eşim hem suçlu hem güçlüyü oynuyor

anneyim78

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
184
29
18
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir konu açmıştım eşimle sütlaç yüzünden tartışmıştık o günden beri de konuşmuyoruz. Özür dilemedi ama konuşmaya çalıştı fakat ben sorduğu şeylere kısa ve net cevaplar verdim onun dışında hiç sohbetimiz olmadı. Gerçekten çok kırıldım ve bunu fark etmesini istedim. Ama sanırım o fark etmedi ya da kendini haklı görüyor bilemiyorum. Özür dilemedi konuyla ilgili gönül alır şekilde konuşmadı hatta konu o günden beri hiç açılmadı bile. Hadi hepsini geçtim insan bugünü değerlendirip gönlümü almaya çalışırdı ama o da yok ufak bir mesaj dahi atmadı. Tabii bende atmadım çünkü kırılmakta haklıyım o yüzden benim kutlamam onu daha da fazla şımartırdı. Acaba ne yapmaya çalışıyor bu adam hala kendini haklı mı görüyor? Bu arada yanlış anlaşılmasın sevgililer günümü kutlamadığı için değil hala hatasının farkına varamadığı için öfkeliyim ona açıkçası.

susmaktan anlamıyorsahala kırgın olduğunu dile getir. aile içi huzursuz bir ortam hiç çekilmez.

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bir konu açmıştım eşimle sütlaç yüzünden tartışmıştık o günden beri de konuşmuyoruz. Özür dilemedi ama konuşmaya çalıştı fakat ben sorduğu şeylere kısa ve net cevaplar verdim onun dışında hiç sohbetimiz olmadı. Gerçekten çok kırıldım ve bunu fark etmesini istedim. Ama sanırım o fark etmedi ya da kendini haklı görüyor bilemiyorum. Özür dilemedi konuyla ilgili gönül alır şekilde konuşmadı hatta konu o günden beri hiç açılmadı bile. Hadi hepsini geçtim insan bugünü değerlendirip gönlümü almaya çalışırdı ama o da yok ufak bir mesaj dahi atmadı. Tabii bende atmadım çünkü kırılmakta haklıyım o yüzden benim kutlamam onu daha da fazla şımartırdı. Acaba ne yapmaya çalışıyor bu adam hala kendini haklı mı görüyor? Bu arada yanlış anlaşılmasın sevgililer günümü kutlamadığı için değil hala hatasının farkına varamadığı için öfkeliyim ona açıkçası.

nasılsa konusacak :)))) nasılsa :))))) ne reye kadr bole gıtcek ınsan sıkılır bea aynı catı altında dusman gıbı ben bır yarım saat zor dyanıyorm

Kırgın olduğumu dile getirmeye kalksam yeni bir tartışma ortamı oluşacak belli ki adam hala burnundan kıl aldırmıyor çünkü.

ee nereye kadar böyle devam edicek peki.bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi hikayesine çevirmeyin. sukunetle çözülmeyeceği de belli iletişim dışında bir çözümü yokki zaten. tartışmada çıksa mecbur konuşmanız lazım

tek çaren konuşmak canım başka yapcak bişey yok.kendinden taviz vemeden neler hissetiğini falan anlat ona.bırak yeni bi tartışma çıkacaksa çıksın.böyle daha çok sinir olur insan yaa.akşam gelince konuş bence.tabiki bu özel günü değerlendirmesi lazımdı bencede.hazır barışmak için güzel bi gün sonuçta.ama erkeklerin genel öküzlüğü işte napcan canım yaa.tartışma çıkmasından çekinme bence.kendini sıkıntıya sokup sinir olacağına o sinir olsun salla

tek çaren konuşmak canım başka yapcak bişey yok.kendinden taviz vemeden neler hissetiğini falan anlat ona.bırak yeni bi tartışma çıkacaksa çıksın.böyle daha çok sinir olur insan yaa.akşam gelince konuş bence.tabiki bu özel günü değerlendirmesi lazımdı bencede.hazır barışmak için güzel bi gün sonuçta.ama erkeklerin genel öküzlüğü işte napcan canım yaa.tartışma çıkmasından çekinme bence.kendini sıkıntıya sokup sinir olacağına o sinir olsun salla

Yorumun için teşekkür ederim. Bu akşam ancak çocuklar uyuduktan sonra konuşabilirim. En azından tartışma çıkarsa da duymamış etkilenmemiş olurlar.

valla evlenince ögrendımkı,hıcbıseyı uzatmıcaksın..

sevgılıyken yapabılıyorduk oyle trıplerı,kusmelerı..şimdi 1-2 gun kus kalıyosun..

sonra mecbur konusuyosun..özür beklersen,coook beklersın..

o nıye kustuğunu bıle unutmustur

sana yoru yazacaktim tam ama millan arkadasimin bu yorumunu gorunce vazgectim cunku ayni olacakti evet arkadasin dediklerine harfiyen katiliyorummm evlendikten sonra hic biseyi uzatmiycaksin ondanda ozur falan bekliyorsan daha cokkk beklersin erkeklerin dogasi bole maalesef

Senin neye kustugunu bile bilmiyodur farketmesini bosuna bekleme derim cunku bu imkansiz bence sende icine dert edip gunlerini zehir etme

Evin icinde kus kalmak kadar kotu bisey yok ya insan hayattan beziyor sen bence asil davran kus kalmamaya calis hayati zorlastirma bir sekilde sonucta barisicaksiniz eziyet cektirmene gerek yok kendine baristikdan sonra seni ne kdr kirdigini guzel bir dille anlat tatli dil yilani deliginden cikarir canim. Hatasini anlamasini falanda bekleme ben iki senedir bunu cok iyi anladim kocalar hata falan anlamiyor bacim olan bize oluyorrrr:26:

Son düzenleme:
Neye küstüğümü gayet iyi biliyordu cuma akşamı eve gittiğimde benden sonra elinde bir poşetle geldi mutfakta yemek yaparken içeride hazırlık vardı kalpli kırmızı bir pasta alimış üzerine de özür dilerim seni çok seviyorum aşkım yazıyıordu bütün gün unutmuş gibi davrandı süprizizni akşam yaptı.

Back
X