- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ben zaten bi tarz istemis bunuda tarif etmistim sadece bilegim cok ince oldugu icin fazla buyuk geldi ama alisirim yaa dedigin gibi degismek kirar belki esimi sonucta nadir hediye alan biri hevesi kirilmasin:)Boyle buyuk saatlerin ayri bir havasi var, egreti durmuyor bence.
Ama begenmediginiz icin degisim yapmak karsi tarafi kirabilir.
Ben cok zor hediye begenen biriyim. Hatta cok nadir begenirim bana alinan hediyeleri. Ama hic degisim yapmadim, empati kuraraktan. En fazla paketiyle hic kullanilmamak uzere kenara ayirdim
Aynen bende oyle dusunuyorum dusunmus oncelik etmis arti ben boyle tarif etmistim istedigim saatiBana hediyeyi degistirmek hoş gelmiyor. Ikimizde öyle bir hareket yapmadik hiç. Saatte kötü görünmüyor bence kullanabilirsiniz.
Bak o kesin iste :) 10 senelik bi alyans artik vakti geldi bencede:)bence saati dğeil yüzüğü değiştirin :)
Yorumunu görünce tekrar açtım, dikkat etmemişim..bence saati dğeil yüzüğü değiştirin :)
Aynen bende oyle dusunuyorum dusunmus oncelik etmis arti ben boyle tarif etmistim istedigim saati
Yoo zaten begenmedim demedimki zaten bu sekilde tarif etmistim sadece eger kaba durduysa degisim sansimda varken fikir almak istedim burda daha cok cevaplanma durumu var diye bu bolume yazdimYorumunu görünce tekrar açtım, dikkat etmemişim..
Genelde öyle kalın kullanıyorlar alyansları, ben seviyorum benimkide kalın olanlardan ama sade olmalı tabii..
Ayrıca konu sahibi beğenmediğinden değilde, yeni hediyesini bize göstermek için açmış konuyu diye hissettim nedense
Ayrıca bdv ne alaka onuda çözemedimya..
Güle güle kullanın, ne diyelim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?