- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
ewlılığin ilk zamanları kedı köpek gibi olursun sonradan düzelirr:))o hep stresli cnm ya ben napiyim bide onla mı ugrascam zaten derdim var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewlılığin ilk zamanları kedı köpek gibi olursun sonradan düzelirr:))o hep stresli cnm ya ben napiyim bide onla mı ugrascam zaten derdim var
oylemi cnm siz düzeldiniz mi.nasıl yoluna girdi kiewlılığin ilk zamanları kedı köpek gibi olursun sonradan düzelirr:))
bılmıom kı..zamanla adamla uğraşacak halın kalmıo bıkıosun:)))oylemi cnm siz düzeldiniz mi.nasıl yoluna girdi ki
cok hossun cnm.sşu halimle bile güldürdün beni cok yaşa.bılmıom kı..zamanla adamla uğraşacak halın kalmıo bıkıosun:)))
fazlada takma sonuçta sen onun çocuğunu taşıosun o senı dşünsüncok hossun cnm.sşu halimle bile güldürdün beni cok yaşa.
uyuyacam ben tatlişkoooo:)))fazlada takma sonuçta sen onun çocuğunu taşıosun o senı dşünsün
tamam cnm iyi gecelruyuyacam ben tatlişkoooo:)))
Gözün aydın, kolayca, sağlıkla kucağına al İnşallah.mrb arkadaslar bebeğimin cuk sukur saglıklı oldugunu ogrendim.esimde 15 gün konusmadım bu süre içinde aradı acmadım.msjlar attı özür diledi .sonrasında gönlümü almayı basardı ama tabi yinede güvenmiyorum beni üzmeyeceginin garantisi yok biliyorum.temkinli yaklasıyorum
Bi arkadaşım anlattı, bi genç kız psikoloğa gitmiş babamdan nefret ediyorum sebebini bilmiyorum iyi bi insan anneme bana iyi davranır ama içimden sevemiyorum diye. Psikolog hipnoz yöntemiyle kızın anne karnındaki haline inmiş ve kız ne anlatmış biliyor musunuz annesi ona hamileyken babasıyla tartışmışlar ve adam "seni de karnındakini de istemiyorum defolun" demiş o çocuğa okadar etki etmiş ki bu sözler ,babasını kabullenemiyor sevemiyormuş şimdi . Anne karnındaki bebek herşeyin farkında ama baba olacak mallarda beyin yok!Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
yahu kadının derdi kendne yeter ne alaka şimdi.üstelik yazmşta olmasam ne yazar diye..Duruma yorum yapamayacağım çünkü son cümlelere takıldım. İngilizce işletme mezunu olmak neyi değiştiriyor? Size yapılmaz da lise mezununa yapılır mı yani.
evet "ingilizce işletme mezunu" na asla yapılmamalı bu..olacak iş değil..nasıl bi ego dur bu sizdeki merak ettim..?Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
istersen ilkokul mezunu ol bunun mezunlukla ilgisi yok eşinin patavatsızlığı terbiyesiyle ilgili bir durum kendini geliştiremedikden sonra istersen profesör ol insanlık kişilik oluşabilsin bu eşinde yokmuş geçmiş olsunSuan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..