Arkadaşlar, çalışan bir bayanım. Cumartesileri bile akşama kadar çalışıyorum. Bana sadece bir pazar günü kalıyor. Ve bize her pazar misafir gelir. Hiç kendime vakit ayıramıyorum. Ev temizliğimi bile geceleri yapıyorum. Buna rağmen eşim herşeyin mükemmelini ister, hiçbir zaman benim yorulduğumu düşünmez ve bana yardımcı olmaz. Sizde durum nasıl eşleriniz siz çalıştığınız halde hem herşeyi mükemmel ister hemde yardımcı olmazmı? Artık çok yoruldum ben. Ondan yardım istediğimde evin hanımı benmiyim der. Yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik hepsi bana bakıyor. İş yerimde yorucu bunaldım artık. Hafta içide misafirimiz geliyor eşim bana sormadan davet eder.Misafiri bende severim ama bana sormadan çağırması beni kırıyor. Geceleri 2 ye kadar ütü yaparım yatar uyur hiç seslenmez. Evim sobalı saatlerce mutfakda uğraşırım, diğer odaları siler süpürürüm o içerden çay diye bağırır hiç bana yardım etmez, kendi işini kendide görmez. Sizlerde durum nasıl? Ben kadın olarak görevlerimi biliyorum ama çalıştığım için eşimden biraz anlayış bekliyorum. Sonuçta ikimizde çalışıyoruz. Ama benim yorulduğumu hiç anlamıyor.