Eşim her kavgada ayrılıktan bahsediyor.

kelebek2207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
80
19
3
Selam!2,5 yıllık evliyiz. Eşim her kavgamızda ayrılıktan bahsediyor,hakaret ediyor hatta bana saldırdığı da oldu. Çıkardığı kavgalar o kadar basit şeyler ki duysanız inanamazsınız. Sonunda bende pes ettim. İyice düşündüm ,bu akşam onunla konuşacağım. Çok üzülüyorum ve kendisi çok çirkef. Yaşayacaklarımı da tahmin edebiliyorum bu yüzden. Ailemden de çok uzak bir yerde çalıştığım için kendimi yalnız hissediyorum. Çevremden ruhsuz ailemden etkilendiği için benden uzaklaştı. Bunların üstesinden nasıl geleceğim? Bana tavsiyeleriniz neler?

Canım eşinle konuşacaksan önce uzlaşmak için konuş. Çünkü insanlar bazen tartışma esnasında olmaması gereken hareketleri sergileyip edilmemesi gereken lafları ediyorlar. İkide bir “boşanıyorum” demesi hoş değil işi laçkalaştırıyor, aynı ilişkilerde ikide bir “ayrılıyorum, ayrıldım” demek gibi ama bu okadar basit değil sosyal medyadan silip engellemeye benzemez. Evlilik başka bir müessese neticede.
Sana karşı tartışma yaşamadığınız süreçlerde davranışları nasıl bir bak. İlgisizliği vs var mı ? Sana karşı kibar mı değil mi ? Konuşabilecek konularınız var mı yani seninle sohbet ediyormu ? Tartışmalarınız haricinde aranız iyise bence çokta önemseme tartışmalarınızı. Şiddet uyguladıysa affetmelisin demiyorum kesinlikle çünkü alışmış kudurmuştan beterdir yine yaşayacağın aşikar !

Ama atışmalar evliliğin tuzu biberidir bedensel ve ruhsal yaralar açmadıktan sonra... Her daim mıçmıç olamazsın belki oturup o da düşünüyordur bir yerde hata yaptığını. Karşılıklı çözümlemenizde fayda var.

Selam!2,5 yıllık evliyiz. Eşim her kavgamızda ayrılıktan bahsediyor,hakaret ediyor hatta bana saldırdığı da oldu. Çıkardığı kavgalar o kadar basit şeyler ki duysanız inanamazsınız. Sonunda bende pes ettim. İyice düşündüm ,bu akşam onunla konuşacağım. Çok üzülüyorum ve kendisi çok çirkef. Yaşayacaklarımı da tahmin edebiliyorum bu yüzden. Ailemden de çok uzak bir yerde çalıştığım için kendimi yalnız hissediyorum. Çevremden ruhsuz ailemden etkilendiği için benden uzaklaştı. Bunların üstesinden nasıl geleceğim? Bana tavsiyeleriniz neler?

Benim sevgilimde her tartışmada beni engelleyerek sıyrılıyodu fevri fevri.. Sonra pişman olup dönüyodu bir oldu iki oldu üçüncüde ayrıldım. Güven kırıcı bi durum bu çünkü en son söylenecek şeyin en başta söylenmesi... Siz evlisiniz durum çok daha farklı. Bence konuşarak çözmeyi deneyin. Ama saldırma gibi şeyler devam ederse sizin için çok zor bir durum olur. Her duruma kendinizi hazırlayın derim eğer değişim göstermezse..

Ben de boşanmakla tehdit ediliyordum iki yıl evli idik Yok anneni arayacağım Yok babanın evine götüreceğim vs vs böyle konuşan biri düzelmez çok kişi benle aynı şeyleri yaşadı ve hepsi boşandı benim gibi çok kötü bişey e sonunda beklenen son..boşandık .can çıkar huy çıkmaz unutma çocuk filan yapma bari

Sessizce bir avukata git (bende avukatim ve bu önerimi göz ardi etme) güzelce taleplerini yazdir sonra pat diye at önüne... :) bak sonra nasil titreme geliyor ona... hic üzüldüğünü gösterme. Gencim, güzelim, 40 koca bulurum modusuna gir. Sakın ağlama. O korksun. Bu korkuyu ona yaşat. Adam olmazsa ac davayi

Back
X