Eşinin ailesiyle aranızda neler geçtiğine bağlı. Yani ne kadar ciddi şeyler yaşandı? Sonuçta dikkat et, asla hiçbir şekilde gitmem demiyor, eşimle gidemiyorsam gitmem diyor.
ay yazık ama eşine. inan çok üzüldüm. canım ne yaşadınız bilmem ama bir zaman sonra, ailesi evlatlarını iyice özlediğinde, kayınvalidene açıkça desen "eşim bensiz görüşmek istemiyor, ben de ailesinden kopsun istemem, karşılıklı saygılı olalım" vb. ... eşin dayanamaz 2sene 10sene... belli zaman sonra görüşür. sen görüşmezsin o da garip olur. biraz süre geçsin. bayramdan bayrama görüşürsünüz. ne yaşamış olursan ol, eşin ne kadar yanında olursa olsun, emzirmiş büyütmüş onun hatırına en azından bayramdan bayrama görüş derim. ama önce biraz zaman geçsin. biraz evlatlarını özlesinler.
Bu durumda senden çok eşine iş düşüyor.Çok inatçıdır burnu düşse eğilip almaz demişsin ya kıracak inadını.Her iki tarafıda idare edecek,sen zaten istiyorsun birşeyler yapmayı.O da ailesini ve seni kırmadan konuşup düzeltmeye çalışacak.Bu kadar içine atıp üzüleceğine bir adım daha atsa belki düzelir kimbilir.
canım öncelikle başın sağolsun sanırım anne babanı eş zamanlı kaybettin Allah sana eşine ve ilerde doğacak çocuklarına uzun ömürler versin...yazın beni çok etkiledi eşin içine atıyo demekki acısını adamın bilinçaltında sürekli bu konu var ki rüyalarında falan görüyo, amma velakin o da durumun farkındaysa sen ne yapabilirsinki, sen her daim ona bir omuz olucaksın yeri gelicek saçlarını okşayıp alnından öpüceksin, ailesinin bu saatten sonra değişeceğine ihtimal vermiyorum bence zamana bırak su akar yatağını bulur demişler
kim olursa olsun insanın anne ve babası egerki en ihtiyaç duydugu zamanda sırtını cevirip tabiri caizse kazık atmışssa unutmak çok zor, yara kalıyor, eşinizdeki bu durumuda düzeltmek onun elinde, sizi karıştırmasın ama ailesiyle görüşmeye başlasın, belliki ailesine çok içerlenmiş, yazık üzüldüm adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?