Eşim Herşeyi Benden Gizliyor

Canım cok üzüldüm gercekten heleki kaçarak evlenmek tamamen seni zora sokmuş.bence eşine deki o arkadasım dediği sapıkla görüşmeyi kessin ona deki biz evliyiz arkadaşlarını bir elekten geçir bide ne yap ne et ailenlede baris aracı koyün araya az cok ailenle görüşmen sana güç verir onada biraz ceki düzen...

Allah sabır versin
eşinle küs konuşma
madem ailenle halen görüşmüyorsun
eşin babasından çekinirse babasıyla konuş
ogluna çeki düzen versin
sanırım başka çare yok

Allah sabır versin
eşinle küs konuşma
madem ailenle halen görüşmüyorsun
eşin babasından çekinirse babasıyla konuş
ogluna çeki düzen versin
sanırım başka çare yok

Eşimin ailesine anlttım zaten durumu eşimle konuştular şuan bir tık daha iyi bana karşı o arkadaşıda ortalıkta yokmuş gelmiyormuş yanına tbi ben arayaa biraz mesafe koydum nekadar koydum desemde kin tutamıyorum kıyamıyorum hayırlısı olsun sağolun sizlerde ama şuna eminimki erkekler hamilelikte göz dışarı kayıyor ben bunları yaşadığmda hamileydim

Aranızdaki diyoloğu bilmiyorum. Fakat anlatıklarının karşısında ark. Top atıyorsa ona nazikçe ark. İzin vermemesini ve duygularınızı en içtenliğinizle anlatın. Kendinize bakın gözü dışarda olmasın evet bebeğini zi kaybettinz çok zor ama hala hayat devam ediyor hayat arkadaşı olarak seçtiğiniz kişi o. Olmadı pskoloğa gidin bi bahaneler uydurup onubda gitmesini sağlayın. Gözünüz sürekli üstünde olması tartışma ve beraberinde huzursuzluk verir. Ona belli etmeden takip edin kayddin yaptıklarını bir şekilde. En son evden gitmezse baba ocağı dayanmz . Ha kaydedin yaptıklarını ki yarın bı gün öyle adam baktınz iftıra attı. Görsün tüm millet onun namusluluğunu. Her zaman a b c planlarınz olsun.
Tabi bu benim fikrim di.
Bol bol dua edin. Allah yardımcınız olsun .

Amin Çok saol cnm yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…