Eşim halen aynı

hayirlisiiiii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
192
49
13
29
Kızlar üç gün önce konu açmıştım eşim yemi bilgisayar aldı hiç kalkmıyor dün sinirlendim Bırak artık şunu ya dedim o da çocuk dediğim dedi ben de yattım uyudum bugün uyandık şimdi yine bilgisayar başında yani rahatsız olduğumu da biliyo biraz ara verse rahatlicam da rahatsiz olduğumu bile bile yapmasına dayanamıyorum

Kızlar üç gün önce konu açmıştım eşim yemi bilgisayar aldı hiç kalkmıyor
konuyu da ekleyelim. Eski konunuza nerden bilelim sizin

konuyu da ekleyelim. Eski konunuza nerden bilelim sizin

Yazıyordum tam yanlışlıkla paylaştım kusura bakmayın 😂

Bilgisayar başında iken zaman algısı kayboluyor. Ben olsam büyük bir kronometre alır, bilgisayarla oynamaya başladığında çalıştırıp, gözünün önüne koyardım. Böylece PC başında ne kdr zaman geçirdiğini kendi algılamış olurdu. Bi umut belki çare olur.

Bilgisayar başında iken zaman algısı kayboluyor. Ben olsam büyük bir kronometre alır, bilgisayarla oynamaya başladığında çalıştırıp, gözünün önüne koyardım. Böylece PC başında ne kdr zaman geçirdiğini kendi algılamış olurdu. Bi umut belki çare olur.
Bilmiyorum ya normalde çok ilgiliydi bi bilgisayar yüzünden günlerdir konuşmuyoruz .memletimde değilim doğudayız tek başımayım zaten çevrem de yok burda yalnız kalıyorum gün boyı

Yazıyordum tam yanlışlıkla paylaştım kusura bakmayın 😂
Ben de erken davrandım sanırım :D
Bilgisayar oyunu oynayanlar böyle. Zaten bir oyuna başladıklarında en az yarım saat bitmesi 2 3 el oynasa zaten saatleri buluyor. Kendi oto kontrolünü sağlayamıyorsa beraber olduğunuz saatlerde bilgisayarda oyun oynamamasını söyleyebilirsiniz.
Benim eşim de oynar ama abartmaz mesela

Bilsiyari yeni almis adam onun hevesini almaya calisiyordur belkide 3-5 gun daha karisma bakalim belki duzelir

Benimki bilgisayar tamircisi. Tüm gün PC açıktır. Ama ben onunla konuştum. Benimle sohbet ederken pc kapat ve bana odaklan diye. Kabul etti. Şimdi hala tüm gün başında ama bir saat kadar sohbet ederken kapatıyor. Gerisine de ben karismiyorum.

Ben de erken davrandım sanırım :KK70:
Bilgisayar oyunu oynayanlar böyle. Zaten bir oyuna başladıklarında en az yarım saat bitmesi 2 3 el oynasa zaten saatleri buluyor. Kendi oto kontrolünü sağlayamıyorsa beraber olduğunuz saatlerde bilgisayarda oyun oynamamasını söyleyebilirsiniz.
Benim eşim de oynar ama abartmaz mesela
Tv ve telefonu bırak dediğimde bırakıyodu bilgisayar da öyle olur sandım ve hüsran oldu hem bırakmıyo hem bırak diyince tribe giriyo ne yapacağımı bilmiyorum yeni diye mi bu kadar bağımlı yoksa hep mi böyle olucak diye korkuyorum

Benimki bilgisayar tamircisi. Tüm gün PC açıktır. Ama ben onunla konuştum. Benimle sohbet ederken pc kapat ve bana odaklan diye. Kabul etti. Şimdi hala tüm gün başında ama bir saat kadar sohbet ederken kapatıyor. Gerisine de ben karismiyorum.
Sizin eşinizin işiymiş en azından öyle teselli olursunuz ama benimki öylesine

Tv ve telefonu bırak dediğimde bırakıyodu bilgisayar da öyle olur sandım ve hüsran oldu hem bırakmıyo hem bırak diyince tribe giriyo ne yapacağımı bilmiyorum yeni diye mi bu kadar bağımlı yoksa hep mi böyle olucak diye korkuyorum
Tabi bir de yeni olduğu için şu an heves etmiştir. Eğer aynı şekilde devam ederse müdahale edersiniz.

Bırakın oynasın niye bu kadar problem yaptınız ki siz bunu? Evlisiniz diye her dakika sizinle ilgilenecek diye bir sartimi var. Kaldi ki yeni almis daha bilgisayari
Sizde bi film izleyin, diziye başlayın ya da hoşlanacağiniz tek başınıza keyifli vakit gecireceğiniz baska birşeyler bulun kendinize

Bırakın oynasın niye bu kadar problem yaptınız ki siz bunu? Evlisiniz diye her dakika sizinle ilgilenecek diye bir sartimi var.
Sizde bi film izleyin, diziye başlayın, ya da hoşlanacağiniz tek başımıza keyifli vakit gecireceğiniz baska birşeyler bulun kendinize
Hiç bi şekilde kalkmıyor başından sürekli oyunda benimle şu an ilgilenmemesinden çok sürekli böyle olucak diye korkuyorum

Back
X