Evleneli bir buçuk yıl oldu kızlar ve hamileyim eşimin karakterinden bahsetmek istiyorum eşim babasına aşırı düşkündür abisine annesine laf soylettimez hemen savunmaya geçer kp beni sever o konuda hakkını yiyemem eşim karakter olarak ben sınırlı olduğum zaman genelde susar yada kavgayı şakaya vurur benimde sinirim geçince konu kapanırdı sorun su annem geldi basit bir konu yüzünden eşime eleştiride bulundum sinirle odada ciktim annem o sırada beni savundu tabi ben odada değildim hemen yan odada bulunuyordum sesler geliyordu tabi babamda odadaydi her neyse esim yanima geldi ben yine eleştirdim sonra kavga ettik kapiyi vurup evi terketti olabilir sinirle gitti diye düşündüm ertesi gün gelip anahtarları bıraktı birkaç eşyasını alıp babasının evine gitti aradan birkaç gün geçti aradı konuştuk annemin soylemedigi laflarını söyledi diye yeminler etti ben duymadım babamda duymadı ister sen kurana el başarım dedim ben soylemedi diye sahitim dedim senin sahidin kim dedim benim şahidim Allah diyor açık açık iftira atıyor sonra düşündüm eşim genelde milletin karisina kizina dil uzatir yolda acik bir bayan gorse demediğini bırakmaz bende savunurum ne biliyorsun gördünmü gördüğünü söyle derim kendi namus abidesidir namus bekçisi ya bu huyunu ben bilmiyordum açık açık iftira atıyor annemin demediğini dedi diyor başka bir konuda su kendisinin soylemedigi birseyi herkesin içinde söyledim sana diyerek beni zor duruma düşürdü bir keresinde de sonra eve geçince sen bana söylemedin neden söyledim dedin deyince de ben söyledim biliyorum diyor insanın aklıyla alay ediyor resmen zeytinyağ gibi uste çıkmaya çalışıyor aşırı soğudum kendisinden içimi dökmek istedim