtından indirsen senden kötüsü olmazmış ya, siz o kadar emek gösterin uğraşın didinin, ufacık bi hatada eşiniz size böyle bi tepki göstersin... Böyle vefasızlık olmaz... umarım hatasını biran önce anlar da kırdığı kalbinizden adam gibi özür diler...

tşk ederim öncelikle inşallah diyeyim..
bu arada konu başlığı derken anlamadım,ben evet eski bir üyeyim ama gerektikçe girip çıkıyorum hep
başlıklarla ilgili gerekli kuralları bulup okuyacağım..
bu konuda özür dilerim bütün kk dan

eşinizin uslubu hiç hoş degıl ,kırılıp gücenmekte cok haklısınız .

her ne kadar eşiniz olsa da iş yerınde sizin patronunuz oldugundan

yanlıs bır ıs yaptıgınızda ,sizi uyarabılır sıze kızabılır .ama asla

size hakaret etme hakkına sahıp degıldır !

bu sızın ıcınde gecerli dıger personeller ıcınde gecerlı .

Canım ben de seninle benzer bir durumdayım(henüz eşim değil sadece).
Bir problem olduğunda çözmek sıkıntlı oluyor. Çünkü aranızdaki samimiyet profesyonelliği bozabiliyor.
Görünen o ki sen profesyonelliğini koruyabilmişsin fakat eşin bunu pek başaramamış.

Ben de çok azar yedim. Eleştirdim, eleştiri aldım.. Fakat hakaret asla!
Tatlım normal bir çalışana bile hakaret edilmemeli kaldı ki sen bir bayansın ve
üstelik onun yokluğunda işleri idare etmişsin..
Bu haksızlık..

eLmayRa_ ya kesinlikle katılıyorum. Olay soğumadan tavrını koy ve
üslubuna dikkat etmesini söyle. Evinizde de tavır koyma ama üzgün olduğunu belli et,
pişman olsun ders alsın..

tşk ederim öncelikle inşallah diyeyim..
bu arada konu başlığı derken anlamadım,ben evet eski bir üyeyim ama gerektikçe girip çıkıyorum hep
başlıklarla ilgili gerekli kuralları bulup okuyacağım..
bu konuda özür dilerim bütün kk dan

Estağfirullah... Hani yazmışsınız ya "bir sorum olacak" diye, bunu yerine mesela örnek veriyorum "eşimin beni azarlaması" gibi gibi bi başlık yazsaydınız konu hakkında bir ön fikir olurdu. Zaten konu başlıkları da bu yüzden var, içeriğinde ne anlatıldığını belirtiyor...

Estağfirullah... Hani yazmışsınız ya "bir sorum olacak" diye, bunu yerine mesela örnek veriyorum "eşimin beni azarlaması" gibi gibi bi başlık yazsaydınız konu hakkında bir ön fikir olurdu. Zaten konu başlıkları da bu yüzden var, içeriğinde ne anlatıldığını belirtiyor...

saol cnm..
üzülünce acelece yazdım ondan oldu aslında..
dikkat edeceğim

Sizi anlayabılıyorum esınız tamamen haksız, Isyerının patronu Esınız ıse,evınde patronu sızsınız ama benım nacızane tavsıyem konuyu eve tasımayın..Evle/ıs meselelerını bırbırınden ayırt edebılmek gerek.Yanı kuslugunuz ıs yerınde kalsın.. Cunku hem evde hem ıste bırlıkte calısıyor olmak zor bı durum gercekten..Sadece konu uzar dıye endısemı belırıtmek ıstedım.Esınızın bu tavrına sevıyelı bı tepkı koymanızdan yanayım bende Elmayra arkadasıma katılıyorum.

Sizi anlayabılıyorum esınız tamamen haksız, Isyerının patronu Esınız ıse,evınde patronu sızsınız ama benım nacızane tavsıyem konuyu eve tasımayın..Evle/ıs meselelerını bırbırınden ayırt edebılmek gerek.Yanı kuslugunuz ıs yerınde kalsın.. Cunku hem evde hem ıste bırlıkte calısıyor olmak zor bı durum gercekten..Sadece konu uzar dıye endısemı belırıtmek ıstedım.Esınızın bu tavrına sevıyelı bı tepkı koymanızdan yanayım bende Elmayra arkadasıma katılıyorum.

evet canım haklısın.
eve taşımam zaten kesinlikle..
4 yaşında oğlum var 6 aylık ikiz kızlarım var ,evimin huzurunu bozmam kuzucuklarıma haksızlık olur.

ama evet işyerinde sınır koymam gerek bir şekilde .. yoksa bugün yaptığı şey çoğalır büyür tekrarlanabilir..

yanlış yapmış tabiki, ayrıca sadece eşin oldugu için değil, bi iş veren çalışanına da gerizekalı falan dememesi lazım hatasını gösterirsin ama kendi çalışanına hakaret eden patronlardan tiksiniyorum iğrenç bir davranış bence.

çok üzüldüm kırıldım..

sanki çok büyük yanlış yani,
fatura sahibine ulaşıp iptal edemiyor musunuz?
kaldıki şirket size aitmiş, BARİ SÖYLEYİNDE 600TL Yİ MAAŞINIZDAN DÜŞSÜN.

Back
X