- 26 Mart 2018
- 28.476
- 128.088
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Fena fikir değilistedigini desin. sen kivira kivira daha cok ne kadar sevindigini göster inat degil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fena fikir değilistedigini desin. sen kivira kivira daha cok ne kadar sevindigini göster inat degil mi
Gelince o açmazsa hiç oralı olmayacağım zaten.Ailesi yaşlı ve iyi insanlar.Dolduruşa getirmezler.
Yurt dışında bir sempozyuma katılmak icin bildiri gönderdim ve kabul edildi. Başvurmadan eşimle konuşmuştuk, gidebilirsin demişti. Bugün sevinçle kabul edildiğini haber vermek için aradım. Kurum karşılamıyor, kendi imkanımla gideceğim diye, çok masraflı, aslında yurt dışına gerek yok vs tarzında moralimi bozacak şeyler söyledi. Halbuki biliyordu ne kadar tutacağını. Ayrıca sınav görev paralarını hep bu amaçla biriktiriyordum zaten. Şuan çocuğumuzda olmadığı için benim açımdan en uygun zaman.
Bu arada ikimizde çalışıyoruz, eşim de mühendis. Hiçbir borcumuz yok, evimiz arabamız var. Yani maddi sıkıntımız yok. Çok kızgınım, hevesim de kaçtı :-(
gitmelisin bence yaYurt dışında bir sempozyuma katılmak icin bildiri gönderdim ve kabul edildi. Başvurmadan eşimle konuşmuştuk, gidebilirsin demişti. Bugün sevinçle kabul edildiğini haber vermek için aradım. Kurum karşılamıyor, kendi imkanımla gideceğim diye, çok masraflı, aslında yurt dışına gerek yok vs tarzında moralimi bozacak şeyler söyledi. Halbuki biliyordu ne kadar tutacağını. Ayrıca sınav görev paralarını hep bu amaçla biriktiriyordum zaten. Şuan çocuğumuzda olmadığı için benim açımdan en uygun zaman.
Bu arada ikimizde çalışıyoruz, eşim de mühendis. Hiçbir borcumuz yok, evimiz arabamız var. Yani maddi sıkıntımız yok. Çok kızgınım, hevesim de kaçtı :-(
Bu şekilde engel olmasına fırsat verirseniz süreç böyle devam eder,o bu sempozyumu gereksiz görmüş olabilir ama size göre gerekli belli ki, evlilik demek her zaman iki insanın aynı şeyi düşünmesi anlamına gelmiyor,derdinizi oldugu gibi ifade edin ve gidin.ben olsam öyle yapardım ki yapıyorum da.Yurt dışında bir sempozyuma katılmak icin bildiri gönderdim ve kabul edildi. Başvurmadan eşimle konuşmuştuk, gidebilirsin demişti. Bugün sevinçle kabul edildiğini haber vermek için aradım. Kurum karşılamıyor, kendi imkanımla gideceğim diye, çok masraflı, aslında yurt dışına gerek yok vs tarzında moralimi bozacak şeyler söyledi. Halbuki biliyordu ne kadar tutacağını. Ayrıca sınav görev paralarını hep bu amaçla biriktiriyordum zaten. Şuan çocuğumuzda olmadığı için benim açımdan en uygun zaman.
Param varsa giderdim.. son anda cark eden kendisi ceremesinide ceksin[/QU
Zaten gitme demiyor da insanın canını sıkıyor sadece.Tabiki gideceğim![]()
tamamen parasal bakıyor.sanki ticari iş de zarar edeceğim.oysa benim derdim akademik. Gideceğim zaten. Sadece hevesim kaçtı, burukluk olduBu şekilde engel olmasına fırsat verirseniz süreç böyle devam eder,o bu sempozyumu gereksiz görmüş olabilir ama size göre gerekli belli ki, evlilik demek her zaman iki insanın aynı şeyi düşünmesi anlamına gelmiyor,derdinizi oldugu gibi ifade edin ve gidin.ben olsam öyle yapardım ki yapıyorum da.
Yurtdışında ilk deneyimim olacak. Yurt içindekilere hep onunla gidiyorum zaten. Kırıldım. Bundan sonra sevincimi de paylaşmam zatenHer başarılı erkeğin arkasında bir kadın,her başarısız kadının arkasında bir erkek vardır.
Eşim de böyle ne zaman meslegimle ilgili kurs seminer defile vs bı şey olsa ne gerek var der,o öyle dedikçe inadına giderim.
Yurtdışı seminer harika bir şey,kesiblikle giderdim
15 günden az olunca gri pasaport çıkmıyor. Kendisi 6 gün için para verme taraftarı değil.yoksa birlikte gitmeyi istedim. Masraflarını da ben karşılasam zorlanırım ona da. Artık tek gideceğim.Kırılmasın, kendisi de gelecek mi?
Gri pasaport ile çıkacaksan ona da çıkıyor eşin olduğu için
Beraber gidin. Gelmek istemezse de kendin git
Bunun izin alacak bişeyi yok aslında...
hevesiniz kaçmasın. yok öyle kolay vazgeçmek. tatlılıkla ikna edin. olmadı ikna olmasın ama gidin.Yurt dışında bir sempozyuma katılmak icin bildiri gönderdim ve kabul edildi. Başvurmadan eşimle konuşmuştuk, gidebilirsin demişti. Bugün sevinçle kabul edildiğini haber vermek için aradım. Kurum karşılamıyor, kendi imkanımla gideceğim diye, çok masraflı, aslında yurt dışına gerek yok vs tarzında moralimi bozacak şeyler söyledi. Halbuki biliyordu ne kadar tutacağını. Ayrıca sınav görev paralarını hep bu amaçla biriktiriyordum zaten. Şuan çocuğumuzda olmadığı için benim açımdan en uygun zaman.
İkna olmayacak zıt bir insan değil. Ama insan desteğini istiyor. Çünkü öyle kendimi daha iyi hissedeceğim.hevesiniz kaçmasın. yok öyle kolay vazgeçmek. tatlılıkla ikna edin. olmadı ikna olmasın ama gidin.
eşinize de anlayış gösterin. her gün herkesin yurt dısına sempozyuma gitmiyor. tedirgin olması normal. ve lütfennnn hefesinizi kırmayınn... (benzer seyleri ailemle ilk basta yasadım. eşim yok. ama su an gururla söylüyorlar.) yolunuz açık olsun.İkna olmayacak zıt bir insan değil. Ama insan desteğini istiyor. Çünkü öyle kendimi daha iyi hissedeceğim.
Suana kadar böyle bir davranışını görmemiştim ben de kiskandi diye düşündümKiskandi mi acaba?
Teşekkür ederim. Aynen öyleBosver
Sen gitmek istedigini soylersin tekrar o da tamam der zaten
Konu da boylece kapanmis olur
Iyi gunler.
Öyle yapacağımTabiki git