hem özet hem yorum bir aada 1 alana 1i bedava:
2 senelik uzaktan ilişki
sonra adam kızın olduğu şehre geliyor, evlenmeye karar veriyorlar
ama evlenince nasıl oluyorsa tekrar -adamın evinin olduğu- başka bir şehre taşınıyorlar. adam niye geldi niye gittiler tekrar anlamadım.
kız zaten asgari ücretli, o işten de ayrılıyor, şu an işsiz. işsizlik parası alıyormuş. adamdan da para almıyor (ayrıca adamın maaşı da azalmış) ama kendine takı alırken görümcesine de alıyor filan böyle değişik kafalar
evlenme sürecinde kız aman da nişan aman da kına bohça diyen bir tip değil fakat bi şekilde yapılıyor bişeyler. aynı süreçte görümcesi de nişanlanıyor ve görümce tam bir görümce. düğünde filan sıkıntılar kavgalar ediliyor. ha bire biri birinden özür diliyor. Çok gereksiz laflar ediyor eş ailesinin tarafı ama laf/söz harici başka pek bişey de yok.
neyse evleniyor
kızdan gelin diye beklenen şeyler var mesela cenazaye filan gitmesi, ama kız gitmiyor, gitmiyor diye laf ediliyor. anlamadım yine kızın derdi ne burada. gitmemeye karar verdiysen gitme, oldu bitti.
esas konu:
eşi evde bişey yapcam diyor sallıyor ama yapmıyor, eş gibi davranımıyorlar, konu bu.
bunlar evli gibi değiller, aslında, hiç öyle bir tını yok konuda. evde huzurlu bi geçimleir yok niye evlenmişler zaten hiç çözemedim kız ağlayıp duruyor.
eşi de çocuk gibi bişey kim ne derse o taraf giden bir tip, görümceyle eşi mesalaşırken bu kıza küfürlü laflar ediyor mesela (kız görmüş mesajları) görümce, bu adam hiç demiyo nsıl konuşuyon sen öyle --> ya eşi laubali seviyesiz biri, aile kültürlerinde bunlar toptan normal. ya da eş kişisi aşırı pasif çocuk gibi bişey, bilmiyorum.