Eşim herşeyi mükemmel bekliyor.

Evet arkadaşlar akşamda misafirim vardı, daha sonra eşimle konuştum ve artık çalışmak istemediğimi söyledim sen bilirsin dedi ama şaşırdı. Normalde surat asması gerekirdi ama gayet sakindi. Normal karşıladı. Biraz daha deneyeceğim aynı şekilde devam ederse çalışmayacağım.

meltem süpersin ya,çok güldüm sabah sabah kaydirigubbakcemile3
canım arkadaşım bence de çok kötü alıştırmışsın eşini,şahsen ben ev işi mi yoksa çalışmak mı deseler,çalışmak derdim kesinlikle,işi bırakman çözüm değil bence,bende çalışıyorum ve evin her işini istediğim gibi göremiyorum ne yazıkki :utangac:
biraz rahat ol.herşey dört dörtlük olmak zorunda değil.işleri yavaşlat,pazar günü misafirim geliyor diyosun,temizlik,ütü akşama kalıyor diyosun.yapma en azından yoruldum deyip ütüyü yapma.ben bazen çok söylenerek iş yapıyorum,yoruldum yeter artık,dermanım yok vs.eşimde gülüyor haliyle ufak tefek yardım ediyor.ama öyle alıştırdıysan işin zor biraz,yavaştan yavaştan sende alıştırabilirsin

ben işi bilmediğimi biliyorum canım... :mymeka:

ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum :bbo:

birkaç girişimde bulundum ama beceremedim :delphin:

çok zor bir durumda kalmışsın arkadaşım ya
evlilik bambaşka bişi senin ona dadılık yapman anlaşılır gibi değil
bende bazen eşime kızarım ben hizmetçi miyim sende bana yardımcı ol diye içinden gelirse yardım eder
yok eğer içinden gelmezse inanın yaptığı en ufacık işi bile arkasından yine ben yaparım
hani sanki bir daha yardım istemeyeyim die yaptığını savsaklar ortalığı mahveder ben baştan yaparım
keşke eşlerimiz bizimde çalıştığımızı yorulabileceğimiz anlayabilse
evde otursam herşeyim dört dörtlük olur evim hep derli toplu olur ama ben ctesi günü bile çalışıyorum herşeye birden yetişmekte zorlanıyorum
söylenince de yapma napıyım ya bırak o zaman der ama öyle olmuıyor işte eve birisi geleceği zaman ayıplayacakları kişi benim kimse demez aaa adama bak karısına yardım etmio bu evin hali ne die
kadına bak ne pasaklı ne pis derler
o yüzden evimi hep temiz tutmaya çalışıyorum ama dağınıklığın önüne geçemedim henüz

Evet arkadaşlar akşamda misafirim vardı, daha sonra eşimle konuştum ve artık çalışmak istemediğimi söyledim sen bilirsin dedi ama şaşırdı. Normalde surat asması gerekirdi ama gayet sakindi. Normal karşıladı. Biraz daha deneyeceğim aynı şekilde devam ederse çalışmayacağım.

aaa çok şaşırdım. peki hiç sormadımı neden bırakıyosun, neden böyle bi karar aldın falan diye.
demekki o senin çalışmaman için böyle yapıyormuş. istemiyor demekki çalışmanı.

aaa çok şaşırdım. peki hiç sormadımı neden bırakıyosun, neden böyle bi karar aldın falan diye.
demekki o senin çalışmaman için böyle yapıyormuş. istemiyor demekki çalışmanı.

Canım akşamda misafirimiz vardı. Sabah eşim bana akşam sen onlara hiç biraz daha kalın demedin falan gibi laf etti bende ben çalışmak istemiyorum hem evde olursam misafirleri daha iyi ağırlarım merak etme. yoruluyorum artık ben dedim. O da normal karşıladı nomalde hemen alınır küserdi ama şaşırdım. Bu tempo bana ağır geliyor dedim. hiç kendime vaktim yok.Ya misafir gelir ya biz bir yere gideriz.

aa niye işini bırakıyorsun ki canım...
işi bırakınca her yaptığını beğenecek mi sence?
iyice hizmetçi muamelesi yapmasın?
bence işi bırakma, eğer çok yoruluyorsan en azından temizliğe falan yardımcı al..
kendini bu kadar harap etmeye gerek yok bence...
ayrıca senden habersiz misafir çağırması misafirperverlik değil düşüncesizlik bence, ev hanımı da olsan böyle birşey yapmaması lazım...habersiz misafir çağırdığında ben hastayım sen hizmet edersin artık de bak bakalım nasıl oluyormuş..

Back
X