Esim her zaman beni isten cikarmakla tehdit ediyor ve rencide ediyor

Hilalakg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
22
6
88
35
Çorum
Merhaba, 28 yasindayim ve 2 cocugum var. Esimle universitede tanistik. Ben bankaciyim o da muhendis, son 1 yildir tartismalarimiz cok suddetli ve benimle guc yaristirircasina evin reisi oldugunu vurgulayip duruyor. İsterse calismazmisim o isterse ayrilmak zorundaymisim, para kazaniyorum diye kendimi bisey zannediyormusum, mutevazi yasiyorum isten eve evden ise, cocuklarim kucuk onlara yetebilmek icin herseyden vazgectim sosyal hayatim yok. Boyle oldugu halde esimin bana bunlari soylemesi cok agirima gidiyor. Ne yapacagimi bilemedim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, 28 yasindayim ve 2 cocugum var. Esimle universitede tanistik. Ben bankaciyim o da muhendis, son 1 yildir tartismalarimiz cok suddetli ve benimle guc yaristirircasina evin reisi oldugunu vurgulayip duruyor. İsterse calismazmisim o isterse ayrilmak zorundaymisim, para kazaniyorum diye kendimi bisey zannediyormusum, mutevazi yasiyorum isten eve evden ise, cocuklarim kucuk onlara yetebilmek icin herseyden vazgectim sosyal hayatim yok. Boyle oldugu halde esimin bana bunlari soylemesi cok agirima gidiyor. Ne yapacagimi bilemedim...

Cocuklarin kac yasinda yazmamissin ama esin seninde calisip para kazanmana tahammül edemiyor herhalde
esine sözlerinle para kazandigin calistigin icin farkina varmadan baskimi yapiyorsun erkekler bu konuda cok hassas

Cocuklarin biri 3 digeri ,1,5 yasinda, hic baski yapmiyorum alir satar sesimi cikarmam

canım benim hiç bir erkek akşam eve geç kalınmasını istemez bankada çalışıyorum diyorsun bankadakiler bazen geç saatlere kadar çalışıyor bence eşin bunu istemiyor olabilir çocuklarında çok küçükmüş daha bence işini bırakma hiç bir zaman erkeğin eline bakma kendi ayaklarının üstünde dur geleceğin ne getireceği belli olmaz çocuklarında var onlar için çalış mücadele et bence eşinin de neden seni çalıştırmak istemediğini öğren otur konuş onunla inşallah bir çözüm bulursun arkadaşım Allah yardımcın olsun :50:

canım benim hiç bir erkek akşam eve geç kalınmasını istemez bankada çalışıyorum diyorsun bankadakiler bazen geç saatlere kadar çalışıyor bence eşin bunu istemiyor olabilir çocuklarında çok küçükmüş daha bence işini bırakma hiç bir zaman erkeğin eline bakma kendi ayaklarının üstünde dur geleceğin ne getireceği belli olmaz çocuklarında var onlar için çalış mücadele et bence eşinin de neden seni çalıştırmak istemediğini öğren otur konuş onunla inşallah bir çözüm bulursun arkadaşım Allah yardımcın olsun :50:

Tesekkur ederim cok cikmaza girdim.. Bosanmak cozum mu

hayır canım boşanmak çözüm değil sakın yanlış anlama 2 küçük çocuğun var onları düşün eşini seviyorsan o da seni seviyorsa oturun konuşun buna bir çözüm bulun ama boşanmak çözüm değil canım iyi düşün :50:

Cocuklarin biri 3 digeri ,1,5 yasinda, hic baski yapmiyorum alir satar sesimi cikarmam

Cocuklarin daha cok kücük tam anne egitimine annenin onlara verecegi zamana muhtaclar
senin is saatlerin ,cocuklara ilgin esinin gözünde yetersiz olabilme ihtimali varmi
bu yüzden söyleniyor olabilirmi ?

Senin para kazanman karsiliginda ezimm ezimmm ezilen klasik erkek tipi ya sende oyle dediginde desene ahh canimm keskee bi ew hanimi alsaydin beni nie aldin ozaman bu kadar calisma karsitiysan deseneee ya altta kalmayin allah askina sana laf mi sokuyo sende sok bende ewliyim walla hic lafimi cekmem cat cat cwp werrm basta ses cikarmazdim baktim onun sozu gecmeye basladi noluyooo dedim kendine gel bende buna her tartismada bi cemkirirsinn lafini cekmiycen daha cok ezer kaymak gibi isin war hic biseyden korkma biraz sen korkut

aksine sana destek olmalı ..:32:
hem çalışıyor,hemde evlisin,hemde annesin ..:53::nazar:
tebrik ediyorum sizi,üstesinden nasıl geliyorsunuz ..:46:
eşinizi alın önünüze konuşun ..:ssz:
bu nasıl bir düüşüncedir ..
:51:

aksine sana destek olmalı ..:32:
hem çalışıyor,hemde evlisin,hemde annesin ..:53::nazar:
tebrik ediyorum sizi,üstesinden nasıl geliyorsunuz ..:46:
eşinizi alın önünüze konuşun ..:ssz:
bu nasıl bir düüşüncedir ..
:51:

Valla herseye yetebilecek kadar guclu hissediyorm kendimi cok sukur ama huzursuzluk ve mutsuzluk bu yasimda aklimi aldi, konusucam insallah bosa cikmaz

Senin para kazanman karsiliginda ezimm ezimmm ezilen klasik erkek tipi ya sende oyle dediginde desene ahh canimm keskee bi ew hanimi alsaydin beni nie aldin ozaman bu kadar calisma karsitiysan deseneee ya altta kalmayin allah askina sana laf mi sokuyo sende sok bende ewliyim walla hic lafimi cekmem cat cat cwp werrm basta ses cikarmazdim baktim onun sozu gecmeye basladi noluyooo dedim kendine gel bende buna her tartismada bi cemkirirsinn lafini cekmiycen daha cok ezer kaymak gibi isin war hic biseyden korkma biraz sen korkut

Cok guzel demissin baktim olmadi bende lafini verdim diye ve fakat ben boyle yapamadim iste. hazir asker gibiyim basa da alamiyorum...

Evet olabilir konusma kivamina gelemiyoruz gerginiz su siralar cok sikintidayim ama, bir de ask evliligdi bizimki cok uzuluyorum

Bu isi ancak karsilikli konusarak asabilirsiniz bosanmak care degil
sana söyleyemediklerini dikta ederek yaptirmaya calisiyor olabilir
ne istedigini ask evliliginizin zamanla neden bu duruma geldigini
bulmaya calis .

Senin yazdiklarindan esinin seninle degil cocuklarinin bakimiyla sorunu oldugunu saniyorum
seni isten cikararak evde sadece cocuklarinin basinda bir anne olarak görmek istiyor olabilir.

birde su var bazi erkekler bankaci esleriyle sorun yasiyor hele faiz olayinin icindeysen esin bundan
huylaniyorsa bu cok büyük sorun oluyor bunu asamiyor olabilir.

Son düzenleme:
Cok guzel demissin baktim olmadi bende lafini verdim diye ve fakat ben boyle yapamadim iste. hazir asker gibiyim basa da alamiyorum...

Asla bosan demiorum ama haddini bilsin biraz uste cik sawas iliskinle ezdirme sen hur ayaklari ustunde duran cok kisinin mewkin acisindan kiskanabecegi bi kadinsin esinde bunu kiskaniyo hazmedemio biraz goster kendini pusma tirnaklarini goster

Kıskançlık kokusu alıyorum neden niye bi düşünün isterseniz...kendi kendinize yettignizi görmek zoruna gidiyo olabilir bi d karışmam bişeye demişsiniz ya bunu bazı erkekler ilgisizlik olarak algılıyo illaki ni müdahale isteyen tipler var bence bi düşünün siz çok ciddi bi sorun gibi diil...
Allah yardımcınız olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa birsey diyecem sen evlenmeden evlenmeden önce calisiyormuydün... direk im ki calisiyordun bunu bile bile evlenmeyecektin yıllarca bir emek harca evlen sonra biri kalkıp ototitesini sağlayın işte bunun cahillikle alakası yok hele ki okunuşun cahili daha zor bu ne ya bir kız evladı olur okula gider abisi ve babasi sürekli okuldan cikarmak la tehdit eder bu da aynı mesele işte neyin kafasını yaşıyor bu tür insanlar evin erkegiysen adam gibi davranacaksın yaaa

dar kafalı kocan kadınların para kazanmasına tahammül edemiyor..istiyorki onun eline bak..

Beyefendi kendini çok bişey zannediyor heralde. Zaten erkeklerin geneli böyledir, kendileri için üstün kendileridir ve kadınları da köle gibi kullanmaya dediklerini yaptırmaya çalışırlar. Çalışan kadınlara da kendilerine muhtaç olmadıkları için tahammül edemezler.
dar kafalı kocan kadınların para kazanmasına tahammül edemiyor..istiyorki onun eline bak..
Aynen katılıyorum.

Back
X