Eşim hep kendi istekleri doğrultusunda hareket ediyor

elifelif12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
135
0
46
Ankara
merhaba;

benim eşimin cinsel sorunları var.bu yüzden çok sık tartışma çıkıo tedaviyede yanaşmıo
hep kendi istekleri doğrultusunda hareket edio yine dün aksam bu sorunu yüzünden bana tokat attı
yani kendisi basaramadığı için bana kızdı ben de niye vuruosun die kızdım ki bu ilk deil sürekli oluo
bana bağırdı çağırdı tabi tokat olayı devam ediyor.

ve sonunda bana seninle birlikte olcam die senin azının kokusunu mu çekecem dedi ve ardından ağıza alınmaz küfürler

:( boşanmayı düşünüyorum ama onun bu sorunları yüzünden pskolojısı bozuk biliorum

off yaa ne yapmam lazım bugün konuşmadım onunla daha salonda yat dedim almadım odayada ne yapacağımı bilmiorum akıl verin nolurr.

o nasıl bi sinir öyle....
kendi eksikliğinin acısı nasıl senden çıkartır...
madem çok rahatsız bu konuda gitsin tedavi olsun...
cehaletmi desem ne desem bilemedim...
karısına küfür etmek ne demek...
herkesin kendine göre var problemleri....
kime sorsan psikolojisi bozuk psikolglara gidiyolar ilaç kullanıyolar tedavi oluyolar..
bu ayıp değil günah değil...
kimse hiçbi konuda tedavi olmasın dövsün sövsün birbirini o zaman...
kusura bakma canım benim çok üzüldüm durumuna çokta sinirlendim eşine....
allah yardım etsin sana...
devamı gelmez bunların inşallah...

hemde nasıl sinirli ya eşim benim babama ben yapamıosan gir-tsin başkasıyla yapsın dedi ya böle bişi varmı ya
boşanmayı düşünüorum 3 yıllık evliyim çocuğumda yok
bundan bana koca falan olmıcak herhalde

ne yapıp et tedavi olmasını sağla. belli ki psikolijisi bozulmuş sorunu çözemedikçe daha da sinirli olucak seviyorsan kazanmaya çalışacaksın.

ne yalan söyliyim,o bana tokat atsaydı bende yapıştırırdım ona tokadı
hem suçlu hem güçlü..

hemde nasıl sinirli ya eşim benim babama ben yapamıosan gir-tsin başkasıyla yapsın dedi ya böle bişi varmı ya

babanıza bu konudan neden bahsettınız.hıc bır damat boyle bır konuyu kayınpederıyle konusmak ıstemez degıl mı.kaldı kı zaten sınırlı esınız.

yuhh diyorum walla ..babaniz üzerine falan atlamistir heralde..walla bosan demek kolay ama cocuk yok madem siz bilirsiniz kendizi düsünün önce ..bu dunyaya bir kere geliyor insan..

valla ben dayanamadım vurdum ya

ama o beni haşat etti resmen kollarım sırtım her yerim ağrıo ya

adam resmen top gibi oynuo benimle

sonrada sana zarar vermek istemiorum dio daha ne yapacaksa

yuhh diyorum walla ..babaniz üzerine falan atlamistir heralde..walla bosan demek kolay ama cocuk yok madem siz bilirsiniz kendizi düsünün önce ..bu dunyaya bir kere geliyor insan..

babam cok kızdı dövecekti nerdeyse ondan sonrada nefret ettiler zaten annem de babamda sevmiolar artık onu

babam herseferinde gel dio

aslında eşim babasına çekmiş aynı şeyleri kaynanamda yaşamış

banada ben çektim sen çekme canı cehenneme onun bırak gitsin dio

bende çok soguyorum ondan

esınızın cınsel problemlerı var.bu konu aıle ıcınde herkesın agzında.ne kadar buyuk psıkolojık sorunlara neden oldugunuzun farkında mısınız?anne baba ya da kayınvalıde cozemez boyle sorunları.sadece sorunun buyumesıne neden olur.hatanın buyuk kısmı da sızde.

bugun abisi geldi çorumdan aksam oraya gidecektik işten çıkınca

gitmek istemiyorum ama onlarıda huzursuz etmek istemiorum onlarda bıktı bizim kavgalarımızdan

ama ne diyeceğimide bilemiorum adamlar ayda yılda bi gelio sonuçta

esınızın cınsel problemlerı var.bu konu aıle ıcınde herkesın agzında.ne kadar buyuk psıkolojık sorunlara neden oldugunuzun farkında mısınız?anne baba ya da kayınvalıde cozemez boyle sorunları.sadece sorunun buyumesıne neden olur.hatanın buyuk kısmı da sızde.

ben kımseye söylemedim herkeze kendisi anlattı bende cok kızdım

dedim ya babama ben yapamıosam gitdin başkasıyla yapsın dedi babamlar ilk öle öğrendi

ne oluo dediler oda anlattı

babam cok kızdı dövecekti nerdeyse ondan sonrada nefret ettiler zaten annem de babamda sevmiolar artık onu

babam herseferinde gel dio

aslında eşim babasına çekmiş aynı şeyleri kaynanamda yaşamış

banada ben çektim sen çekme canı cehenneme onun bırak gitsin diobende çok soguyorum ondan

Vallahi ben de aynısını diyeceğim arkadaşım.
Şimdi bekara karı boşaması kolay diyecekler, evlilik bu iyi günde kötü günde diyecekler,acımasız diyecekler belki ama bu böyle
Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez.
Hadi adamın psikolojisi bozuk anladık da, kendi eksikliği yüzünden sen dayak yemek zorunda mısın?
Gitsin tedavi olsun madem, sana zarar vermek istemeyen gider tedavi olur.
Senin dayak yemen mi onu iyileştirecek?
Gerekirse onu yokluğunla tehdit et, gitsin tedavi olsun.
Özveri dediğin de çift taraflı.

Vallahi ben de aynısını diyeceğim arkadaşım.
Şimdi bekara karı boşaması kolay diyecekler, evlilik bu iyi günde kötü günde diyecekler,acımasız diyecekler belki ama bu böyle
Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez.
Hadi adamın psikolojisi bozuk anladık da, kendi eksikliği yüzünden sen dayak yemek zorunda mısın?
Gitsin tedavi olsun madem, sana zarar vermek istemeyen gider tedavi olur.
Senin dayak yemen mi onu iyileştirecek?
Gerekirse onu yokluğunla tehdit et, gitsin tedavi olsun.
Özveri dediğin de çift taraflı.

dedim ben yarın evi boşaltıyorum gidiyorum artık

hem ağladı hem nereye gidiyorsan git dedi

tedavi olmaz eminim dr a gidio ama verdiği ilaçları kullanmıo

2 gün içerse 3. gün içmem dio oda zoruna gidio herşey bu demek deil dio

yapabilecek birşeyim yok artık ona karşı

üzülüyorum ona hayatının sonuna kadar böle devam edecek sonuçta ben giderim biter aama

o ne yapacak die

babama ben yapamıosam gitdin başkasıyla yapsın dedi babamlar

Hiçbir gerekçe, ruh sağlığı, psikoloji ya da başka birşey bu lafın söylenmesini kabul ettiremez.
Nasıl bir çirkinliktir bu böyle.
Nasıl bir adam bunu söyleyebilir.
Hem de babaya.
Babanız sabırlıymış gerçekten de...

dedim ben yarın evi boşaltıyorum gidiyorum artık

hem ağladı hem nereye gidiyorsan git dedi

tedavi olmaz eminim dr a gidio ama verdiği ilaçları kullanmıo

2 gün içerse 3. gün içmem dio oda zoruna gidio herşey bu demek deil dio

yapabilecek birşeyim yok artık ona karşı

üzülüyorum ona hayatının sonuna kadar böle devam edecek sonuçta ben giderim biter aama

o ne yapacak die

hala ona acıyorsun biz kadınları allah böyle yaratmış işte onlar kadar acımasız olamıyoruz allah hakkında hayırlısını versin kardeşim

işte herkes bir sınavdan geçiyor muhakkak :(

Back
X