eşim hastalandı yanlız olmak benı çok korkutuyor

eşine çok geçmiş olsun canım acil şifa diliyorum
benim iki kuzenimde epilepsi hastasıydı ankarada beyin ameliyatı geçirdiler şimdi ikiside çok iyi bir sıkıntıları yok
umarım eşinde şifa bulur canım

canım eşin için üzüldüm çok geçmiş olsun bende eski bir epilepsi hastasıyım biliyorum yaşadıklarını yanında telaşlanır korkar isen onun kendisine güveni kalmaz artık hiç yalnız sokağa bile çıkamaz zaten nöbetten sonra 2 gün kendine gelemez kas ağrısından dikkat et sakin ol zaten nöbet geçiriken ne yapacaksınki hiç sadece tahta kaşık bulundur hemen ağzına koymak için sakın havlu falan koyma boğulur sen elinide sokma elini parçalar dişleri o şiddetle yazıların hepsini okumadım nerede olduğunu bilmiyorum ama 10 sene öncesinde hacettepede serap saygı var ona gidin piridir her dr ilacı verdi kullanıyor geçecek değil geçer eğer ilaç kullanıp hala nöbet geçiriyorsa dozu olmamış olabilir iyi haberler bekliyorum inşlh.....

Son düzenleme:
Geçmiş olsun sağlığına kavuşur inşallah.
Eşiniz bayıldığı zaman siz olabildiğince soğukkanlı olmalısnız.
Siz panik o panik .Biriniz ötekini dengelemelisiniz.

hiç korkma canım Allah'ın izniyle eşine birşey olmaz..
güçlü ol.. iyi ol ki eşine güç kuvvet olasın.
Allah yarımcınız olsun..

Allah acil sifalar versin canim
elin kolun bagli yaninda kimse yokmus,cok zor bi durum
ama senin yapabilicegin en dogru sey
1.bi arkadsinda dedigi gibi dozu tutmamistir,doktora gidip doz ayarini ayarlatmak
2.internetten boyle durumlarda nasil davranmali gerektigini okuyup bilgi edinmek

bol bol bilgi edin,nasil mudahale etmen gerektigini ogrendiysen strese girmessin,ve bu senin icinde o haldeki kocan icinde olumlu olur

sağol canım sizedegeçmiş olsun eşimi şimdi uyandırsam daha çok kızar vede gıtmezde ama sen yınede bana ozelden ilacının adını yanı ınenın adını verebilirmisin bıyere not alayım belki lazım olur bugun olmasa bıle baska zaman tekrar sağol

cvp biraz geç oldu kusura bakmayın:17:
mutlaka bilginiz vardır epilepsi oldukça dikkat isteyen bi hastalıktır hastaların ilaçlarını düzenli kullanması (günlük kullanıyorsa hergün aynı saatte içilmesi)
çok önemlidir ama buna ragmen malesef hastalar genelikle psikolojik durumlarına baglı olarak nöbet geçirebiliyor
kardeşimde düzenli olarak ilaç kullanıyor fakat bu nöbetinde doktor ilacın dozajının düşük gelmiş olabilecegini söyledi ve arttırdı belki sizdede böyle bi durum sözkonusudur ihmal etmeden doktorunuza danışın bence.
acil serviste yapılan igne için yardımcı olamıyorum malesef bizde ismini bilmiyoruz agır yada dikkatli kullanılması gereken bi igne sanırım doktor paylaşmadı
:50:

................................................

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun canım. hastalıkla ilgili bilgim yok ama inşallah şifası vardır. sen yinede telefonunda bide buz dolabı üstünde yakın hastanelerin numaralarını bulundur.

benim eşimde 2 haftalık evliyken mide kanaması geçirdi bir anda lavabo kanla doldu ve banyoda yere yattı. üst kattaki komşuya gittim çünkü adresi ezbere bilmiyodum. o sırada küçük çocuğu ağlıyodu kapıyı kendi açmayınca ağlıyommuş annesi öyle deyip dur çocuk açsın deyip kapıyı kapattı. suratımın halinide gördü ağıyodum. bende indim aşşağı kayınvaldemi aradım tabi oda panik. ambulans istemek için bağırark kasaba girmiş sonra ambulansla geldi. dışarı koşup yardım istemeliydim belki ama o kapı kapanınca çaresiz hissettim kendimi. kadında çarşaflı erkeklere göstermiyo kendini. inip sormadı bile. sonra kocası baya kızmış. ev sahibimiz oluyolar. ambulans gelene kadar bir pencereye koştum bir eşimin yanına nefes alıyomu diye bakmaya öleceğinden okadar emindimki. çok şükür bişey olmadı. ameliyat oldu zor bi süreçti ama 4 yılı geçti mideside iyi artık.

hatta hastanede falan ozaman ağladığımız bazı şeyleri artık gülerek anlatıyoruz.

inşallah sizde bu hastalığı yenersiniz. acil şifalar inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, seni en iyi anlayanlardan biride benim. Benim eşimde epilepsi hastası. Senle öncesinden de bu konu hakkında konuşmuştuk.
Eşimin nöbetleri çok ağır geçiyor, hatta peşpeşe oluyor. Hemen ambulansı arıyoruz. Onu öyle görmek benide çok üzüyor:14: inan sırf bu yüzden psikolojim bozuldu desem yeridir. İnşallah eşinin durumu iyidir, muhtemelen hafif şekilde geçirmiş, benim eşim çok ağır geçiriyor, o gece hastanede kalıyor.
Eğerki nöbetleri arttıysa ilaçlarını doktor arttırabilir. Doktoruna gidin isterseniz.
Rabbim kötü hastalık, büyük dertler vermesin diliyorum. Daha beterinden korusun inşallah.Tekrar geçmiş olsun.
Sevgiler.

Allah eşini sana seni eşine bağışlasın, şükür ki tedavisi ilacı var, strese girmicek çok yorulmıcak sende dirayetli durup o anlarda yanında olucaksın, üniversitede bi arkadaşım vardı epilepsi hastası olan, ilaçlarını düzenli kullanırdı kontrollerine giderdi ve okul boyunca hiç nöbet geçirdiğine tanık olmadım,tekrar geçmiş olsun canım

Allah acil şifalar versin eşinize.
Bu konuda yeterli bilgi edinirseniz, atak zamanında ne yapılması gerektiğini tam olarak öğrenirseniz zamanla daha kolay gelir size sabretmek.
Atak geçireceğim diyede kendisini kasmaması lazım, bu da Allah korusun atağa neden oluyor.

biras geç oldu ama hepinize vermiş olduğunuz destek maillerinden dolayı çok teşekkür ederim.eşimin ilacı aslında yeterli sadece eşim çok stresli bi işte çalışıyor ve sağolsun patronlarıda yeri geliyor hastalığıyla bile dalga geçiyorlar öyle ınsanların yanında stresde olmamak mumkun değil sanırım oyüsden böyle ufak ataklar geçiriyor bende o teleş yaptığından elim ayağım birbirine karışıyor.ayrıca istanbulda oturuyorum doktorumuzuda yeditepe üniversitesiden bi prof.bayan. çok iyi birisidir.Eşim hastalığını pek öenmsemiyor sanırım sıkıntımızda burada başlıyor. tekrar hepinize teşekkürler.

Back
X