Esim hic kıymet bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz da psikologa bile gittik.Psikologun bana tespitini duysaniz gulmekten olursunuz.Bana is yapmak agir geliyormus.Acaba gercekten boyle mi bana mi agir geliyor normal de diye bu yuzden yazmak istedim goruyorum ki bazen psikolog bile kisiyi anlamiyor

Ağır geliyorsa geliyordur kime ne? Evet ağır geliyor deyip geçeceksiniz. Ben temizlik yapmayı sevmem, sevmediğim için yapmam, yardımcı abla gelir. Yemek yapmayı severim, çalışma saatlerim de yoğun olmadığı için genelde hafta içi yaparım ama canım istemezse yapmam. Hafta sonu hiç yapmam, eşim yapar. Eşim hasta olmadığı sürece ayağına servis yapmam. Ha ayaktaysam suyunu getiririm, uyuya kaldıysa üstüne bir battaniye örterim ama çorabına varana kadar uğraşmam. Bebek değil bu, eli ayağı tutan koca insan. Engelli, tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan bir arkadaşımız var onun eşi bile yapmıyor bu saydıklarınızı.

Psikolog muayenehanesi değil de mandıra filan mıydı acaba gittiğiniz yer? Anlattınız mı adamın çorabını çıkartıyorum diye?
Adam karısını köle olarak kullanabilmek için ya psikoloğa rüşvet vermiştir, ya arkadaşını psikolog diye tanıtmıştır ya da sahte paikoloğa falan düşmüştür yolları. Mandıracı bile daha mantıklı yorum yapardı.

Laf ediyorsun diye kusuyor
Ağır geliyorsa geliyordur kime ne? Evet ağır geliyor deyip geçeceksiniz. Ben temizlik yapmayı sevmem, sevmediğim için yapmam, yardımcı abla gelir. Yemek yapmayı severim, çalışma saatlerim de yoğun olmadığı için genelde hafta içi yaparım ama canım istemezse yapmam. Hafta sonu hiç yapmam, eşim yapar. Eşim hasta olmadığı sürece ayağına servis yapmam. Ha ayaktaysam suyunu getiririm, uyuya kaldıysa üstüne bir battaniye örterim ama çorabına varana kadar uğraşmam. Bebek değil bu, eli ayağı tutan koca insan. Engelli, tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan bir arkadaşımız var onun eşi bile yapmıyor bu saydıklarınızı.
10 aydir bir kere mutfaga koydum da kahvaltisini olay cikardi.abuk sabuk seylerden olay ciktikca ben de yapayim.Guzellikle nasil soylenir lsf ediyor oluyor bir sey deyince kavga etmek istemiyorim o kadar doydum ki kavgaya anlasilamamaya 10 aydir

Adam karısını köle olarak kullanabilmek için ya psikoloğa rüşvet vermiştir, ya arkadaşını psikolog diye tanıtmıştır ya da sahte paikoloğa falan düşmüştür yolları. Mandıracı bile daha mantıklı yorum yapardı.
Ben de aslında mandırayı işleten değil de mandırada yaşayan varlıkları kastetmiştim, dört ayaklı olanları 🤦‍♀️

Onun çoraplarını çıkardıktan sonra ayaklarınızı ağzına kadar uzatıp al sen de benim ayacıklarıma masaj yap deyin. Kabul etmezse de size verdiği tepkiler gibi siz de ne var ne iş yapıyorsun ki ölür müsün azıcık yoğursan diye tepki verin.

Burada herkes esip gürlemiş de ben zannetmiyorum burada yazan herkesin yazdıkları kadar asi olduklarını.
Bence kendisi de ilgi görmeden büyüdüğü için sana böyle davranıyor olabilir, mesela içeri götürdün kahvaltısını önüne koydun yanağını uzat hadi o kadar hazırladım öp bir tane de, ya da koyduğun zaman sen öp bir tane afiyet olsun de o zaman o da öper senin hosuna gittiğini görünce en azından teşekkür babında sen bir şey yaptığında öper sarılır falan.

Laf ediyorsun diye kusuyor
10 aydir bir kere mutfaga koydum da kahvaltisini olay cikardi.abuk sabuk seylerden olay ciktikca ben de yapayim.Guzellikle nasil soylenir lsf ediyor oluyor bir sey deyince kavga etmek istemiyorim o kadar doydum ki kavgaya anlasilamamaya 10 aydir

Valla önüne yemini koymuyorum diye kavga edecek adamın totosuna öyle bir tekme basarım ki kendisini anasının evinde bulur. Sen böyle alttan almaya, kavga etmesin diye ağzına lokma koymaya devam edersen adam da seni kullanmaya devam eder.

4 yaşında ki kızıma yapmıyorum bu yaptıklarınızin çoğunu, eşşek kadar adamın ne diye hizmetini görüyorsunuz?

Emir eri misiniz siz onun,10 dakika önce battaniye istemişmiş, çoraplarını çıkarmak kısmına hiç girmiyorum bile. Anneniz sizi evlenip de eşinize köle olasınız diye mi doğurup büyüttü?

Naz değil sizi aptal yerine koymak bu açık açık.
Yapmayın, siz sanıyorsunuz ki böyle yaparsam kıymetim bilinir ama o iş öyle olmuyor aksine siz kendinize ne kadar değer verirseniz eşinizden de o kadar değer görürsünüz.

Burada herkes esip gürlemiş de ben zannetmiyorum burada yazan herkesin yazdıkları kadar asi olduklarını.
Bence kendisi de ilgi görmeden büyüdüğü için sana böyle davranıyor olabilir, mesela içeri götürdün kahvaltısını önüne koydun yanağını uzat hadi o kadar hazırladım öp bir tane de, ya da koyduğun zaman sen öp bir tane afiyet olsun de o zaman o da öper senin hosuna gittiğini görünce en azından teşekkür babında sen bir şey yaptığında öper sarılır falan.

Kendi adıma söyleyeyim ben asi değilim hanımefendi kocam insan
Kendi ayağındaki çorabı bana çıkarttırmaz zaten hastalık sakatlık olmadıktan sonra
Hizmetçi gibi görmez yani siz çok yanlış anlamışsınız evliliği.

Asilik ne alaka? Eşlerimize köle olmayınca asi mi oluyoruz?
Kadın bir öpücük hak etmek için adamın bütün hizmetini eksiksiz görmeli mi?

Anasi boyle yapiyodu heralde, o duzeni ariyo bence

Kendi adıma söyleyeyim ben asi değilim hanımefendi kocam insan
Kendi ayağındaki çorabı bana çıkarttırmaz zaten hastalık sakatlık olmadıktan sonra
Hizmetçi gibi görmez yani siz çok yanlış anlamışsınız evliliği.
Bugünde kocalarımıza çoraplarını giydirmedik diye asi olduk iyi mi 🥴

• Eslerinizi size nasil ilgi gosteriyor.ilgi gormek nedir tam olarak ben mi cok sey bekliyorjm karsimdan hepsi mi nankor bu adamlarin
Bütün ilgiyi gösterdiğiniz ve her istediğini en başndan beri yaptığınız için eşin böyle olmuş yok demeyi bilmelisiniz.. Herşeyni yaptığınz için eşnz kendsni bulunmaz hint kumaşı zannetmiş o yüzden ilgi görmenz zor duruyor bütün ilgyi siz veriyorsunuz.. Bu saatten sonra değişsenz birşeyleri değiştrmeye çalşsanz kavga gürültüyle olacak ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X