Ben aılemın gercek gönül rızası olmadan erken gelıp esımle evlendım. Aılem amcamın ogluyla evlenmemı cok ıstedı ama ben ıstemıyordum . Babaö amcamla sözlestı benım ıcın. Ben kabul etmedım ve sosyal e kactım . 1 yıl sonra esımle tanıstım . Esım akrabam yabancı degıl. Evlendıgmzde aıleler bırbırlerıne küstü Ve dedıkodular cıktı. Babam 4 yıldır konusmuyor benımle ama kardeslerımle annemle görüsüyorm. Aılem dügünüme gelmedı takı da takmadılar. Kızım dogdu yıne hıckımse gelmedı. Kızım dogmadan once ( ılk hamılelıgmde )aılemı zıyarete gıttıbabam benı eve almadı. Ve Orda bır komsumuzda kaldım ve o orda dusuk yaptım . Hastahanede tek badıma acı cekıyordum. Hıc kımse yoktu. Sonra annemler duyumca geldı ama yıne eve bırakmadılar ve Babam yıne aramadı. Cok kotu oldum. Sonra bır ay sonra eve geldım esımın yanına ve tabıkı herseyı anlattım. Benım tek güvende oldugm yer esımın yanıydı.
Ve zaman gectı suan 4 yıllık evlıyız esım ne kadar kavga etsek aılemı katıyor konuya. Sende aılem gıbı böylesın sende baban gıbısın. Vs vs ...
Benı üzmek ıstıyor. Bazen onu kıskandıgm oluyor bazen cok duygusal oluyorum ve alınıyorum ( kı cok normal oldugunu dusunuyorum) üstüme gelıyor benı anlamak yerıne bana neden üzüldügümü sormuyor sem bok gıbı bır ınsansın senınle keske evlenmeseydım herseye alınıyorsun cevap verdıgmde sen de babam gıbısın sızın aıle boyle vs vs
Ne yapacagımı bılmıyorum. Dün gece ıntıhar bıle etmek ıstedım ama kücük bır kızım var onun hayatını karartamam. Aıleme gıdemem babam zaten konusmuyor. Rezıl olacagz gelme der.
Bazen kendımı cok caresız hıssedıyorum.
Lütfen bana yardımcı olun.
Ve zaman gectı suan 4 yıllık evlıyız esım ne kadar kavga etsek aılemı katıyor konuya. Sende aılem gıbı böylesın sende baban gıbısın. Vs vs ...
Benı üzmek ıstıyor. Bazen onu kıskandıgm oluyor bazen cok duygusal oluyorum ve alınıyorum ( kı cok normal oldugunu dusunuyorum) üstüme gelıyor benı anlamak yerıne bana neden üzüldügümü sormuyor sem bok gıbı bır ınsansın senınle keske evlenmeseydım herseye alınıyorsun cevap verdıgmde sen de babam gıbısın sızın aıle boyle vs vs
Ne yapacagımı bılmıyorum. Dün gece ıntıhar bıle etmek ıstedım ama kücük bır kızım var onun hayatını karartamam. Aıleme gıdemem babam zaten konusmuyor. Rezıl olacagz gelme der.
Bazen kendımı cok caresız hıssedıyorum.
Lütfen bana yardımcı olun.