Arkadaşlar iyi akşamlar. Çok doluyum şu an çok. Eşim ile iletişim problemleri yaşıyoruz. Bir buçuk yıllık evliyiz. Eşimle üç yıldır tanışıyoruz. En baştan beri problemimiz konusamamak. Biz evlilik dahil hiçbir şeyi planlayıp konusp yapmadik. Mobilyalar olsun, ev tutma vs vs. Yani bir şeylerin heyecanını yaşamadık. Doğal olarak çevremde böyle insanları görünce heves ediyordum. Bunların hepsi şu an geçmişe mazi. Fakat bu konuşmamak devem ediyor. Tatile çıkacağız konuşup plan yapamıyoruz. Eve bir eşya alınacak konuşamıyorum. Baştan beri yatak hayatımız yok denecek kadar az konuşup anlaşmak istiyorum yapamıyoruz. İletişim ve yatak hayatı sorunlarımız var. Artık bunları stres yapmaktn delirecem. Bir yandan KPSS ye hazırlanıyorum onun stresi, iş güç stresi, evlilik stresi, bir ara elti sorunu vardı geçti bitti. Eltiyi dışarı bıraktım ekmeğim aşım gelmez sorun edilecek şey değil ama diğer konular beni epey yoruyor. Bir buçuk senede anksiyete hastası oldum nişanda panik atak geçirdim.bu zamana kadar kas ağrıları bilmeyen ben boyun ve kas ağrıları çekiyorum stresten, tansiyon hastası oldum tansiyondan iki defa hastaneden yattım. Sebebi hep stres çıkıyor. Yanımda destek istiyorum ama hep kavga kavga . Eşim normal zamanda çok iyidir. Gerçekten iyi birisi ondan hiç şüphem yok. Sadece evlilikte onunda sorumluluğu var bana karşı ben her zaman verici taraf olamam almam da gerekiyor. Dertleşmek için yazdım daha neler neler var uzun olduysa kusura bakmayın. Ok defa yazıyorum buraya yanlış.