- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Kizlar cok haklisiniz kabul ediyorum sorun bende anlasilan..icim gecmis o kesin cocuklarla yapilan hic bi aktivitesen zevk almiyorum cocuklari birakcak bi yerim yok biri 6 yasinda digeri 1 yasinda...ha coluk cocukla bir cok sey yapan insan elbet var ama cinslik bende demek ki geriliyorum o agladikca oburu surekli konusup mizladikca geriliyorum bunlar erken anne olmaktan birbirine doyamadan sorumluluk almaktan elbet..
Sonuc olarak haftasonu iki gun ve birgun birlikte zaten cikiyorz katiliyorum esime diger gun arkadaslariyla olmak istiyo oda hakki biliyorum evde kalip ona sarmak saglikli deil bunuda biliyorum ondan bid bid etmek yerine susuyorum kalpten istedigim tek sey cocuklar buyusun ve basbasa kalabilelim surekli biseyle ugrasmak kendimi unutmak ve sorumluluklar yordu beni birazda sıkıya gelemeyince darlandim soylediklerinizde cok dogru...elimden geleni yapcam bakalim
Sonuc olarak haftasonu iki gun ve birgun birlikte zaten cikiyorz katiliyorum esime diger gun arkadaslariyla olmak istiyo oda hakki biliyorum evde kalip ona sarmak saglikli deil bunuda biliyorum ondan bid bid etmek yerine susuyorum kalpten istedigim tek sey cocuklar buyusun ve basbasa kalabilelim surekli biseyle ugrasmak kendimi unutmak ve sorumluluklar yordu beni birazda sıkıya gelemeyince darlandim soylediklerinizde cok dogru...elimden geleni yapcam bakalim