• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tepkisizliği

Yani ikinizde yoruluyorsunuzdur cok normal bizde esimle birbirimize sunu da yapsana bunu da alsana bulasiklari yikasana modundayiz birbirimize bana normal geldi dialogunuz. Zaten 7 yıldır normal gelmeseydi size soylerdi. Size karsi da bi tepkisi yok zaten sorun yok yani

Bu süreç gerçekten çok yorucu oluyor. O konuşmadıkça daha çok derinleşiyor.
Özür dilerseniz sorun çözülür. Siz de biliyorsunuz buraya yazdığınız davranislarin yanlış olduğunu. Daha bu davranislari yaptıktan en geç 2 saat içinde özür dilemeliydiniz. Her biri için ayrı olarak. Özür ille de cok büyük bir olay çıktığında dilenmez. Karşı tarafı incittiyseniz bu yeterlidir.

Emir kipleri hiç sevmez kimse. Alsana götürsene bıraksana getirsene üslubunuzu düzeltin de eşinizle aranız soğumasın.
Siz eşinden önce kalkıpta eşini işe bırakıp eve dönebilirdin çocuğu babası bakmış siz ev hanımısınız galiba sizin ilgilenmeniz gerekmez miydi?

Merhaba Eşimin bu aralar durgunluğu üzerine fikirlerinizi merak ediyorum. 3- 4 gündür temel şeyler dışında çocukların ihtiyacı dışında benimle çok iletişimde değil. Bu noktaya gelene kadar yaşadıklarımızı aktarayım.
olay öncesinde bir akşam çocuklar yattıktan sonra kitap okuyordum o da telefonunda takılıyordu. Biraz ses gelince rahatsız oldum şu telefonu kıssana dedim. Bir şey demedi kıstı ben yatıyorum dedi gitti yattı. Ertesi gün kardeşim bizdeydi bir şeyler içtik yedik uykum geldi ben yatayım dedi. Tam salondan çıkarken şu bardakları da tabakları da mutfağa götürsene dedim. Durdu baktı baktı sonra geldi aldı gitti yattı. (normalde hep götürür)
Sonraki günde yarın arabayı bırakır mısın çocuklarla çıkarız dedim. Tamam dedi. Sabah yazdım arabayı bıraktın mı diye çocuk gece uyanınca onunla ilgilendim uyuyamadım sabahta geç kalktım işe yetişemem diye bırakmadım dedi. Bende söylendim erken kalkabilirdin, bırakabilirdin, biraz geciksen bir şey olmazdı vs dedim.

O günden sonra durum bu çok iletişim kurmuyor.
Son söyledikleriniz ile mum dikmişsiniz resmen, çok kabasınız.
Adam gece kalkıp çocukla ilgilenmiş, işe geç kalmış. Siz hala erken kalkabilirdin demişsiniz çok iticisiniz kusura bakmayın

Back
X