Eşim beni ailesine karşı savunuyormuş gibi yapıyor ama çok çelişkili davranıyor.
Düğünden önce kaynanam görümcelerim kavga çıkarmıştı görümcem ağza alınmıcak laflar söyledi bana mesajlar attı sebebi kayınpederimin aldığı evde oturcaz diye. Mirasçı olduğum evde oturuyorsun gibisinden aileme karşı iğneleyici içerikte şeyler saydırmıştı bana. Eşim o zaman sesini çıkarmadı bana tavır koyuyorum falan diyordu ama öyle olmadığını düşünmeye başladım artık. Çünkü bir araya gelmek zorunda kaldığımızda hiç bişey yokmuş gibi davranıyor onlara karşı. Ayrıca çocuğu olcak diye görümcemin benden gizli hediye almış kargoyla yollamış bu duruma çok bozuldum ben eşime alalım hediye diye söylüyordum hep hani bişey alma diye baskı yapsam gizli aldı dicem ama öyle bir durum yok. Ben yokmuşum gibi kendi kendine karar verip almış beni yok sayıp. Ben görümcemle bana hakaretlerinden dolayı konuşmuyorum aynı ortamda bulunmuyorum. Ama çocuğu olunca hediye alıp gideriz demiştim eşime. Eşim tavırlıymış gibi davranıyor bana konuşmalarında ama bir durum oldumu tavırlı olduğunu gizlemeye çalışıyor onlara karşı. Çocuk olunca seninle gelirim yanında dedim ama 1 saat oturup kalkarız çok samimi olmak istemiyorum dedim eşim o zaman sen evde işim var diye kalkarsın gidersin sonra da 10 dk sonra ben arkandan gelirim diyor bana ayıp olmasın diyor . Ne gerek var dedim neyine ayıp olcak onlar hakaret ederken ayıp değilmiiş gibi konuşma dedim. Bu sefer beni destekliyor gibi yapıyor anlamadım. Kendisi onlara karşı sinirli tavırlı gibi yapıyor ama bişey oldumu ayıp olmasın diyor. Bana hakaretlerinden dolayı eşimin onlara karşı biraz tavır almasını istiyorum ne hakla benim eşime hakaret ediyorsun diye konuşsun istiyorum ama hep zamanı gelince konuşcam sen merak etme diyor. 4 ay oldu evleneli ne zaman zamanı gelcek beni ezdirmicek çok merak ediyorum. Eşimi gördükçe aklıma hep bunlar geliyor. Beni onlara karşı savunmadığı