esim hediye almis degisim yapsam ayip mi olur sizce nasil ?

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Esim saat merakim oldugunu biliyor ona lacivert kordonlu spor bi saat istedigimi soylemistim oda alip surpriz yapmis simdi degismem ayip olur mu yada kullansam sizce nasil
Ben begendim ama bilegim cok ince oldugu icin iri kaldi gibi geldi
Yorumlariniza ihtiyacim var

Eklentiler

• 14078_0.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 561
  • photostudio_1481957127660.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 602
  • photostudio_1481958146149.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 523
Bence çirkin durmamış. Gayet hoş görünüyo. Güle güle kullanın

Boyle buyuk saatlerin ayri bir havasi var, egreti durmuyor bence.

Ama begenmediginiz icin degisim yapmak karsi tarafi kirabilir.

Ben cok zor hediye begenen biriyim. Hatta cok nadir begenirim bana alinan hediyeleri. Ama hic degisim yapmadim, empati kuraraktan. En fazla paketiyle hic kullanilmamak uzere kenara ayirdim

Tesekkur ederim kizlar hani o cok begenip almis degismek fikri pek icine sinmedi hemde bi tarz yoktu kotlarla iyi olur dedim ama eminde olamamistim saolun

Ben zaten bi tarz istemis bunuda tarif etmistim sadece bilegim cok ince oldugu icin fazla buyuk geldi ama alisirim yaa dedigin gibi degismek kirar belki esimi sonucta nadir hediye alan biri hevesi kirilmasin:)

Bana hediyeyi degistirmek hoş gelmiyor. Ikimizde öyle bir hareket yapmadik hiç. Saatte kötü görünmüyor bence kullanabilirsiniz.

bence saati dğeil yüzüğü değiştirin :)
Yorumunu görünce tekrar açtım, dikkat etmemişim..
Genelde öyle kalın kullanıyorlar alyansları, ben seviyorum benimkide kalın olanlardan ama sade olmalı tabii..

Ayrıca konu sahibi beğenmediğinden değilde, yeni hediyesini bize göstermek için açmış konuyu diye hissettim nedense
Ayrıca bdv ne alaka onuda çözemedimya..

Güle güle kullanın, ne diyelim ?

Son düzenleme:
ben adama kaç senede sadece bir demet papatya aldırabildim o da doğum günümde; senin adam gidip guess ten çok şık bi saat almış hem de sen zevkini söyledin diye. bence değiştirmen ayıp olur ve hevesini kırabilir. ayrıca saat çok hoş. ben olsam beyaz sade şık bi gömlek rose rengi takılar ve lacivert bir kotla kullanırdım çok hoş dururdu fikrimce.

eliniz bileğiniz maşallah bu arada ince ve zarif görünüyor saat yakışmış.

güle güle kullan canım.

Aynen bende oyle dusunuyorum dusunmus oncelik etmis arti ben boyle tarif etmistim istedigim saati

Aynen düşünmüş olması yeter bence, hediye sonuçta eşinden bir kuru dal bulamayanlar var hem birazdan gelirler sana saymaya .

Eşim hediyemi değiştirse, niye degistirdin diye asla laf söylemezdim ama icten içe burulurdum beğenmedi diye. Çunku insan alırken bir hevesleniyor, begenicek filan diye en azindan bende öyle
Kullanin gitsin, kullanilmayacak gibi bir saat değil. Gayet hoş. Güle güle kullan.

Yoo zaten begenmedim demedimki zaten bu sekilde tarif etmistim sadece eger kaba durduysa degisim sansimda varken fikir almak istedim burda daha cok cevaplanma durumu var diye bu bolume yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…