Yok be. İki soru sordum, sağ olsun cevapladılar. Konu her anlamda kapandı.
Üzerine biraz geyik yapayım dedim; Ama kk ortamı, "sandalyenin bacağı" cümsesinin ayıp sayıldığı 19. yy victoria dönemi ingilteresi gibi olduğundan amacından saptı.
İlk önce geyiği yaptığım kişi satışı koydu

Geyik de bu, alıntılıyorum;
Biraz geç oldu ama evet, dediğim gibi izdiham çıktı.
Ayyy evet kızzz, beni önce hani lan kannn diye dövdü, sonra jinekoğa götürdü, rapora inanmadı gene dövdüüü... Hay allahım ya.
"Saygı" kavramı konusunda sıkıntım olduğu doğru("Hoşgörü" kavramı daha bi sempatik bence). Saçma ve boş yere kasıntı gibi geliyor. Etraftaki çoğu kişinin saygı duyduğu şeylere ben duyamıyorum ne yazık ki, önce mantığıma yatması lazım. Aynı şekilde bunları gözüme sokmaya çalışanları da sallayamıyorum.
Diğer yandan, benim kişiliğime, bedenime bir saldırı olmamışken niye "gururum, kişiliğim, karakterim..." diye savunma pozisyonuna çekileyim ki?
Evet bazı şeyleri adamdan sakladığım doğru. Ama kaç kadın her şeyini anlatıyor? Ben en azından dürüstlük edebiyatı yapmadım hiç bi ortamda.
Cinsellik kompleksim falan da yok(bence işn normal hali benimki). Sadece "Düğüne 1 ay kala birbirimizi özleyelim" diye bir söz vermiştik. Uygulamada biraz sıkıntı yaşıyorum işte.
Orada çuvallanacak bişi yoktu ki. hatta benle bile ilgili değildi; "Çocuk şans işi, bazen onca denemede olmaz; bazen de cinsel birleşme bile olmadan dış gebelikle olur" yazdım. Dış gebelik olarak s.perm'lerin v... yüzeyine bulaşıp kendi yolunu bulmasını kastettim. Çünkü varmış böyle bi durum. Sen "dış gebelik nedir?" diye sorunca böyle bilinir bi kavrama cevap verme ihtiyacı hissetmedim. Çünkü sezgilerim bana "iyi niyetli bir soru" olmadığını söylüyordu.