Eşim hep kendi istekleri doğrultusunda hareket ediyor

Yani ilk defa böyle bişey yazıcam burda ama.
Boşanın gitsin yani.
Tamam bu suç değil hastalık ama tabir olarak hem suçlu hem güçlü derler böyle adama.
Bi film vardı o geldi aklıma yine aynı sorunlu adam yapamadıkça karısını dövüyodu farklı işkenceler yapıyodu falan
Bence çekmeye değmez yani, hani bu sorun olur ama adam iyidir karşılıklı sevgi saygı vardır yine devam edilir ama bu şekilde neresinden tutarsanız tutun elinizde kalırken,adam çabalamazken, annesi bile böyle derken, aileniz arkanızdayken, çocuğunuz yokken...
Bence çekin gidin daha çok gençsiniz hayatınızı baştan kurabilirsiniz Allah'ın izniyle..

''Evlilik iyi günde kötü günde'' , hastaysa insan yanında olunmalı; ama hasta kişide mücadele etmeli, tedaviyi kabul etmeli, eşi yanında diye ona minnet duymalı. Aksinde kimsenin mecburiyeti yok.

Bu sizin saydığınız şartlarda üç sene fazla bile sabretmişsiniz.. Allah hayırlısını nasip etsin, sabır versin.

eşinizin sorunları aşılamayacak sorunlar değil elbette ama siz ona zaten destek olmuşsunuz o kabul etmemiş üstelık dövmüş.Hepsını bır yana bıraktım "ben yapamıyorsam başkası yapsın" diyen bir adamın yanında bır sn durmam, bu nasıl agır bır laftır arkadaşım, kusura bakma ama resmen .. neyse, bence de kurtul yada ıyıce burnu sürtsün ama değişeceğini sanmam...

yani nasıl bir insan anlamadım. gidip bir dr'a , bir yabancıya anlatmaktan çekiniyor ama kayınpederine anlatabiliyor,annesine anlatabiliyor.
sanki kullanıyor hastalığını...
çözemedim.

bende birazcık aynı dertten muzdaripim ilk başlarda benim fikirlerim ön planda oluyor ama nasıl oluyorsa sonuç olarak onun dediği oluyor :))

eşinizin sorunları aşılamayacak sorunlar değil elbette ama siz ona zaten destek olmuşsunuz o kabul etmemiş üstelık dövmüş.Hepsını bır yana bıraktım "ben yapamıyorsam başkası yapsın" diyen bir adamın yanında bır sn durmam, bu nasıl agır bır laftır arkadaşım, kusura bakma ama resmen .. neyse, bence de kurtul yada ıyıce burnu sürtsün ama değişeceğini sanmam...

yok ya değişmez ben 1 hafta babamın evinde kaldım gelmedim ya tedavi ol ya ben yokum dedim

böle çocuğumuzda olmuo zaten tamam dedi

bi kere gittik dr a test istedi yaptırdı ama sonuçları göstermedi dr çağırıo bu gerek yok dio kardeşine gitmio kardeşi

ayarlamıştı doktoruda ama nafile çaba yine aynı yine aynı

yani nasıl bir insan anlamadım. gidip bir dr'a , bir yabancıya anlatmaktan çekiniyor ama kayınpederine anlatabiliyor,annesine anlatabiliyor.
sanki kullanıyor hastalığını...
çözemedim.

dr a gitti anlattı ama tedavisini olmuo yani ilaç falan

verio doktor kullanmıo hayatımın sonuna kadar böle mi devam edecek die sanırım zor gelio yani

ya konunuzu okudum daa sinir oldum yanıı...madem sorunları varsa ınsan bı doktora gıder bu kısa surede hallolur vee bu tıp bu konuyu kayınpederıne anlatan ınsan bence baskasınada anlatır ama belkıde doktorun ona kötu bırsey dıcegınden korkuyodur emınımm... ama sıze sıddet uygulaması cok yanlıs bence sız bu işi bıraz erteleyın baktık ı bole olmuyor o zman kendılıgınden gıder doktoraa

hemde nasıl sinirli ya eşim benim babama ben yapamıosan gir-tsin başkasıyla yapsın dedi ya böle bişi varmı ya
boşanmayı düşünüorum 3 yıllık evliyim çocuğumda yok
bundan bana koca falan olmıcak herhalde

Bu doğru mu? Nasil yani?

Baban ne dedi peki?

Eşinin siniri, cinsel yonden başarısız olması. Kadinda sorun olsa hemen tedaviye götürürler ama maalesef erkekte olunca burunlarından kıl aldırmazlar. Tedavi olmazsa bırak gitsin.

Cevabı gördüm. Daha önce yazmışsın.

K.valideni tebrik ederim cok güzel yaklaşmış. Ailen de sana destek oluyor. Sen ki bana gore suan bile evlilik yasında degilsin.

Esın, kusura bakma ama cok terbiyesiz. Herkese anlatmış sanki gurur duyarmış gibi.

Daha cok küçüksün, çekmen için bir neden göremiyorum. Neyi bekliyorsun?

yaşadıklarınız yaşasam (Allah korusun) kendime yapılanı geçer, babama söylenen söz için bile 1 sn durmam. beni düşünmeyen adamı ben hiç düşünmem. beni mutlu etmeyen adamı bende mutlu etmeye çalışmam. kendisi için çabalamayan adama ben parmağımı oynatmam.....

eşin çok terbiyesizmiş insan kayınbabasına nasıl böyle birşey diyebilir:20:kendi rahatsızlığından dolayı eşini nasıl dövebilir:23:canım bu adamın düzelmek için hiçbir çabası yoksa yolver gitsin kimseye boşan demeyi sevmiyorum ama eşinin savunulacak hiçbir tarafı yok:50: çocuğun yokken gençken kendi hayatına yön ver derim:31:

evlendiğinizden beri hiçmi beraber olamadınız anlamadımki...

eşin hem şiddet uyguluyor hemde cınsel problemlerını tedavı olmak yerıne psıkopatça dahada sorunlu oluyor..

eşini seviyormusun?

Yani herkeze anlatyor ki insanlar ona sen haklısın desin diye iş yerindekilere de anlatmış onlarda abi bizdede oluo bazen elif abartıo demiş

yaptığı cok yanlış ama bunun farkına varmıo sadece insanların ona sen haklısın demesi önemli

mesela her konu da herşeyi benim üzerime atar biri para ister veremem demez elifle tartıştık veremem der

yada bir istediği varsa gider karşısında kine ben istiyorum şunu yapalım demez elif istio yaparmısınız der

annesi hastaymış bigün kardeşi arabayı istemiş oda elif şuraya gidicekmiş işi varmış demiş vermemiş

ben sonradan öğreniorum

ya düşünüyorumda hakikatten hertaraftan ofsayt ya

benimde hatalarım var tabi ama bu kadar kötü şeyler yapmıyorum en azından

evlendiğinizden beri hiçmi beraber olamadınız anlamadımki...

eşin hem şiddet uyguluyor hemde cınsel problemlerını tedavı olmak yerıne psıkopatça dahada sorunlu oluyor..

eşini seviyormusun?

yani hiç deil tabiki ama
isteksizdi zaten mesela 1 hafta balayına gittik 1 kere oldu
ondan sonrada haftada 1 15 günde 1 istedi
oda yapadığından kaynaklandı galiba
yani 5 kere girişimi varsa 1 keresinde anca oluo
böle olunca iice isteksiz oldu 1 ay istemediği oluodu
yine olmaycakmı acaba düşüncesi ile galiba
yani ben öle düşünüorum

evet eşimi seviorum sevmesem bu zamana kadar onu kazanmak için çaba göstermedim ki zaten.

ben kımseye söylemedim herkeze kendisi anlattı bende cok kızdım

dedim ya babama ben yapamıosam gitdin başkasıyla yapsın dedi babamlar ilk öle öğrendi

ne oluo dediler oda anlattı

benm babama kocam bunu dese babam haşat eder bırakırdı onu, kırardı belini

al şimdi artık hiçbir şeyni yapamazsın derdi

aileniz arkanızdaysa durmayın gidin, bırakın onu

çok üzüldüm size şimdi:50:

aynen valla benım aılemde bayagı tepkı gosterrdı de ya bısy sorcam sende rahatsız olmuyomusun bole olmazsından ne bıleyım ınsan herseyı yasamak ıster onun ıcın soruyorum

aynen valla benım aılemde bayagı tepkı gosterrdı de ya bısy sorcam sende rahatsız olmuyomusun bole olmazsından ne bıleyım ınsan herseyı yasamak ıster onun ıcın soruyorum

ben nası bişi olduğunu pek anlayamadığım için isteklerimde ona göre oluo :)

rahatsız oluorum tabi kim istemezki düzenli ilişkisi olsun ama benim durumum şuanda bunları ön plana getirecek durumda deil yani ilk önceliğim isteklerim olamıo ne yazıkki

Back
X